login |

Pilot: Bounty Hunters

2017. 12. 01. 18:58 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, kritika, pilot-mustra,

Ilyen az, amikor valaki Guy Ritchie-filmeken nő fel, és utána amatőr módon megpróbálja lemásolni őket? Nem is értem az angol Sky csatorna mit láthatott ebben a sorozatban.

A történet első körben bonyolultnak tűnik, hiszen elég sok szál indul el benne, hogy jó kis csavaros akció-gengszter-dráma-komédia legyen a végeredmény. Mármint tényleg ez mind szerepel a készítők céljai között. Egyrészt van egy lúzernek tűnő fiú (Jack Whitehall), akinek az apja kórházba kerül – a fater amúgy valami bizományit üzemeltet, ahol így kénytelen a srác helyettesíteni.

A cselekményt egy szobor indítja be, amit egy kétes alak rásóz hősünkre. Pár perccel később pedig kiderül, hogy az ezzel való kereskedés a terroristákat segíti. Így kerülnek a képbe a zsaruk. A főszereplő közben megpróbálja visszaszerezni a pénzt a szobrot áruló csávótól, amire egyedül képtelen, így felfogad egy fejvadászt (Rosie Perez). Akit nem mellesleg valami kartell keres becsületbeli ügyből. Mármint ki akarják nyírni.

Komolyan mondom, tehetségesebb készítővel ez a sok szál szépen összeállhatna valami kellemes egésszé, de sajnos itt nem ez történik. Vagy lehet, hogy igazából sorozatban ez az agyoncsavarodás nem is működőképes dolog? Most félretéve azt, hogy a drámai részek mellett a legsiralmasabb komédia (komolyan, ki kéne vágnom azt a Gálvölgyi Show-t idéző bohózat-részletet..) van jelen, a probléma, hogy semmi összhang nincs az egészben.

Az erőszak használatát nem is értettem igazán. Mármint egy Guy Ritchie-filmben is meghalnak páran, de ő valahogy képes ezt elhelyezni a sztoriban és hozzáfésülni a cselekmény többi részéhez. Itt meg az erőszak mintha valami más filmből érkezett volna. Az egyik pillanatban még kibotladozik a szerencsétlen komikus szereplő a mini kocsijából, a következőben meg pár terrorista kalapáccsal agyonver valakit.

Sajnos a fentiek nem csak az írásra érthetőek, hiszen kinézetileg és alakításilag meg aztán főleg semmilyen a Bounty Hunters. Talán ezzel írhatom le legjobban, hiszen mi értelme egy ennyire közepes dologra időt szánni? Van benne 2 perc, ami értékelhető összesen. Legyen 5/10, de semmiképp sem ajánlott, csak a műfaj keményvonalas kedvelőinek.

1 hozzászólás Ne habozz!

energy - 2017. 12. 02. 02:30

Belenéztem, rossz.
The Man from U.N.C.L.E. jó volt

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz