login |

Emlékeztető: Hazug 1. évad

2017. 11. 15. 20:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 21:00. HBO3. Liar – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + szinkronos promó + szinkronhangok)

A Rellik után itt van az HBO-csatornákon a Liar is – az ősz egyik legjobb újonca természetesen Angliából érkezett, és szerintem marha érdekes a felütése, alapvetően egy bináris kérdést boncolgat, azt, hogy melyik főszereplő hazudik, de persze ennél sokkal több a sorozat, ami tényleg ütős anyag lett. Nézni mindenképp jó, a végén meg majd kiderül, ki lesz elégedett.

A főszereplőben Ioan Gruffudd és Joanne Froggatt, a többi pedig ott van a linkeken – ezúttal nagyon remélem, hogy a szinkron a helyén lesz.

1 hozzászólás Ne habozz!

bvr - 2017. 11. 17. 13:33

végignéztem (bár a vége felé már erősen condensed módban) és amilyen sokat vártam akkora nagy csalódás volt. Pozitív volt pilotkritika, néztem hogy 85 komment a kibeszélőben (persze a kommentekbe sem előre se közben nem olvastam bele) – hát ehhez képest annyi pozitívumot tudok említeni hogy nagyon szépen van fényképezve, Ioan Guffudd remek, és baromi szép az a folyótorkolat/lápvidék ahol kajakoznak. És ennyi.
A sztori és a lezárás az nagyon gyenge és egyáltalán nem gondolom azt hogy de hát úgysem ez a fontos hanem minden más az mennyire gazdagítja. És csak hogy hozzak egy pozitív ellenpéldát (ha már a sorozat felétől egyre gyakrabban ez jutott eszembe) az a Broadchurch 3. évada. Messze nem volt az sem hibátlan, de 1000x jobban működött (jó, akkor kötelező óvatossággal: legalábbis számomra :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz