login |

Délelőtti videó 1.: Black Mirror

2017. 11. 26. 10:20 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, antológia, video,

A tovább mögé megjött a 4. évad második előzetese, ami konkrétan a Jodie Foster által rendezett 4×04-hez készül

A 2 évad Netflix által átvett antológia rengeteg jó és szomorú ötlettel van tele, itt írtunk róla. Epizodikus az antológia, így bármelyik résszel el lehet kezdeni, volt, hogy maga a készítő sem feltétlenül a sugárzás vagy a terjesztés sorrendjében ajánlotta az epizódokat. Lehet, hogy valaki ezzel a résszel fogja kezdeni?

4 hozzászólás Ne habozz!

vbalazs91 - 2017. 11. 26. 12:03

Azt mondják már meg, mikor jön! :)

Egyébként van esély 5. évadra, nem? Tudom, hogy 12 részes berendeléssel vették át, amit két évadra bontottak, de ez még nem jelenti, hogy több nem is lesz, ugye? Remélem.

ace05 - 2017. 11. 26. 12:32

Hülyék lennének, ha nem rendelik be az 5 évadot. Ugyan nézettségről nem tudok, de eléggé mainstream lett a BM a netflixnek köszönhetően. Nyertek emmy-t is. Amúgy gondolom várnak a döntéssel a 4.évad premierjéig.

cherockee - 2017. 11. 26. 15:19

Nem tudom mekkora a gyártási költség (gondolom kb. zéró újrahasznosítható díszlet ésatöbbi van), de szerencsére tényleg elég sok helyen hallani róla. Ellenben az Expanse sose kapott akkora figyelmet, vagy most a Philip K. Dick Electric Dreams sem sokszor jött velem szembe (bár nem is sikerült minden része olyan jóra, az elsőt ajánlom mindenkinek). Szóval ha ezt nem rendelik be további részekre, akkor mit?

Szerintem csak várnak a 4. évad premierére, marketing okokból.

Jimmy,a szent - 2017. 11. 28. 11:52

Vagy készen sincsen az évad,csak húzzák a junkiek agyát,és az lesz a “poén” hogy csak promokat,meg teasereket gyártottak le.Ez lesz a fricska most az alkotóktól.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz