login |

Man with a Plan: kezdett a 2. évad

2017. 11. 15. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika,

Annyira furcsa Matt LeBlanc-ot ebben a szerepben látni, főleg ennyivel az Episodes fináléja után. De valamiből fizetnie kell a számlákat, és a CBS-en hagyományos sitcomban lenni a kezdő évad közbeni izgulás után akár évtizedes munka lehet.

De a bevezetőt kábé mindig el lehet majd lőni ennél a sorozatnál, inkább térjünk a lényegre: az évadkezdés olyan volt, mintha valami random részre ugrottunk volna, arról nem is beszélve, hogy premiernek mennyire nem felelt meg az egész. Mármint ez a “randomságból” is egyértelműnek tűnhet.

Egyszerűen semmi különös nem volt benne… lehet, hogy tévedek, és pont így jó bekapcsolódni?

– You made a rule in this house that we would never hire hot babysitters. You said, “No one above a six.” She’s a 60.
– Yes, Adam, there was a time that I didn’t want a young, hot girl hanging around my husband, but it’s fine now.

Vicces, hogy miképp a szezonfinálénál is az egyetlen poénon való nevetést emlegettem, úgy itt a premiernél is pont annyin tudtam elvigyorodni. Igen, a beidézetten, mert egyszerű vagyok. Mondjuk a sok túlzás és kiszámítható “poén” mellett azt el kell ismernem, hogy a karakterek a rész végére mindig felnőnek, és valóban komolyan beszélik meg a felnőttes gondjaikat. Csak hát elég gyerekesen jutnak el odáig.


Na melyik a bébiszitter?

A teljesség igénye miatt mostanában még pótolunk pár évadkezdést, és tisztán látszik, hogy mit nem néz a stábból senki, én például a fentebbi okok miatt ezt. Ellenben, ha nálatok pozitívabb a kicsengése, akkor ne tartsátok magatokban, akad itthon minimum pár száz rajongó. Pontozni nem fogom, legyen elég annyi, hogy nem rántott vissza.

2 hozzászólás Ne habozz!

dragon1986 - 2017. 11. 16. 21:33

az az igazsag hogy Victoria miatt jottem vissza az uj evadra :))

winnie - 2018. 02. 10. 07:35

A szituáció miatt teljesen jó volt ez a kezdés, legalább 5-5,5/10

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz