login |

Délelőtti videó 5.: Crashing

2017. 12. 22. 12:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Az HBO legalulértékeltebb sorozata? A Crashing (kritikánk).

Oké, hogy Pete Holmes nem annyira ismert, de én tényleg azt hittem, hogy egy befutni próbáló standup komikusról szóló, olykor kínos komédia sikeresebb lehet – akár itthon, akár odakint a tévében. Ráadásul tök jó vendégszereplők vannak, akik magukat alakítják a valódi standupos világból. A tovább mögött a 2. évad hosszú előzetese, ami például Whitney Cummings-szal kezdődik.

3 hozzászólás Ne habozz!

bruti - 2017. 12. 23. 11:22

Talán azért alulértékelt, meg nem elég vicces. Legalábbis nekem nem, de hát tudjuk ízlések… A kínosság magában engem csak idegesít, az a néhány pillanat, ahol végre felülemelkedett a saját nyomorúságán és volt valami sikerélménye, az meg kevés volt. Ezzel együtt azoknak, akik szeretik ezt a közeget, meg a benne élőket, annak érdekes lehet.

winnie - 2017. 12. 23. 12:14

“Talán azért alulértékelt, meg nem elég vicces.”

na de! ezt most úgy mondod, mintha a kettő kizáró ok lenne. mármint van elég sok ne, vicces sorozat a komédiák között, ami nincs alulértékelve:)

bruti - 2017. 12. 25. 21:15

OK, meggyőztél… ez tényleg nem mindenkit riaszt vissza :D De én eleve nem nézek sitcomokat, ha meg rászánom magam, akkor nagyon sokat akarok röhögni rajta. Van most olyan a palettán amit szívből mersz ajánlani?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz