login |

Hírvasárnap – Trollhunters 3. évad! Love Child-kasza!

2017. 12. 17. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Taskmaster Champion Of Champions S1, Judge Rinder’s Crown Court S1 + Finálé: The Exorcist S2 (vendégblogger?), Dirk Gently’s Holistic Detective Agency S2, Strictly Come Dancing S15, Don’t Be Tardy… S6, Savage Kingdom: Uprising S2, Copycat Killers S4, Secrets of The Underground S2, Dr. Oakley Yukon Vet S5, Armchair Detectives S2 + 2 Hawaii Five-0-rész ment le + volt szombaton is Thursday Night Football, ráadásul kétszer
 • + visszatért a Ten Days In The Valley
 • + felkerült a netre a The Chi pilotja
 • Teljes évados premier: Wolf Creek S2,
 • Magyar premier – Duna: 12.22 A vidéki doktor (Der Landarzt) 19. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 01.15 Candice Renoir (Candice Renoir) 3. évad
 • Magyar premier(?) – Epic Drama: 12.19 Borgia (Borgia) 1. évad
 • A Borgia szinkronhangjai.
 • A Netflix megvette a CW-s Black Lightning és az NBC-s Good Girls globális streaming jogait, így jó eséllyel ezeket a sorozatokat hetiben fogjuk kapni – és talán magyar felirattal, hiszen a legtöbb heti kap magyar feliratot.
 • A Universal Cable Productions Patrick McManus készítésével elkezdte fejleszteni Kurt Vonnegut regénye alapján a Slaughterhouse-Five-ot (itthon: Az ötös számú vágóhíditt a magyar nyelvű tartalom), aminek a sztoriját nem egyszerű leírni. A főhőse az amerikai hadsereg káplánjának egyik segédje, aki túlél egy bombázást a II. világháborús Németországban, hogy aztán elszabaduljon (vagy beleragadjon) az időben, és nemlineáris módon bepillanthatunk az életébe. És a terv természetesen az, hogy a sorozat kitágítsa a könyv világát, szóval nem csak az írott alapanyagra szorítkozna.
 • A kasza ellenére 2018-ban érkezik két Peter Kaye’s Car Share-epizód. Az egyik a finálé lesz, a másik meg Car Share: Unscripted címmel teljesen improvizált rész.
 • Két koreai premierje még volt a Netflix-nek az elmúlt hetekben, a Prison Playbook egy híres baseball játékosról szól, aki váratlanul börtönbe kerül, míg az Argon újságírókról, akik a kamuhírek világában az igazságért harcolnak.
 • Saladin K. Patterson lett Tracy Morgan TBS-es komédiájának, a The Last O.G.-nek a showrunnerje.
 • Pár változás a 2018-as Emmy-kategóriák kapcsán: különvették a kosztümös jelmeztervezői kategóriát való világbeli és fantasy/scifi jelmezekre, a nemfikciós rendezői kategóriából lett dokus és reality rendezői, és a hangvágói kategóriából lett fél órás, illetve egy órás sorozatos.
 • 12.18-a, 12.19-e és 12.20-a lesz a League of Gentlemen három különkiadásának premierdátuma.
 • A Netflix berendelte a Trollhunters 3. évadját, ami Part 3 címen fog futni. Ezen kívül hivatalosan is bekérték a 3 Below című első spinoffot. (Ugye a Tales of Arcadia-univerzumról már írtunk bővebben.)
 • Az ausztrál Channel 9 elkaszálta a Love Child-ot.
 • Virginia Gardner és Lyrica Okano (Karolina és Nico) beszél a Runaways mostani részéről.
 • Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale készítője beszél a mostani részről.
 • Caitriona Balfe és Sam Heughan (Claire és Jamie) beszél az Outlander évadzárójáról. Itt is.
 • A Bill Nye Saves The World 2. évados vendégszereplői többek között: Karlie Kloss, Ali Wong, David Arquette, Drew Carey, Kevin Smith, Kurt Hugo Schneider, OK Go, Scott Kelly, Steve-O, Tim Meadows, Zach Braff.
 • Interjú: David Harbour (Hopper – Stranger Things), Rosie O’Donnell (Tutu – SMILF), Jodie Balfour (Jackie Kennedy – The Crown), Margaret Josephs (a The Real Housewives of New Jersey egyik szereplője), Claire Foy (II. Erzsébet – The Crown), Jessica Biel (Cora – The Sinner),
 • A Westworld is kijön itthon DVD-n, de… szinkron nélkül?
 • Új sorozat: Hidden – Viaplay, 8 rész, svéd, készítő: Björn Paqualin és Jonathan Sjöberg, utóbbi rendező is – Filip Alexanderson regénye, a Förstfödd alapján. Paranormális pszichológiai dráma a mai Stockholm-ból, ahol sötét titkok, meglepő figurák és természetfeletti erők találkoznak. Szereplők: Izabella Scorupco és August Wittgenstein.
 • Új sorozat: Twelve Forever – Netflix, animációs komédia (kép), készítő: Julia Vickerman, egy 12 éves lányról, aki olyannyira erősen akar gyerek marad, hogy egy fantasy világot teremt, amiben sosem kell felnőnie. Két barátja csatlakozik is hozzá, amikor meglátogatja a helyet, ahol kiélhetik szuperhős fantáziáikat, illetve elbújhatnak a közelgő felnőttlét felelősségei elől. Premier: 2019-ben.
 • A francia Phares et Balises Slavery Routes címmel készít 4 részes dokusorozatot a rabszolga-kereskedelem történetéről a 7. századtól a napjainkig.
 • 01.04–én érkezik a Lifetime-ra a Project Runway All Stars 4. évadja Alyssa Milano műsorvezetésével – ők lesznek a szereplők (kép): Anthony Williams (S7, All Stars S1), Joshua McKinley (S9, All Stars S2), Casanova (S9, All Stars S2), Ari South (S8, All Stars S3), Melissa Fleis (S10, All Stars S3), Fabio Costa (S10, All Stars S4), Helen Castillo (S12, All Stars S4), Ken Laurence (S12, All Stars S5) + Kimberly Goldson (S9), Stanley Hudson (S11), Amanda Valentine (S13), Char Glover (S13), Kelly Dempsey (S14), Edmond Newton (S14), Candice Cuoco (S14), Merline Labissiere (S14).

14 hozzászólás Ne habozz!

Lajosék a másodikról - 2017. 12. 17. 09:09

Itt mintha nem láttam volna, de vicces hír, hogy az NBC harmadszor is nekifut az IT Crowd remake-nek, most Linehannel.

dochollywood - 2017. 12. 17. 10:42

@ winnie

Ide a hírblokkba többször írtam arról a Westworld megjelenéséről és a szinkron hiányáról, linkkel megtámogatva, hogy ne érjen senkit sem meglepetésként.

winnie - 2017. 12. 17. 10:47

igen, innen az infó, neked köszönhetően került bele a hírekbe:)

Silver-sama - 2017. 12. 17. 10:55

Na most már darálhatok Dirk Gently-t is :3

the_daver - 2017. 12. 17. 11:00

Már meg is jelent a Westworld DVD-n, pont tegnap láttam a hülye áruházban.

dochollywood - 2017. 12. 17. 11:03

@ winnie

aha :)

Lengyel szinkron került rá magyar helyett. Ez majd a fa alatt lesz kellemetlen (annak aki vaktában vásárol.)

dochollywood - 2017. 12. 17. 11:06

Kint van a Britannia korhatáros előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=Ehi112rPwQA

Enzo - 2017. 12. 17. 13:58

Hú tényleg, hamarosan JAws…

Steven Great - 2017. 12. 17. 14:29

Westworld kapcsán: elég fura, mert itt Lengyelországban meg a lengyel mellett magyar szinkron is van a dvd-n. :)

Zizi - 2017. 12. 17. 14:38

OFF

tudom, hogy marhára nem ide tartozik, de a szinkronok és feliratok kapcsán jutott eszembe: szerintetek miért van az, hogy nekem a Netflix semmelyik sorozathoz nem mutat magyar feliratot? (nyilván amelyekhez elérhető)

winnie - 2017. 12. 17. 16:31

zizi: minden idetartozik. elvileg akkor nem mutat feliratokat, ha nem vagy magyarországon vagy nem magyar az ip-d.

vbalazs91 - 2017. 12. 17. 21:05

Itt azt írják, van a Westworldnél szinkron:
http://dvdbluray.hu/westworld-1-evad-3-dvd-diszdoboz.html

dochollywood - 2017. 12. 17. 21:55

@vbalazs91

Azt az oldalt ne vedd komolyan…
Pl. nyár óta képtelenek ezen az adatlapon változtatni, pedig ez is szinkron nélkül jelent meg:

http://dvdbluray.hu/nemasag-dvd.html

Zizi - 2017. 12. 18. 12:01

@winnie

pont ez a problémám, hogy Magyarországon, magyar IP-vel használom, saját előfizetéssel, így más sem nyúlhat bele

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz