login |

Megint The Office-t fogunk nézni?

2017. 12. 19. 17:20 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Az NBC-nek olyannyira bejött a Will & Grace, hogy egy másik klasszikust is visszahoz?

Meglehet, mert az a terve a csatornának, hogy 2018/19-re (vagyis már jövő őszre) feléleszti minden idők egyik legjobb amerikai tévés komédiáját. Még nincs semmi hivatalos a projektről, bejelentés sem volt, csak a sajtó szimatolta ki, de annyit biztosra vehetünk, hogy egyrészt ismét csak a Dunder Mifflin scranton-i egysége lenne a sorozat helyszíne, másrészt pedig természetesen Steve Carell (Michael Scott) nem térne vissza.

Ez nyilván új főnököt jelent (vagy Ricky Gervais-t?), a hírek szerint már folyik is a casting és… ennyi. Korábban mi is írtuk, hogy az NBC-főnök Bob Greenblatt beszélt arról, hogy a The Office még mindig téma közte és a készítő, Greg Daniels között, szóval annyira nem is a semmiből jött a dolog.

Erről egyébként az jut eszembe, hogy egyrészt biztos vannak, akik még nem látták ezt a tömény zsenialitást és a jövőben fogják felfedezni, amiért irigylem őket, másrészt pedig nem is irigykedek annyira, mert szokás szerint van legalább másfél-két évadja (4.? 6.?) a sorozatnak, amit én nem láttam, szóval lehet, hogy nemsokára jó lesz nekem.

14 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2017. 12. 19. 17:50

“természetesen Steve Carell (Michael Scott) nem térne vissza”

ez miért természetes? volt valami vita vagy veszekedés? (nem vagyok képben az ilyen dolgokkal)
én azt hittem csak azért szállt ki, hogy mozizzon, de mostanában már nem igazán látom filmekben.

egyébként tök jó lenne az újraélesztés, de persze sok múlik azon, hogy ki rakja össze. illetve ha csak nosztalgiázás szintjén, azt sem muszáj erőltetni. nekem a scranton-i mindennapok kell :)

LAURA - 2017. 12. 19. 17:50

A legnagyobb sorozatos élményem! Ha létezik sorozat aminek minden részén szakadtam a nevetéstől akkor ez az… a mai napig a legzseniálisabb humorral rendelkező sorozat. Emlékszem mikor barátomnak megmutattam és rávettem hogy kezdje el nézni, Ő is annyira nevetett a poénokon hogy másnap konkrétan izomláz volt a hasában a sok nevetéstől :D :D
Nekem pedig szinte minden résznél volt legalább 1 olyan jelenet amikor meg kellett állítanom a részt,mert annyira folyt a könnyem a nevetéstől hogy nem láttam a monitort :D :D :D :D
Mostanában láttam egy jelenetet azon szoktam röhögni magamba :D
Amikor Michael felhivja Jane-t:
Michael: Szia Jane! Boldog Születésnapot.
Jane: Nem is ma van a szülinapom.
Michael: Azt hittem egy napon születtünk…
Jane: ….Boldog születésnapot Michael..
Michale: Köszönöm.
:D :D

winnie - 2017. 12. 19. 19:07

juhaszvik: pont azért, mert mozizik, ő nem fog most tévézni, főleg, ha már kiszállt. minden évben van valamije, most volt a battle of sexes, az elmúlt években pedig két oscar kedvence.

Rammsch - 2017. 12. 19. 19:16

Én csak az amerikai verziót láttam… de omg imádom a mai napig. :D Ennek alapján néztem meg a Parks and Recreationst is, mert írták, hogy hasonló, de ott kellett egy kis idő mire megszoktam a főszereplő színésznő stílusát… Michael nem volt annyira tenyérbemászó, rajta még ma is szakadok egy ikonikus poénjánál, de az egész bagázson is. :D

mondo - 2017. 12. 19. 19:25

Andy és az új CEO nélkül újra nézném, az utolsó 2 évadot is, amit miattuk kaszáltam.

Kati néni - 2017. 12. 19. 19:49

Én ezt egyáltalán nem bánom, de most már tényleg szinte minden reboot, remake, spinoff vagy előzménysorozat, vagy valamely filmnek a sorozattá kiterjesztett verziója. A moziban is megy a biztonsági játék már vagy jó 15-10 éve, de ez egyre inkább a tévére is igaz.

Közepesen muzsikál a 10 éves drámasorozatunk? Inkább megtartjuk, hiába kerül már 3x annyiba, mint az elején, amikor dupla ennyien nézték.

A mexikói Televisa csinál ilyet. Ott minden telenovellát feldolgoztak 10 éven belül egy időben, most ez kitolódott úgy 15-20 évre.

Azt várom, hogy mikor jönnek arra rá Amerikában, hogy két két hasonló vagy kettő-három, egymásra jól építhető sztorijú megasiker összeolvasztásával (dupla vagy tripla remake) miket lehetne produkálni, mert Mexikóban ez divatos formula (volt).

Dave - 2017. 12. 19. 20:12

Imádtam imádom imádni fogom. Jöhet!!!!!

janithebox - 2017. 12. 19. 21:10

Nagyon szomorú lennék ha ezt tennék. A W&G esetében ez más, mert a teljes main cast visszatért, és bár a The Office formátuma sokkal rugalmasabb új szereplők esetén és rettegnék tőle hogy inkább az utolsó 2-3 évad feelingjét hozná vissza, azért pedig nagy kár lenne. Az egykori Must See TV-jük nagyon ütős line-uppal bírt (The Office, 30 Rock, Parks and Recreation, Community), de akkor se nézte ezeket a kutya se, a The Office is relatíve volt sikeres az NBC sötétebb éveiben. Én várnék még vele 10 évet, de persze ha Ricky Gervais lenne a főszereplő, arra beneveznék, bár arra meg lehet, hogy Amerika nem .. :D

brixx - 2017. 12. 20. 01:46

A mindenféle viccesvideós RSS feedjeim napok óta The Office-os blooperekkel meg cold openekkel vannak tele úgyhogy USA-ban szerintem még mindig népszerű. Carell is visszajöhetne, de ha nem hát nem. Nekem a James Spaderes verzió nem jött be, bár lehet csak sose értettem, amit mond :). Nekem is azt hiszem örök kedvenc marad, Friends és a The Office, amit 1-2 évente újra kell néznem, lehet legközelebb nem újranézés lesz. Örülnék.

Csigusz - 2017. 12. 20. 08:56

Érdekes az s4-7 végéig nekem is kimaradt :D
Pedig szeretem a sorozatot, de darálva kezdtem, és valahol három szezon után parkoltattam – utána pedig Michael kiszállásának a hírére tértem vissza, de maradtam a végéig.
Így viszont pótolni fogom :)

Ádám - 2017. 12. 20. 09:29

Jim és Dwight nélkül semmit se érne. Nem tudom, hogy Krasinski tud-e szabadulni a Jack Ryan szereptől.

winnie - 2017. 12. 20. 11:29

kivéve, ha náluk is jobb karaktereket ír az, aki őket megírta. nem hiszem, hogy főszereplők jönnének vissza, inkább kisebbek, de simán lehet tök jó új szereplőket írni, úgyhogy egy pillanatig sem aggódonék azért, hogy nincs x vagy y.

Pierre75 - 2017. 12. 20. 11:32

Az ötlettelenség szép példája amikor egy újabb kifáradt, dögunalomba fulladt rókabőrt rángatnak elő. De a Prison Break után mit is várhatnánk?!
Nem volt rossz az amerikai, olyan 5 évadig, de hiányoztak belőle az angol finomságai pl Gervais vakrandija.

WillTraveler - 2019. 05. 15. 08:57

19/20-as évad kezdődik lassan, de nem nagyon hallani a 10. évadról :(
Elhalt teljesen a projekt a többi revival sikertelensége miatt?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz