login |

Délelőtti videó 2.: The Librarians

2017. 12. 07. 10:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Kakukk! Kakukk! Teljesen elszállt fun sorozat a The Librarians, már persze annak, aki kicsit is kötődik a karakterekhez Most komolyan, a tovább mögötti a 4. évados előzetes megint rá fog venni arra, hogy belenézzek a sorozatba, mert ez a scifis, kalandos, fantasy-s műfaj nagyon bejön általában, plusz Lindy Booth mégiscsak Lindy Booth. De félek, hogy megint nem fog elkapni.

Komolyan mondom, hogy a nemnézőknek érdemes csekkolnia a trailert, ha bejön nekik a műfaj.

3 hozzászólás Ne habozz!

bvr - 2017. 12. 07. 15:20

hát amikor egyszer pár éve betegen az ágyat nyomva kerestem valami kellemes kis lötyögős kaland-sorozatot és rátaláltam a The Librarians-ra… na hát lehet hogy az első részt sem bírtam végigszenvedni… :) Megnézve a trailert, a szememben azért ez nem sokat javult :))

(közben meg (hogy a stílusnál maradjak) a Hooten and the Ladyt nyáron amolyan kellemes és ártatlan háttérprogramként (még talán guilty pleasure-nek sem mondanám) lefuttattam minden megbánás nélkül)

winnie - 2017. 12. 07. 15:24

oké, de az tényleg jó volt. de… ez is lehet marha szórakoztató, ha az ember ráhangolódik, én inkább magamban kerestem eddig a hibát, hogy mi a francért nem klikkelünk. de lehet, hogy hiába az alapkoncepció, ha nem jó az írás, akkor cseszhetjük.

megjegyzem, ugyanez volt a helyzet a másik john rogers-sorozattal, a leverage-dzsel, amit ugyancsak a témája miatt akartam szeretni, mert heist-sorozat volt, de hiába voltak szerethetők a karakterek, és sokszor trükkösek a sztorik, a gagyi még a párbeszédeket is átlengte, gőzöm sincs, hogy miért éreztem így.

bvr - 2017. 12. 07. 16:09

szerintem is jó példa és egyetértek amit a Leverage-ről írsz, pár éve belekezdtem (valami könnyed szórakoztató sorozatot kerestem és erről úgy emlékszem olvastam azért jókat is), na hát abból is max pár részt bírtam csak. Szerintem itt ne magunkban keressük a hibát, mert a gagyi ezekre tényleg találó jelző! :)
(mondjuk azért ha egyáltalán lehet itt rangsorolni, meg amennyire emlékszem, a szememben a The Librarians azért érezhetően rosszabb volt a Leverage-nél :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz