login |

Hírcsütörtök – SMILF 2. évad! Ghosted: +6 rész!

2017. 11. 30. 09:20 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Vikings S5 (dupla! – vendégblogger?), Murder in The Heartland S1, Survival in the Skies S1, Digging For Britain S6, Last Shop Garage S1, It’s Suppertime S1 + Finálé: Man Down S4, Little Women: Dallas S2 + két Survivor-epizód volt
 • Új a magyar Netflix-en: Man Down S1-S4
 • Új a magyar Amazon-on: The Marvelous Mrs. Maisel S1 (na, csak felkerült…), 4 Blocks S1
 • Magyar premier – Comedy Central: 01.02 A Goldberg család (The Goldbergs) 4. évad
 • Magyar premier – Comedy Central: 01.03 Láttad már? (Most Ridiculous) 1. évad
 • Magyar (nem prémium csatornás) premier – Comedy Central: 01.03 Azanyját! (Significant Mother) 1. évad
 • Beszámoló a Rick and Morty szinkronjának forgatásáról.
 • Kiszállt az American Gods-ból a két készítő/showrunner, Michael Green és Bryan Fuller. Az okok a produkciós céggel való meg nem egyezésre vezethetőek vissza, tehát nem a csatornára. Plusz nem is a sztorira, ugyanis a szkriptek a 2. évadra már elkészültek, azonban sajtóértesülések szerint a költségvetésben nem tudtak megegyezni, illetve a produkciós kapcsán voltak még kreatív eltérések a felek között. (A büdzsés dolog meglepő, hiszen már így is 10M dollár per epizódos költségvetésről volt szó.)
 • A zaklatási vádak kivizsgálása után kirúgták Andrew Kreisberg-et, a The Flash és a Supergirl showrunnerjét. Egy ideig Greg Berlanti fogja helyettesíteni őt Todd Helbing, valamint Robert Rovner és Jessica Queller mellett. (A zaklatási ügyben érintett sorozatok státuszáról ezt a posztot frissítem folyamatosan.)
 • A FOX +6 rész rendelt be a Ghosted-hez, így az első évad 16 epizódból fog állni.
 • Viszont: a Ghosted-be ezekre a részekre új showrunner érkezik: Kevin Etten-t Paul Lieberstein váltja.
 • Az Amazon Prime bevásárolta a francia Black Spot című sorozat globális streaming jogait. Mathieu Missoffe sorozata egy nagy labirintusszerű erdő közepén lévő elszigetelt, lefedettség nélküli kisvárosban játszódik, ahol mindenféle bűnesetek történnek és a gyilkossági ráta is hatszorosa az országos átlagnak. A főhős egy seriffnő, aki felfedezi az erdő titkait és saját, 20 évvel ezelőtti elrablásáról is megtud ezt-azt. Rendezők: Thierry Poiraud és Julien Despaux, szereplők: Suliane Brahim, Laurent Capellutto, Hubert Delattre és Samuel Jouy.
 • Mégsem Saïd Taghmaoui lesz a Legion 2. évadjában Amahl Farouk alias Shadow King.
 • A Comedy Central 12.13-én adja le a The Fake News With Ted Helms-et, ami Ed Helms műsorvezetésével egy különkiadás lesz hírszatíra. Talán siker esetén sorozatosodik?
 • A Grace and Frankie 4. évadja 01.19-én kezd a Netflix-en.
 • A Showtime berendelte a SMILF 2. évadját.
 • A The Mindy Project sorozatzárójáról beszélnek: Mindy Kaling + még egy (készítő és főszereplő), Matt Warburton (showrunner), Chris Messina (Danny), Jesse Novak (zeneszerző),
 • Toni Graphia, a múlt heti Outlander-epizód írója beszél szokás szerint a változtatásokról (is).
 • Állandó szerep: Michael Harney, Ksenia Solo – Blue Book (History), Jackeé Harry, Stephanie Charles, Markice Moore, JD McCrary, Sanai Victoria, Anthony O. Dalton – The Paynes (OWN)
 • A Letterkenny 3. évadjában szerepelni fog Jay Baruchel, visszatér Sarah Gadon, benne lesz Alex Harrouch, Magalie Lépine Blondeau, Pierre Yves Cardinal, Kelly McCormack és Jess Salguero, és még visszatér
 • Interjú: a Godless készítői és főszereplői, Simon Blackwell (a Back készítője), Mike Disa (a Wacky Races készítője – magyarul!), Mike Farah (a Funny or Die elnök-vezérigazgatója), a Stranger Things készítői és főszereplői, Steven Soderbergh (a Mosaic egyik készítője),
 • Minisorozat-pilotszkript: Mercury 13 – Amazon, készítő: Liz Hannah – Martha Ackmann könyve, a The Mercury 13: The Untold Story of Thirteen American Women and the Dream of Space Flight alapján. 1961, a NASA felküldte az első embert az űrbe, és eközben nők egy csoportja titkos tesztek alá került, hogy kikerülhessen közülük az első női űrhajós. Ugyanazokat a próbákat állták ki, mint a legendás Mercury 7 legénységének tagjai, de végül mégis legyintett rájuk a férfitöbbségű NASA és a Kapitólium. Így a szovjetek küldhették fel 63-ban az első nőt, s Amerika csak 20 év múlva tette ezt meg.
 • Sam Esmail és felesége, Emmy Rossum közösen fejleszt sorozatot Gary Baum oknyomozó cikke alapján, ami Angelyne-ről, egy rejtélyes Los Angeles-i, plakátokon szereplő díváról szól – a főszereplőt Rossum alakítaná.
 • Új sorozat: Ministry – Amazon, komédia, indiai, készítő: Gursimran Khamba, főszereplő: Irrfan Khan, politikai szatíra a modern India hatalmi köreiről. A főhős egy kiégett, önimádó bollywood-i színész, akit amolyan filler kulturális miniszternek jelölnek, azonban a bürokrácia és a politikai bakik, valamint az elég necces stábja ellenére is nagyon teper azért, hogy ismét szeressék őt az emberek.
 • Az angol Sky berendelt egy kincsvadászos reality-t, a Loot-ot, amiben 8 embert fognak követni, akiknek meg kell találnia egy nagy kincset, majd elrejtenie azt két hétre a nyomozók elől. Ha ez sikerül, akkor megtarthatják. Mindez a Hunted készítőitől.
 • A Channel 4 The Real Narcos címmel berendelt 3 részre egy dokusorozatot, amiben az SAS egy korábbi tagja feltérképezi Dél-Amerika kokain alvilágát.

8 hozzászólás Ne habozz!

bëiz - 2017. 11. 30. 09:38

Bryan Fuller lelép? Ez nem jó hír…

dochollywood - 2017. 11. 30. 09:41

Hosszas tologatás után offline már megjelent a Halálos fegyver 1. évada dvd-n
A szinkron sajna csak 2.0, de az angol az 5.1.

A Westworld is megjelenik idehaza december elején dvd-n, de nagyon úgy néz ki szinkron nélkül (felirat az lesz). Mondjuk így mennyire fogják vásárolni…?

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_westworld-1-%C3%A9vad-d%C3%ADszdobozos-kiad%C3%A1s-dvd-1249846.html

Chiplecsap - 2017. 11. 30. 09:57

RIP Supergirl, helo gossipgirl

Franky - 2017. 11. 30. 10:11

Az Outcast cimű sorozatnak lesz 3 . évada?

zso17 - 2017. 11. 30. 10:21

Bryan Fullerék távozásának nem örülök… de most már lehet hogy lenne ideje a Hannibalt folytatni… :)

winnie - 2017. 11. 30. 10:50

Az Outcast cimű sorozatnak lesz 3 . évada?”

itt vannak a sorozattal kapcsolatos posztjaink: http://www.sorozatjunkie.hu/tag/outcast/

ez alapján elvileg nincs hivatalos döntés, ami többek között annak köszönhető, hogy még nem volt amerikai premierje sem (és addig lehet, hogy nem is jelentik be), de nem hiszem, hogy sok esély lenne a folytatásra, mindenkinek lejárt a szerződése. persze ettől egy szezonra össze lehet trombitálni őket, ha akarják.

Ripazha - 2017. 11. 30. 10:51

ba*zeg neeeee…. miért van ez mindig Fulerrel, miért könyörgöm egy sorozatot fejezen már be rendesen, ahh ennek nagyon nem örülök… Fuller nélkül csak egy egyszerű iparosmunka lesz(nem fűzök sok reményt hogy jól tudják folytatni nélküle… ahhh ez most lelombozott reggelre… perse megvan rá az esély, de…)
Na mindegy kész ennek is annyi…

heidfeld - 2017. 11. 30. 11:52

Neee…Amerikai Istenek nálam a 3. legjobb sorozat, Babylon Berlin, Graves mögött.
Értem én, hogy drága, de nagyon érdekelne, mennyi pénzt hoz? Egyéb elismerésekről nem is beszélve…
Ministry már jöhet is!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz