login |

Hírvasárnap – Toast of London 4. évad! Áll az alku! 5. évad!

2017. 11. 26. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Még mindig Hálaadás van odakint, ergó pénteken nem sok sorozat volt, sem nézettség, sem hír.
 • Mai magyar premier: Sztárban sztár + egy kicsi 2. évad
 • Premier: Bring It! S4 (őszi), Savage Kingdom S2, Deadly Dentists S1, Homicide For The Holidays S2, Welcome To Sweetie Pie’s S6, The Rap Game S4, Gordon Ramsay’s Ultimate Christmas S1, Jamie And Jimmy’s Friday Night Feast S5, Blitz The Bombs That Changed Britain S1 + Finálé: Deadly Women S11, Killer Women with Piers Morgan S2, This Just In S1+ lement a Hey Arnold!: The Jungle Movie
 • Új a magyar Netflix-en: MARS S1 + The Many Faces of Ito S1, Blazing Transfer Students S1 (japán), The Family Court S1, Together S1, The Little Nyonya S1, The Golden Path S1, The Truth S1 (kínai), Strongest Deliveryman S1 (koreai), Chuck Chicken S1, Akulah Balqis (indiai) + My Life, My Story S1, The Story of God with Morgan Freeman S1, Religion of Sports S1, Food, Booze & Tattoos S1, Lost Treasure Hunters S1, Lockup: State Prisons S1
 • Magyar premier – VIASAT3: 12.04 Lakástalkshow 2. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 12.20 Candice Renoir (Candice Renoir) 1. évad
 • Az All Hail King Julien szinkronhangjai.
 • Új sorozat: Gangs of London – Sky Atlantic / Cinemax, készítő és rendező: Gareth Evans, a mai, több nemzetközi bűnbanda között felosztott London-ban játszódó gengsztersztori, amiben az egyik banda fejét meggyilkolnák, a a keletkezett hatalmi vákuum fenyegetni kezdi az egyébként is elég ingatag lábakon álló békeszerződést a bűnszövetkezetek között. Premier: 2019.
 • A Sky megnöveli az eredeti programokra szánt kiadását, így 2018-ban 9,2 milliárd dollárt fog költeni. Ez 50 sorozatot, köztük 25 visszatérőt fog jelenteni.
 • Az Apple a mostani éves 500 millió dolláros költéseit 2022-ig évi 4,2 milliárdosra fogja növelni, már ami az eredeti tartalmakat illeti.
 • John Lithgow nem lesz benne a The Crown S2-ben.
 • Jeff Dunham jövő májusban átruccan Európába turnézni, a terv szerint Aalborg, Koppenhága, Helsinki, Antwerpen, Rotterdam és Oslo a programja, de hátha ide is elcsábítják.
 • A Steven Soderbergh-féle interaktív sorozat, a Mosaic már Android-on is elérhető, de tippre, ha iOS-en nem ment itthonról, akkor innen sem fog. De hátha.
 • A Divorce és a Crashing 2. évadja 01.14-én kezd az HBO-n.
 • A TV2 berendelte az Áll az alku! 5. évadját.
 • A Channel 4 berendelte a Toast of London 4. évadját.
 • Jesse Lee Soffer (Halstead) beszél a múltkori Chicago PD-epizódról. Itt is.
 • Még egy Sam Esmail-interjú (ő a Mr. Robot készítője) arról az egysnittes epizódról. És még egy.
 • Frankie Shaw, a SMILF készítője és főszereplője beszél a legutóbbi epizódról. Itt is. Végül pedig itt.
 • Állandó szerep: Mishel Prada, Karen Ser Anzoategui, Chelsea Rendon, Carlos Miranda, Maria Elena Laas és Melissa Berrera – Vida (Starz), Isiah Whitlock Jr. – The Good Cop (Netflix),
 • Vendégszerep: Christine Woods – Life in Pieces, Chad Rook – Once Upon a Time (visszatérő), Michael Rady – Timeless (visszatérő), Arden Cho – Chicago Med (visszatérő),
 • Interjú: Aline Brosh-McKenna (a Crazy Ex-Girlfriend showrunnerje), Jeff Daniels + még egy (Frank Griffin – Godless), Jack O’Connell (Roy – Godless), Tonya Lewis Lee + még egy (a She’s Gotta Have It showrunnerje), Annie Wersching (Leslie – Runaways), David Lynch (a Twin Peaks készítője),
 • Változások a Telekom 2018-as csatornakínálatában. A Sundance TV nézői szívhatnak.
 • Új sorozat: Baby – Netflix, 8 rész, olasz, készítő: Grams (egy fiatal írókból álló kollektíva: Giacomo Mazzariol, Re Salvador, Antonio Le Fosse, Marco Raspanti és Eleonora Trucchi), valós történet, a Baby Squillo-botrány alapján Rómában élő középiskolások életéről, mely során Mussolini unokájának férje egy tiniprostitúciós hálózatba került be.
 • Pilotszkript: Family Crimes – Starz, készítő: David Ayer, executive producer: Jerry Bruckheimer, egy fiatal és kiváltságos helyzetben lévő latin nőről, akinek újra kell “teremtenie” magát, hogy megmentse családját, amikor a szövetségi nyomozók elkezdenek szaglászni a mexikói maffiához fűződő kapcsolatuk miatt. A nő gyorsan bele is tanul az alvilágban való tájékozódásba, ahol bonyolult szabályok, rivalizálások és mélyen gyökerező politikai viszonyok hálójában találja magát.
 • A Paramount Network berendelte az Ink Master: Angels 2. évadját.
 • A Dancing With The Stars sportolós kiadása csak áprilisban indul. Normál hosszúságú 26. évad a reality-ből ősszel lesz.

12 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2017. 11. 26. 09:21

Tévépremier, feltételezem szinkronos: Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) – 2. évad, 2018 január 3, HBO3 (duplázva)

Magyar premier: Rick és Morty (Rick and Morty) – 2. évad, január 3, Comedy Central

http://www.gyerek-vilag.tk/2017/11/rick-es-morty-masodik-evad-comedy-central.html

Franky - 2017. 11. 26. 10:21

Valaki nem tud valamit a Supergirl második évadának második felérő szinkronosan ? Bàrki , bàrmit !??!
köszönöm

Stewie - 2017. 11. 26. 10:32

Valaki nem tudja, hogy tervezik-e leadni a Babby Daddy utolsó szezonját szinkronnal?

krappa23 - 2017. 11. 26. 10:47

Nem tudjátok, a Hé Arnold filmhez lesz szinkron ? Jó lenne, az eredeti csapatból nem halt meg senki.

Agent Coulson - 2017. 11. 26. 10:59

@Franky Pár napja már írtam hogy pár héttel ezelőtt érdeklődtem a VIASAT3-nál, ők azt írták hogy még idén folytatják szinkronosan a sorozatot. :)

Franky - 2017. 11. 26. 12:05

@ Agents Coulson
Köszönöm !!!
Nem olvastam sajna azért kérdeztem !
Remélem le is adjàk majd ahogy írtad ; írtàk !
Bár remélem nézhetö időpontba lesz ; kivàncsi vagyok hisz lassan màr csak 4 hét van az évből !

Wall-E - 2017. 11. 26. 12:16

Továbbra is nullának érzem legnagyobbrészt, amiket a Netflixre felpakolnak, komolyan érdekelne, hogy hányan nézik meg ezeket. A saját tartalmak persze önmagukban megérik az előfizetést, de továbbra sem jó érzés, hogy ugyanazért a pénzért tizedannyi a tartalom, mint pl. USA-ban.

winnie - 2017. 11. 26. 12:48

nem vitatom, de aki nézni akar, az mindig tud nézni valamit szerintem. nyilván mindenki másképp áll hozzá, de én még az amazon 20 sorozatos hazai kínálatának sem fogok soha a végére érni, szóval _nekem_ csak kevesebb “stressz”, hogy csak 400-ból tudok alig nézni valamit, és nem 4000-ből:)

egyszer összeszámolom, hogy mennyit kéne sorozatoznom, hogy szintre kerüljek.

Enzo - 2017. 11. 26. 13:45

Köszi az Esmail-interjút a 3×05-ről, marha érdekes volt olvasni!

kiskiraly - 2017. 11. 26. 14:58

HBO élő jótékonysági műsort rendezett az autisták megsegítésére. A házigazdát, JOn Stewart-ot azonban megzavarta két másik ember:
https://www.youtube.com/watch?v=euaGS3tPRBw

Thomas - 2017. 11. 26. 15:12

Ebből, hogy később kezd a DWTS, úgy tűnik, hogy az ABC hétfőn is 2 órás Idolt akar adni pár hétig (vagy jobban elhúznák a Bachelort, és 1 óra Bachelor + 1 óra Idol kombó lenne?). Úgy számolom, hogy a DWTS 04.30-án kezdene (aztán 05.07, 05.14 és 05.21-én folytatódna, esetleg 05.22-én finálézna), az Idol 7*4 órában simán el is érhet addig az élő adásokig, és akkor ez jelentheti azt, hogy nem lesz eredményhirdető, amit nagyon sajnálnék. De azt is el tudom képzelni, hogy a DWTS-nak a 10 pár miatt elég lesz másfél óra, és akkor csinálnak egy fél órás eredményhirdetőt az Idolnak, ami aztán majd megy tovább 05.28-tól a Bachelorette mellett is. Remélem, hogy legalább ennyi lesz, mert eredményhirdető nélkül nagyon szar a kiesési rendszer.

Bence - 2017. 11. 26. 15:54

X-Faktor HUN 8. évad – berendelve

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz