login |

Hírpéntek – Top Boy 3. évad! Big Little Lies 2. évad?

2017. 11. 10. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Ghosted – Parás páros 1. évad, A Simpson család 29. évad, Graves 2. évad, Skorpió – Agymenők akcióban 3. évad + Holnapi magyar premier: Durrellék 2. évad, Dinószakik 1. évad, Csizmás, a kandúr kalandjai 1. évad, Éljen Julien király! 1. évad, Tanárok gyöngye 3. évad
 • Premier: The Carbonaro Effect S6, The Cromarties S1, Tamar & Vince S5, Random Acts S4 + Finálé: Nathan For You S4 (négy rész!), Ice Road Truckers S11 + lement a 300. Grey’s Anatomy-epizód
 • Teljes évados premier: Lady Dynamite S2 (Netflix), Glitter Force Doki Doki S1 (Netflix), Blazing Transfer Students S1 (Netflix), Dinotrux: Supercharged S1 (Netflix) + Amazon-pilotok: Sea Oak, Love You More, The Climb
 • Magyar premier – RTL Spike: 2018. tél iZombie (iZombie) 1. évad (mármint január-február az újabb halasztás után)
 • Magyar premier – HBO: 12.08 Fehér hó (Snowfall) 1. évad
 • A Ghosted szinkronhangjai.
 • Új a magyar Amazon-on: Two and a Half Men S1-S12, The Good Wife S1-S7
 • A Star Trek: Discovery első évadjának második fele (ami 6 rész) 01.07-től kerül adásba.
 • Még nincs hivatalos berendelés, de tavasszal kezdhetik el forgatni a Big Little Lies 2. évadját. Ami biztos, hogy Jean-Marc Vallée nem fog visszatérni rendezőként. (És nyilván az sem véletlen, hogy Reese Witherspoon tegnap kiszállt Noah Hawley filmjéből, a Pale Blue Dot-ból.)
 • Vesztesen került ki egy sorozatlicitből a Netflix: az Apple szerezte meg a Jennifer Aniston és Reese Witherspoon főszereplésével tervezett, reggeli talkshow-s sorozatot, amely 2 évados berendelést kapott, 2*10 rész erejéig. Ahogy olvasom, nyáron még komédiáról lett volna szó, most meg már drámáról. Készítő: Jay Carson, a téma a reggeli beszélgetős műsorok lesznek, valamint a New York-i médiaszcéna, illetve hogy milyen kihívásokkal néznek szembe azok, akik a tévében ébresztik a népet.
 • Az Apple megerősítette, hogy a másik sorozatos projektje a Bryan Fuller-féle Amazing Stories antológia lesz, ami ugyancsak sorozatberendelést kapott.
 • A Sony Pictures most, hogy igencsak aktuálissá vált a témája (női egyenjogúság a munkahelyen, szexizmus), megpróbálja feléleszteni az Amazon által az első évad után kaszált Good Girls Revolt-ot. Készítik a 2. évados pitch-et, hátha valamelyik platform ráharap.
 • A The Walking Dead – 6×05 kábé nettó 51 perces lesz, a félévadzáró epizód pedig 62-63. Ez a reklámok nélküli hossz, szóval az utóbbinál a 88 perc a reklámos.
 • A Scandal eredetileg a 6. évaddal ért volna véget, a beiktatással, de mivel kicsit megváltozott tavaly óta a világ, Shonda Rhimes úgy érezte, hogy lenne még mondanivalója.
 • A Stan Against Evil 2. évados részeiből néhányat Rob Cohen rendezett.
 • Sam Esmail és Rami Malek, a Mr. Robot készítője, valamint főszereplője értekezik az igencsak különleges 3×05-ről. És Portia Doubleday is (Angela) beszél az eheti Mr. Robot-epizódról. Vágül pedig Kor Adana, író, technikai tanácsadó mond ezt-azt.
 • Isaac Aptaker, a This Is Us egyik showrunnerje beszél az eheti részről. Itt is.
 • Chyler Leigh (Alex) beszél a Supergirl mostani részéről. És Andrew Kreisberg, az egyik showrunner is nyilatkozik. Itt is.
 • A Netflix berendelte a Top Boy 3. évadját. A Channel 4 pár éve futott sorozatának felélesztése 2019-ben kerül bemutatásra. Az új évadban Dushane visszatér London-ba, hogy visszavegye magának a drogpiacot.
 • Vendégszerep: Blake Anderson, Anders Holm – Ghosted, Tamara Tunie, Carolyn McCormick, Jenna Stern – Law & Order: SVU (megint), Molly Shannon – Will & Grace, Dermot Mulroney – New Girl, Jesse Rath – Supergirl (visszatérő, mint Brainiac 5),
 • Állandó szerep: Ellen Page – The Umbrella Academy (Netflix), Laura Mennell – Blue Book (History),
 • Interjú: Jason George (Ben – Grey’s Anatomy-spinoff), Shonda Rhimes és Betsy Beers (a Grey’s Anatomy készítője, illetve executive producere), Manu Bennett (Slade – Arrow), Adelaide Kane (Drizella – Once Upon a Time), Leslie Grossman (Meadow – American Horror Story: Cult), Matt Barr (Gallo – Valor),
 • Januárban megújul az RTL Most. A tervek szerint “összecsomagolják a Live Stream, az AVOD és az SVOD tartalmaikat, a megújított platform pedig személyre szabva ajánlja majd a videókat a felhasználóknak”. A platformon Kids kódnévvel külön gyerekcsatorna is lesz. Bővebb infók minderről itt.
 • Új sorozat: Overshadowed – BBC3, 8 rész, angol, készítő: Eva O’Connor és Hildegard Ryan, egy fiatal ír vlogerről, akinek az élete kisiklik a medréből, amikor találkozik az anorexia testet öltő szellemével. Mindez YouTube-szerű epizódok formájában prezentálva. Főszereplők: Michelle Fox és Eva O’Connor. Premier: ősszel.
 • Új sorozat: Five Points – Facebook Watch, 10 rész, készítő: Adam Giaudrone, rendező: Thomas Carter. A chicago-i South Side egyik középiskolájának öt diákjáról, valamint az ő szemszögükből egy, az életüket megváltoztató eseményről. Mely öt nézőpontra szükségünk is lesz, hogy megtudjuk, mi az igazság.
 • Meghalt Jonathan Hillerman.
 • Az Ultimate Beastmaster 2. évadjában szereplő országok: Spanyolország, Franciaország, Mexikó, Olaszország, India, Kína, Dél-Korea, Brazília, Mexikó és USA. Az amerikai kommentátorok Tiki Barber és Chris DiStefano lesznek. A többiek névsora itt.
 • A Variety és a PBS berendelte az Actors on Actors 7. évadját.

16 hozzászólás Ne habozz!

spoka - 2017. 11. 10. 09:58

Esetleg nem a 29.évad lesz A Simpson családból? Mert már leadták 28.évadot.

_Peter - 2017. 11. 10. 10:07

Már olvasom is a Mr. Robot hogyan készült cikkeket. Fantasztikus epizód!

Ayrons - 2017. 11. 10. 10:07

2019 végén jön az élőszereplős Star Wars sorozat a Netflix helyett a Disney platformjára.

http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.1927

winnie - 2017. 11. 10. 10:25

ayrons: a netflix felesleges a mondatban, mert úgy néz ki, mintha oda ment volna eredetileg, és nem látok olyasmire utalást, hogy 2019-ben jönne. a streaming szolgáltatás indul el akkor, és tervezik a sorozatot, de hacsak mást nem írnak valahol, akkor nem feltétlenül 2019-ben jön, jöhet később is.

Ayrons - 2017. 11. 10. 10:55

“Star Wars” trilogy, and it is planning a live-action “Star Wars” TV series to air on its entertainment streaming service that is expected to launch by the end of 2019.
Pletykák a Netflixről beszéltek plusz Kennedy is utalt rá hogyha lesz ilyen sorozat akkor a Netflix jó platform lenne neki. De azóta sok minden változott.

winnie - 2017. 11. 10. 11:02

amit beidéztél, az azt mondja, hogy 2019 végén indul el a streaming szolgáltatás, és hogy azon lesz a sorozat. semmi többet. arról nincs szó, hogy a sorozat indul el 2019-ben. ez alapján az idézett magyar oldal félretájékoztat.

a netflix kapcsán meg vagy pletyka valami, vagy beszélt róla kennedy. ha beszélt, akkor oké, ha pletyka, akkor teljesen lényegtelen – nem tudom, hogy mi foglalkoztunk-e ezzel, de nem hiszem, hogy lényeges lett volna.

egy linket találtam erről hirtelen: http://www.cinelinx.com/tv/item/8034-star-wars-live-action-tv-update-netflix-bound-exclusive.html – de ez totálisan alaptalannak tűnik. ilyenre nem érdemes alapozni.

Deny - 2017. 11. 10. 11:07

winnie: Összedobhatok egy szösszenetet GA-ról?

winnie - 2017. 11. 10. 11:26

deny: kérdés nélkül bármikor – egy ilyen mérföldkő esetében meg pláne:)

Deny - 2017. 11. 10. 11:27

Oké :)

Ayrons - 2017. 11. 10. 11:33

Én azért idéztem ezt mert kb minden portál erre hivatkozik a 2019 végi sorozat bemutatással.
Kennedy tényleg nyilatkozta hogyha lesz ilyen sorozat akkor a Netlix egy járható út lenne lévén szimpatikus neki a platform + a Marvel sorozatok is jók.

Ace - 2017. 11. 10. 12:26

Hali
Discovery-ről lesz majd a félévad zárásról kritika?

Savitar - 2017. 11. 10. 13:02

TWD esetében az érdekelne, mikor lesz ismét nézhető.. és nem egy hulladék.

LaCRossE - 2017. 11. 10. 14:50

Ace: a félévadzáró után.

Silver-sama - 2017. 11. 10. 16:16

Winnie, hadd kérdezzem meg: valaha publikálva lesz a Lost-os és a Bojack Horseman-es írásom?
Csak hogy tudjam, hogy nem feleltek meg valamilyen szempontból, vagy mert el vagy(tok) havazva/egyéb ok. Mert amúgy néha írnék újabb posztokat, csak így annyira nincs kedvem:).

kiskiraly - 2017. 11. 11. 20:10
kiskiraly - 2017. 11. 11. 23:43

Craig Ferguson (és felesége) egy Youtube sorozatban
a GRANT (egy ruházati termékforgalmazó) youtubecsatornáján meg is lehet nézni az első részt:
https://www.youtube.com/watch?v=lLbs8SHnHZM

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz