login |

Hírkedd – Man with a Plan-teljes évad! Superior Donuts-teljes évad!

2017. 11. 28. 09:05 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Született szobalányok 4. évad
 • Premier: Winsanity S2, Teen Mom OG S7, Floribama Shore S1, Maine Cabin Masters S2, Street Outlaws S10, Forged in Fire AUS S1, Supershoppers S4, Employable Me S2, Paul Hollywood A Bakers Life S1 + Finálé: Fashion Police S8 + kivételesen hétfőn volt Arrow-epizód, hiszen elindult a crossover event
 • Magyar premier – Epic Drama: 12.14 A falu (Village) 1. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: 12.14 Oxfordi gyilkosságok (Endeavour) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Glitch S2
 • A gyártó stúdió tervei szerint a House of Cards S6 forgatása 12.08-a után folytatódhat, miután újabb két hetet ráhúztak annak felfüggesztésére, s mely időszakra a stáb tagjai megkapják a fizetésüket.
 • Ha kap folytatást a Gilmore Girls, akkor annak más lesz a formátuma, mint az A Year In The Life-nak.
 • A CBS teljes évados berendelést adott a Man With a Plan-nek és a Superior Donuts-nak, vagyis kibővítette azt 13-ról 22-re.
 • A Wisdom of The Crowd pedig nem kapott berendelést a CBS-től, így 13 részes marad az első szezonja.
 • Főleg a Netflix-nek köszönhetően Franciaországban 40%-kal emelkedett idén a VOD-előfizetések száma.
 • 11.24-től a Disney XD LEGO Marvel Super Heroes – Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat címen rövid formátumú animációs sorozatot mutatott be, amit egyben 12.09-én fognak leadni tévében. Még Stan Lee is kap vendégszerepet benne – itt egy videó hozzá.
 • A The Detour 3. évadja 01.23-án érkezik a TBS-re.
 • Martin Gero, a Blindspot készítője beszél a múlt heti epizódról.
 • Jeff Schaffer, a Curb Your Enthusiasm showrunnerje beszél a zárásról.
 • Kristen Schaal és Will Forte, a The Last Man on Earth két főszereplője beszél a legutóbbi részről.
 • A Saturday Night Live műsorvezetői lesznek még idén: 12.09 James Franco (+ SZA), 12.16 Kevin Hart (+ Foo Fighters).
 • A The Grand Tour S2 vendégei lesznek a Celebrity Face Off szegmensben: Luke Evans, Kiefer Sutherland, Hugh Bonneville, Dominic Cooper, David Hasselhoff és Ricky Wilson.
 • Állandó szerep: Wilson Bethel – Daredevil S3, Alexander Skarsgard – Little Drummer Girl (AMC),
 • Interjú: Edie Falco (Leslie Abramson – Law & Order – True Crime: Menendez Murders), Maggie Gyllenhaal (Candy – The Deuce), a Runaways gonoszai, Jason Bateman (az Ozark főszereplője és executive producere), Spike Lee (a She’s Gotta Have It készítője), Julie Klausner (a Difficult People egyik készítője és főszereplője),
 • 2018. januárjától elérhetővé válik hazánkban is a Discovery Channel HD.
 • Új sorozat: Liza on Demand – YouTube Red, komédia, készítő: Deborah Kaplan és Harry Elfont, főszereplő: Liza Koshy, egy fiatal lány kaotikus bajkeveréseiről, miközben az mindenféle melót, fura felkérést elvállal, hogy egyre feljebb jusson.
 • Pilotszkript: Juicy Stories – E!, készítő: Michael Patrick King és Amy B. Harris – Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor The Glitter Plan című könyve, valamint élete alapján. A könyv a Juicy Couture alapítóiról, két huszonéves nőről szól, s arról, hogy alapították meg egy butikban eladóként dolgozva szabadidő ruhás divatbirodalmukat 200 dollárból. Mindezt a 90-es évek Los Angeles-ére visszaemlékezve a valódi személyek jelenbéli narrálásával.
 • Az HBO és a Sky támogatását élvező Bad Wolf nagyköltségvetésű történelmi tévésorozatot kezdett fejleszteni Amanda Foreman könyve, a Georgiana: Duchess of Devonshire (itthon: A hercegnőitt a hivatalos tartalma magyarul) alapján, amiből a Keira Knightley-féle The Duchess-mozifilm is készült. Készítő: Janice Hadlow. A késő 18. századi arisztokráciáról szóló dráma Lady Georgina Spencer-ről, aki az ük-ül-ül-ük nagynénje volt Diana hercegnőnek, és hozzáment Devonshire hercegéhez, Anglia egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb arisztokratájához, és ezzel a divattársadalom királynőjévé vált. A könyv közel sima kapcsolatáról szól a férjével, akiről azt tartották, hogy viszonya van a legjobb barátjával, akivel a feleség is meghitt kapcsolatot ápolt. Ők hárman több, mint 20 éven át éltek kvázi együtt, miközben mindkét nő kihordta a herceg gyerekét. És persze kitérnek Georgiana játékszenvedélyére, italozásairól, gyógyszergondjaira és vezető politikusokkal való viszonyaira III. György király őrültsége, az amerikai és francia forradalom, valamint Napóleon legyőzése idején.
 • A Jersey Shore szereplőinek többsége (Deena Nicole Cortese, Paul “Pauly D” Delvecchio,” Jenni “JWOWW” Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole “Snooki” Polizzi, Mike “The Situation” Sorrentino) ismét összejön egy reunion dokureality keretében, melynek címe Jersey Shore: Family Vacation lesz. Az MTV-n, persze.
 • Fergie lesz a műsorvezetője a FOX-os énekes valóságshow-nak, a The Four-nak.
 • Neil Brennan, a Chappelle’s Show egyik készítője késő esti, heti talkshow-t fejleszt a FOX-nak – nemcsak műsorvezető, de író és producer is lenne. Tematikus politikai és kulturális beszélgetés műsor lenne szkeccsekkel és utca embere-szegmensekkel.

6 hozzászólás Ne habozz!

Yvette - 2017. 11. 28. 09:21

“A Wisdom of The Crowd pedig nem kapott berendelést a CBS-től, így 13 részes marad az első szezonja.”

Kaszát is kapott a sorozat, nem?
A legtöbb külföldi oldalon legalábbis ezt írják, meg hogy a CBS-nek nem tetszett a Jeremy Piven körüli botrány, viszont a maradék epizódok adásba fognak kerülni.

winnie - 2017. 11. 28. 09:33

a legtöbb, 13 részen túl be nem rendelt országos újoncsorozatra ezt szokták írni, mert hangzatosabb, főleg főcímben vagy twitteren. aztán legtöbbször a cikkben már nem szerepel a cancel szó. itt is ez a helyzet, de például a hollywood reporter meg is jegyzi többekkel ellentétben, hogy “It’s unclear if the series will remain in consideration for a potential second season.”

szóval nincs szó kaszáról hivatalosan, de szinte minden esetben egy ilyen döntés kaszát szokott jelenteni. biztos volt már rá ellenpélda is, de az az igazság, hogy hivatalosan még a műsorról levett vagy más időpontra tett sorozatok sem számítanak kaszának (idén: me, myself & I, ten days in the valley), bár azoknál tényleg 100%-ra vehető a dolog.

OBI - 2017. 11. 28. 10:00

mi újság a Wayward Pines 3.évadával még mindig folyik a tárgyalás??

GYV - 2017. 11. 28. 10:10

http://emtv.blog.hu/2017/11/27/rick_es_morty_szinkron

Interjú a Rick és Morty szinkronszínészeivel.

winnie - 2017. 11. 28. 10:17

obi: nincs hír. vagy csak hozzám nem jutott el. nyilván nem folyamatosan ülnek a tárgyalóban és egyeztetnek, de talán tavasszal lesz valami, amikor a fox kialakítja a jövő éves terveit, vagy akár januárban, amikor a nyaruk körvonalazódik.

Franky - 2017. 11. 28. 22:04

Szinkronos premierek:
Bűnös Chicago 2017.12.11. Tv2
Gotham (4.évad)2017.12.14.Prime

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz