login |

Finálé előtt: The Shannara Chronicles

2017. 11. 21. 20:15 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: video,

Tippre a nem túl erős nézettség is az oka annak, hogy a Spike az utolsó hat részt kettesével adja le a 2. évadból, de én még nem temetném a sorozatot, mert talán a nemzetközi jelenlét miatt a Paramount Network-ké váló csatorna meg fogja tartani. Amúgy megérdemelné az évad? A kibeszélő itt van, a tovább mögött pedig a zárás előzetese.

10 hozzászólás Ne habozz!

zolkien76 - 2017. 11. 21. 20:47

Nem olvastam a regénysorozatot. De látottak alapján a sorozatban lévő eléggé tűrhető hibák mellett is továbbra kitartók lennék a következő évadra, mivel számomra az élvezhető.

heidfeld - 2017. 11. 21. 20:56

Nem vagyok a műfaj híve, de egyet meg tudok nézni. Második évad jobb, de a színészek díjjakat nem fognak nyerni…
Az Eretria-Amberlie kémia elképesztően hiányzik.

Puppa - 2017. 11. 21. 22:09

Hát szerintem nem lett jó a második évad én nem csodálkoznék ha kaszálnák.

Aredhel - 2017. 11. 22. 00:45

Határozottan jobb lett a második évad. Izgalmasabb, a színészek sem annyira kutyaütők már, plusz még fordulatokat is fel lehet benne fedezni olykor. Nem mondom, hogy nem tudnám előre mikor mi fog történi, de nagyon jó pl a sorozat miliője.

schray - 2017. 11. 22. 17:39

Nem rossz, nézhető, de valahogy nekem hiányzik belőle valami, ami az első évadban megvolt. Ha lenne harmadik évad, még talán megnézném, de ha ezzel a tendenciával folytatná nem sokáig.

sehrezad - 2017. 11. 22. 21:23

Pörgősebb és kevésbé émelyítő szerintem a második évad, ha dramaturgiai hibából nem is lett kevesebb – nekem a szereplők is rokonszenvesebbek, érdekesebbek. Amberle mint karakter egyáltalán nem hiányzik…

Zsanna - 2017. 11. 22. 23:21

Szerintem belecsaptak a lecsóba rendesen. Hullanak szereplők, mint a legyek. Az első évadban mindenki csodával határos módon túlélt, és én a finálé után azt vártam, hogy majd Amberlet is kiszedik valahogyan az Ellcrysből. Persze, hogy ez végül nem következett be, biztosan közrejátszott a csatornaváltás, meg a folytatás bizonytalansága (színészeknek más dolga volt, kevesebb részt vagy semmit nem tudtak vállalni), de azért elég kemény, ami zajlik. Minden halál után csak várom, hogy mikor jön a szappanos fordulat, hogy na most, kiderül, hogy nem is halt meg, előre el volt tervezve, stb. De nem. Eléggé meglepő, és szinten tartja az érdeklődésemet. Azonban sajnos manapság nem valami nagy az érdeklődés a műfaj iránt.Ami sajnálatos. Azóta is visszasírom a Legend of the Seekert, aminek jóval logikusabb volt a sztorija, mint ennek. Nem rossz ez, bele tudnának rázódni, de attól félek, hogy már nem lesz lehetőség kibontakozni, mert megint kasza lesz.

Untergang - 2017. 11. 24. 09:55

Zsanna: Nagyon durva lett volna, ha kiszedik a fából a csajt, mert a regényben sem történik ilyesmi. Persze a sorozat így is alig hasonlít a könyvekhez, de egy ilyen húzás azért tényleg iszonyatos túlzás lett volna.

Én a második évad második része után abbahagytam. Eddig hét Shannara regényt olvastam (beleszámítva a Wraith of Shannara-t is, ami egy képregény) és a sorozat olyan mélységekben van a könyvekhez képest, hogy képtelen voltam tovább nézni.

Zsanna - 2017. 12. 30. 11:02

Winnie és superpityu. Érdeklődnék, hogy lesz évadkritika a Shannarából. Mert ha nagyon nem bírtátok, akkor én írok róla szívesen.

Cchs - 2018. 01. 01. 21:33

Imádom imádom imádom imádom és imádom nagyon várom a 3.evadot

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz