login |

Délelőtti videó 3.: A Discovery of Witches

2017. 11. 26. 12:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Matthew Goode, Teresa Palmer, Alex Kingston és Lindsay Duncan főszereplésével készül a Sky új sorozata, aminek alapját Deborah Harkness regényei (itthon: A boszorkányok elveszett könyvehivatalos tartalom) jelentik.

Ez egy történelmi fantasy lesz egy oxford-i egyetemistáról, aki a salem-i boszorkányok leszármazottja, és miután véletlenül elolvas egy elvarázsolt kéziratot, késztetést érez arra, hogy előhozza a benne rejlő mágiát – és, hogy tiltott románcot kezdeményezzen egy 1500 éves vámpírral.

A tovább mögött az első teaser.

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2017. 11. 26. 13:19

Szóval, Teresa Palmer újra egy élőhalottba fog beleszerelmesedni? Pár évvel ezelőtt egy zombi most meg vámpír. A teaser nem túl érdekfeszítő de hát mást nem lehet várni egy teasertől. Jó lenne már egy normális vámpíros vagy boszis sorozat, ennek a castingja azért nem semmi, már ha hihetünk az IMDB-nek. A könyvet nem olvastam de remélem ebben nem csillámlanak a vámpírok és nem is TVD szintű tini shit.

Ahogy elnézem dátum még nincs csak annyi, hogy jövőre jön valamikor. Szóval azt hiszem várni kell az első komolyabb előzetesre, hogy érdemes-e bepróbálni.

energy - 2017. 11. 27. 19:42

olcsónak néz ki

Orsee - 2018. 10. 21. 23:04

En imadom! Szerintem egy nagyon jo tortenet, jol van fenykepezve, jok a szineszek!:-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz