login |

Hírcsütörtök – Shameless 9. évad! Dynasty teljes évad!

2017. 11. 09. 09:12 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • “Mai” magyar premier: Instant anyu 3. évad
 • Premier: Hot Date S1, Detectorists S3 (vendégblogger?), The Secret Daughter S2, Meow Manor S1, Ozzy & Jack’s World Detour S2, Iron Chef Showdown S1, Iron Chef: Behind The Battle S1, The Job Interview S1, Storage Wars S11, Dad on Board S1, Yorkshire A Year In The Wild S1, Mystery of The Lost Islands S1
 • Magyar premier – VIASAT3: 11.27 Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) 2. évad
 • Magyar premier – AXN: 12.01 Teen Wolf – Farkasbőrben (Teen Wolf) 6. évad (folytatás)
 • A Hotel Transylvania: The Series szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Bates Motel S4
 • Kristen Bell elég konkrétan kijelentette, hogy lesz Veronica Mars-folytatás. Valamikor. Valamilyen formában.
 • Itt egy kivonat abból, hogy az új Twin Peaks-könyv, a Mark Frost-féle The Final Dossier miképp magyarázza meg többek között a 3. évados finálét.
 • Az HBO megszerezte magának a Gunpowder-t, így jó eséllyel itthon is náluk lesz látható.
 • Na, ez jó. És bosszantó. (Miért is nincsenek Jeffrey Archer-adaptációk a tévében?) A lényeg, hogy kínai tévésorozat készül az író False Impression című könyvéből. Ez itthon Tökéletes másolat címen jelent meg, és itt a hivatalos tartalma.
 •  A Westworld S1 lesz az első (fiktív) sorozatévad, ami 4K-s felbontásban Ultra HD Blu-ray-en jelenik meg lakossági forgalmazásban.
 • Az American Crime Story 2. évadja, ami a The Assassination of Gianni Versace alcímet viseli 01.17-én kezd az FX-en.
 • A FOX The Great Unknowns címmel egy többkamerás szitkom pilotszkriptjét rendelte be, ami eleve meglepő (a műfaj miatt), említeni pedig azért említem, mert élő lenne.
 • A Showtime berendelte a Shameless 9. évadját.
 • A CW berendelte a Dynasty teljes szezonját, ami +9 részt jelent az eddig bekért 13-hoz. És ez azt is jelenti, hogy a Valor nem kap több részt, marad 13.
  (Két érdekesség ahhoz, hogy csak a sima számok alapján mennyire nehéz belőni a berendelési esélyeket: tavaly: a Frequency 793e (18-49: 0.3) nézettséggel kapott kaszát a CW-n. A Dynasty legutóbbi epizódja így hozott: 744e (18-49: 0.2). Ez pedig a Valor legutóbbi része: 1,11M (18-49: 0.3).)
 • Új sorozat: Manhunt – ITV, angol, készítő: Ed Whitmore – Colin Sutton emlékiratai alapján, főszereplő: Martin Clunes, valós eseményeken alapuló sorozat egy nyomozóról, aki kitartóan üldöz egy sorozatgyilkost, egy bizonyos Levi Bellfield-et, aki 2004-ben megölt egy francia nőt, mely tettet egy korábbi gyilkossághoz, valamint emberrabláshoz kötik. A gond csak az, hogy nagyon kevés a bizonyíték.
 • Edward Kitsis és Adam Horowitz, a Once Upon a Time készítői beszélnek a mostani részről.
 • John Bell (fiatal Ian) beszél a legutóbbi Outlander-epizódról. Toni Graphia, az egyik író pedig az újabb könyvtől való eltérésről nyilatkozott.
 • A Duffer-testvérek, a Stranger Things készítői beszélnek a 2. évad utolsó jelenetéről.
 • Új visszatérő vendégszereplők a Nashville 6. évadjára: Josh Stamberg, Jake Etheridge, Rainee Lyleson, Dylan Arnold, Nic Luken.
 • Állandó szerep: Blake Ritson – Krypton (Syfy), Anna Jacoby-Heron – The First (Hulu / Channel 4),
 • Az MTVA (vélhetően a Duna csatornán) új vetélkedőt indít Honfoglaló címmel, ami a netes játéknak a tévés változata lesz. Decemberben celebek fognak játszani a napi vetélkedőben, utána pedig “valódi” emberek.
 • Új sorozat: The Plague – Movistar Plus, 6 rész, spanyol, készítő: Alberto Rodriguez, főszereplő: Pablo Molinero, a Spanyol Birodalom korában játszódó történet főhőse egy Inkvizíció által elkapott eretnek, akit máglyahalálra ítélnek, amikor azonban az egyik inkvizítort holtan találják és a halálát démoni rituálénak tudják be, a férfi a feloldozásért cserébe vállalja, hogy felderíti a gyilkosságot. Eközben eljut Sevilla-ba, annak bordélyaiba, piacaira, ahol hatalmas társadalmi különbségek uralkodnak, csillogás és nyomor, gazdagság és éhezés, és dúl a rabszolgatartás, gyerekmunka, illetve korrupció.
 • Pilotszkript: Tapped – Freeform, készítő: Thomas Brandon, executive producer: I. Marlene King és Paul Wesley – Andrew Shaffer könyve, a How To Survive A Sharknado alapján. A sorozat a The Social Network és a Pretty Little Liars mixe lenne, három egyetemistáról szólna, akik csinálnak egy randizós alkalmazást, ami nagy siker lesz, és egy csapásra milliomossá teszi őket, azonban szembesülnek azzal, hogy egy olyan veszélyes világot hoztak létre, amit meg kell érteniük, és meg kell próbálniuk irányítani.

11 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2017. 11. 09. 09:24

Enyhén exkluzív infó csak nektek:

A MacGyver szinkronhangjai:

Angus MacGyver (Lucas Till) – Czető Roland
Jack Dalton (George Eads) – Dózsa Zoltán
Patricia Thornton (Sandrine Holt) – Udvarias Anna
Bozer (Justin Hires) – Szalay Csongor
Riley Davis (Tristin Mays) – Czető Zsanett
Felolvasó – Korbuly Péter

Hangmérnök: Kállai Roland
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balogh Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor

A szinkront a Balog Mix készítette.

Azt nem tudom, hogy elérhető-e már az AXN NOW-on, de volt lehetőségem megnézni az első részt és kiírni a magyar hangokat.

Cisky - 2017. 11. 09. 11:03

,,Az MTVA (vélhetően a Duna csatornán) új vetélkedőt indít Honfoglaló címmel, ami a netes játéknak a tévés változata lesz.”
Na erre kivancsi leszek, jonak hangzik, remelem jol is fog elsulni.

Dave - 2017. 11. 09. 11:31

Lehet le vagyok maradva, de a Dynasty teljes evada miert jelenti azt hogy a Valor nem kap?

winnie - 2017. 11. 09. 11:40

igen, félreérthető voltam, nem fonalas következmény (bár lehet, hogy nem is lenne helye), hanem ez volt a döntés a dynasty-s hírek szerint. hogy a valor nem kap +9-et.

The CW Network has made decisions on its two new fall series, giving a full season order to the Dynasty reboot and opting not to pick up additional episodes of military soap Valor beyond the original 13. Dynasty has received a 9-episode back order, bringing its freshman season to 22 episodes. Like No Tomorrow and Frequency last fall, Valor is not being officially canceled, with its 13-episode order playing out on the CW before the first season gets on Netflix in early 2018. The CW brass will take a look in the spring on Valor‘s SVOD performance before making a final Season 2 decision. The network did the same earlier this year, with No Tomorrow and Frequency both ultimately getting canceled in May.

winnie - 2017. 11. 09. 11:43

GYV: köszi. (nem tudom, hogy miért szűrte ki…)

GYV - 2017. 11. 09. 12:08

winnie: pedig ezúttal még link sincs benne. :D

winnie - 2017. 11. 09. 12:15

a linkek is megjelennek legtöbbször, még az sem biztos, hogy az a baj. de ez a kommented is megjelent, szóval “veled” sincs probléma, valami szó lehet…, nem tudom.

len90 - 2017. 11. 09. 12:53

A Dynasty-t is csak a Netflix partnership mentette meg a biztos kaszától, azért a real-time internation distribution jogokért elég rendesen kiveheti a Netflix a gyártási kötlségekből a részét, úgyhogy amíg ők nem hátrálnak ki a CW sem fog…

winnie - 2017. 11. 09. 13:18

len90: de akkor meg minek a bohóckodás, miért nem kérnek rögtön 22 részt, vagy második évadot. vagy miért nem adnak el nekik minden sorozatot? miért nem megy oda a valor is most? mármint nemzetközileg? (oké, a netflix nyilván pozitívan reagálta le a nézettségeket, lehet, hogy erre vártak.)

nyilván a netflix csak ezt érte vagy ilyesmi, azonban azt nem hiszem, hogy a netflix beszállna a gyártásba. mármint ha kapnak tőlük pénzt, akkor az olyan, mintha beszállna, de a gyártó gondolom ilyenkor a netflixes bevételt vállalja be ahelyett, hogy eladná a nemzetközi tévés piacokra. (amikre lehet, hogy egyébként is eladják, ezt nem tudom, de nyilván a nagyobbakra a real time netflix-premier után nem sok értelme lenne.)

szóval tiszta sor, hogy nyom ez a latban, de szívesen tudnék többet annak kapcsán, hogy miért és kinek köszönhetően kivételezett némelyik sorozat úgy, hogy heti nemzetközi világpremier legyen netflixen, és hogy ezzel ki nyer leginkább?

Desmond Wallace - 2017. 11. 09. 16:03

“vélhetően a Duna csatornán”

100%, hogy ott lesz.

LaCRossE - 2017. 11. 09. 19:13

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz