login |

A Fargo zsenialitása

2017. 11. 16. 19:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, video,

Nem tudom, ki mennyire szokott foglalkozni olyan sorozatok videóival, amiket nem néz, de olykor kirakok efféléket abban a reményben, hogy egyesek belekukkantanak az általuk nem ismert szériába, és talán felfedezik azt. (Mert nyilván, akik már látták, azoknak nem sokat ér.)

Tudom, hogy csak rajtam múlt, de többek között ezért sajnáltam, hogy nem voltak epizódkritikáink a Fargo esetében. Mert akkor rögtön ki lehetett volna beszélni, hogy mennyire zseniálisan kezdődött a 3. évad 4. része. A sorozat mindig képes volt minket meglepni valami szokatlan dologgal – ez a rész Billy Bob Thornton narrálásával indított, aki a Prokofjev-féle Péter és a farkas zenéjére mutatta be a szereplőket, mindegyik mellé egy állatot, illetve melódiát társítva. A tovább mögött a Fargo – 3×04 kezdése.

2 hozzászólás Ne habozz!

BorókaW - 2017. 11. 16. 21:50

Ez egy zseniális sorozat. Imádom.

Snoopyzit30 - 2017. 11. 17. 20:50

Jó is, hogy jött ez a videó, mert így eszembe juttatta, hogy David Thewlist jelölnöm kell majd JAws-ra, mert V.M.Vargaként nagyon nagyon alakított. Igazi creepy-karakter volt. Az az Emmy-jelölés nem volt véletlen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz