login |

Most már biztos, hogy lesz élőszereplős Star Wars-tévésorozat

2017. 11. 13. 16:50 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, ,

Amilyen nagy a hír, olyannyira nem ér a tartalma többet két sornál, de azért a saját poszt kötelező, nem?

Az már kiderült korábban, hogy a Disney 2019-ben elindít egy saját streaming szolgáltatást. És most az is megerősítésre került, hogy erre a szolgáltatásra fejlesztenek egy élőszereplős Star Wars-sorozatot. Egyelőre egyet, aztán ki tudja, hogy mit hoz a jövő, lehet, hogy pár év múlva már bokáig fogunk járni a Csillagok háborúja-sorozatokban.

Mivel ez nem rövid folyamat, nem tudni, hogy mikor láthatjuk a végeredmény, hogy eleve a sorozattal fogják indítani a digitális platformot, vagy az csak idővel készül majd el. Nyilván, amint lesz infó sztoriról vagy készítőkről, jelezni fogjuk. (Korábban elég sokat írtunk a tervezett élőszereplős Star Wars-sorozatról, ez tippre másféle lesz.)

(Ha már készítők, azt ugye mondanom sem kell, hogy manapság minden jó írónak van állása, saját sorozata, így marhára nem egyszerű színvonalas gárdát összehozni. Szóval adja magát, hogy házon belül oldják meg ezt a kérdést, és akkor a Star Wars Rebels-ből Dave Filoni eléggé kéznél van. De ez csak tipp.)

Ekkora hír mellett azok a mellékinfók már eltörpülnek, hogy tervezik a Monsters Inc. (itthon: Szörny Rt.) tévésorozatosítását is, valamint készítenek egy új Marvel-sorozatot, és a High School Musical-franchise is felújításra kerül.

9 hozzászólás Ne habozz!

Eszem - 2017. 11. 13. 17:37

Én csak azt remélem, hogy nem lesz tele jedikkel meg sithekkel, van sokkal több más érdekes dolog, pl egy corusanti alvilág…stb.

Silver-sama - 2017. 11. 13. 18:11

“…azok a mellékinfók már eltörpülnek…” nálam pl. a HSM simán veri az SW-hírt

winnie - 2017. 11. 13. 18:46

darkeagle: holnap lesz egy szavazasunk a streaming platformokroll oda atkopiztam a kommentedet, ott inkabb ontopik, vitainditonak megfelel.

Crowley86 - 2017. 11. 13. 19:46

Akkor itt is: Halálcsillagon játszódó, munkahelyi áldoku komédiát a népnek! :D

DarkEagle - 2017. 11. 13. 20:01

@Winnie: Nem annak szántam igazából, csak a csalódottságom fejeztem ki, de oké, ahogy érzed. :D

Edete - 2017. 11. 13. 20:20

Pezsgő! Hol a pezsgő?!

Végre már hogy jön. Évek óta várunk rá.

Foley - 2017. 11. 14. 11:26

Szeretem a star wars filmeket,meg az egész világot,de szerintem a Disney kicsit kiheréli ezekkel.
Mióta megvették,még a ketchupon is sw van.

Mersby - 2017. 11. 14. 11:39

Wattot és podracinget a népnek!

szk - 2017. 11. 14. 13:37

Foley

Teljesen igazad van. Futószalagon jönnek a könyvek, persze minőségük el sem éri azt az időszakot amikor Lucas kontroll alatt tartotta ezt. Ahogy látom Disney beállt a kockázatmentes profitgyártásba. Ez látszik a két eddigi mozifilmből is. A Clone Wars-nak is volt több hibája de mégis mérföldekkel jobb volt mint a Rebels.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz