login |

Emlékeztető: A Piramis

2017. 12. 27. 18:35 - Írta: winnie

62 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő,

Ma. 18:55. TV2. A Piramis – 1×01 (promók)

Egy utolsó pillanatos műsorváltozással debütál a TV2-n A Piramis, pont úgy, mint pár hete az RTL Klubon A Fal – hogy miért, azt nem tudom, mert nehogy azt higgye valaki, hogy benne van a műsor a jövő heti vagy az azután következő heti műsortervben. Egyelőre.

Most lépjünk túl azon, hogy nyúlás-e a műsor vagy sem, szerintem ezt a kérdést mindenki meg tudja válaszolni magának – számítani igazán úgyis két dolog fog: 1.) hogy jó lett-e? (ha tényleg egy az egyben olyan, mint A Fal, akkor van min javítani, hogy tényleg érdekes legyen és ne üresjáratokkal teli), 2.) hogy sikeres lesz-e? Ugyanis az egész “balhé” kísértetiesen emlékeztet a Sztárban sztár születésére, amikor is az RTL Klub megvette az eredeti műsor licencét, a TV2 pedig egy saját ötleten alapuló másolattal előzött. És aratott sikert. Sőt, készített egy sokak szerint jó műsort.

Ja, műsorvezető: Stohl András. Hmm, lehet, hogy a Válótársak jövő heti premierje miatt ez az előpremier?

UPDATE: Na, most már csütörtökre és péntekre is írják.

62 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2017. 12. 27. 19:16

Rémesen idegesítő eddig.

Flanker - 2017. 12. 27. 19:20

Ez díszlet 10x rondább mint az RTL-é

ádám - 2017. 12. 27. 19:44

kurvajóóó szerintem!!! nem olyan unalmas mint az rtl-é!!

Fishy - 2017. 12. 27. 19:51

Hú ez a casting nagyon el lett rontva. Kegyetlen idegesítőek a játékosok.

LaCRossE - 2017. 12. 27. 19:56

Ezt a műsort kínszenvedés volt nézni. Annyira random benne kábé minden, hogy elveszi az élvezeti értékét.

Lengabor - 2017. 12. 27. 20:08

Nekem meg sokkal jobban tetszett, mint A Fal. Mondjuk a játékosok is szimpatikusak voltak, az is jó volt, hogy párjátékkal kezdtek, a lányoknak tett gesztus is nemes volt. Örülök, hogy itt nem a versenyző bohóckodott a labda bedobásával. A holnapit és a péntekit még biztos megnézem. Kellemes csalódás volt, pedig nem vártam tőle sokat. A reklámmentességért pedig pluszpont. Stáblista nem volt, így nem derült ki, hogy mitől “eredeti”.

elektro - 2017. 12. 27. 20:39

Mindkettő rendkívül unalmas és ilyen irritáló játékosokkal nézhetetlen. A Falhoz képest nagyon összecsapottnak tűnt, igaz a verseny helyzet miatt pár dolog pozitívan változott ilyen a labdák elhagyása és ha tud az ember, akkor több eséllyel lehet nyerni a Piramisban, viszont a játékba kerülés kompenzálja a dolgot (párbaj két páros között). Viszont a többi dologban precízebb a Falnak a kivitelezése. 2/10 jó indulattal :).

Nábelek Zoltánné - 2017. 12. 27. 22:38

Szép estét!
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem lehet jelentkezni a játékra semmi módon. Az RTL Klub játékára lehetett jelentkezni, amit meg is tettem, és még Casting-ra is behívtak, de biztos nem vagyunk elég okosak anyukámmal ahhoz, hogy játékba kerüljünk. De ott legalább az esélyünk megvolt.
Szerintem a TV2 Piramis játéka előre meg van rendezve! Előre kiválasztott játékosokkal. De hogy választották ki őket? Casting? Jelentkezési lehetőség???
Sajnálom.
A ma esti adást megnéztem, de nem nyűgözött le. A műsorvezető stílusa nem tetszik, meg a személye sem. A többi adást nem fogom megnézni. Maradok a sorozataimnál, még azok is jobbak.
A játékosok (a lányok) egyáltalán nem tetszettek, nem voltak sem aranyosak, sem szimpatikusak, sem tv-be valók. A fiúknak gratulálok, ügyesek voltak, aranyosak.
A mai adást elnézve nem is mennék be még Casting-ra sem, nem is jelentkeznék, ha ennyire hülyén kell viselkedni a műsor alatt.
További sok sikert!
Szilvia

hannah - 2017. 12. 27. 23:03

Nábelek Zoltánné, ez nagyon RTL-es hozzászólás volt. :) Szívás, hogy két ünnep között is dolgoztatnak titeket.
A műsorhoz: még nem láttam, de holnap belenézek. A Fal nekem idegesítő volt. Ha ez is olyan lesz, ezt sem nézem.

winnie - 2017. 12. 27. 23:11

castingot nem kell meghirdetni orszagosan, van nekik adatbazisuk korabbi jatekokbol. ha gyorsan akarnak castingot (masnapra), akkor felhivnak par tucat embert, olyanokat, akik nem vuknanak meg elso korben, es lezavarjak.

elektro - 2017. 12. 27. 23:53

Ilyen adatbázisból dolgoznak, akkor milyen lehet a többi jelentkező vagy direkt a legaljára mennek rá, hogy a műsor színvonalát véletlenül se emelhessék? A kérdések zöme komolytalan volt vagy a válasz lehetőségek voltak nevetségesek.

winnie - 2017. 12. 28. 05:47

elektro: nem láttam a műsort, de itt nem a kérdések számítanak, hanem a gimmick, a labdák a falon.

az adatbázis kapcsán: attól, hogy valaki jó a castingon, még nem kell, hogy jó legyen a műsorban, de ők nyilván olyat keresnek, aki nem csak fadarab (ettől még sokszor ez a helyzet) – ha nem volt az, akkor sikerrel jártak:) más kérdés, hogy sokan képernyőn túlkompenzálnak vagy leblokkolnak.

medve - 2017. 12. 28. 08:24

Semmivel sem maradt el az RTL-es Faltól, sőt. Mivel nem kell a labdákat betölteni stb még gyorsabb is a játékmenet. Tetszik a páros kezdés is. Illetve Stohl is kellemes csalódás, ebben a szerepben egészen új, de működik, kellően komoly tud lenni, illetve örül is a nyereményeknek (tök mindegy, ha ez csak színészi munka, ha nem látszik). A kameraállások, a díszlet is rendben van, látszik minden, aminek látszani kell.
Viszont mindkét játéknál b@xa a csőröm, hogy ez gyakorlatilag egy szerencsejáték. A Falban (konkrétan már nem emlékszem hogy is megy a játék), egyetlen jo válasz nélkül is lehet pénzt nyerni (vannak valami zöld labdák amik mindenképp leesnek), itt azért nem. De még mindig szerencsejáték, ami miatt szerintem törvényileg is aggályos lehetne, ha erre figyelne valaki. De nem teszik, ígyhát ettől tekintsünk el. Szerintem a piramis egy fokkal nézhetőbb, mint a fal, akárki is kezdte előbb. Régen negdőlt az a tény, hogy az RTL jobb műsorokat készít, az Ázsia, a Ninja, a tavaszi műsorok, mind-mind egyre jobbak, végre beindul a verseny, és nem csak a langyosvízben fog úszkálni az egész piac.

winnie - 2017. 12. 28. 09:35

a falra is azért nem áldoztam időt, mert túl random. kábé, mint az áll az alku, de az is népszerű.

de ezzel, hogy

” az RTL jobb műsorokat készít, az Ázsia, a Ninja, a ”

vitába szállnék, mert szerintem hajlamosak vagyunk összekeverni azt, hogy a műsor a jó vagy a formátum. és akkor nem jobb műsorokat készítenek, hanem jobb formátumokat vesznek. ami jó dolog lehet.

mármint a ninjára célzok, amiről előre lehetett tudni, hogy olyan típusú műsor, amiről sokan pozitívan fognak beszélni, hiszen mégiscsak emberi teljesítményről szól, de ettől még lehet, hogy sokkal gyengébben van elkészítve, mint valamelyik trash reality, amiket pedig alapból lenéznek az emberek. plusz fel van duzzasztva több órásra, stb. a lényeg, hogy a ninja sokkal, de sokkal jobb is lehetne, ha kompetensebb készítők dolgoznának és a tévéknek nem a 3 órás műsorblokk kitöltése lenne a célja, de persze ez utóbbi érthető.

medve - 2017. 12. 28. 12:42

Jó formátumokat is el lehet rontani, és rosszakból is lehet(ne) siker (persze ez nehezebb). :) Szerintem a magyar szakemberekkel nincs baj! Évekig nem volt harc a két legnagyobb csatorna között, pénzügyi okokból gondolom (nem látok bele, csak sokat hallottam a temáról) a tv2 nem rángatta az istrángot, hogy “legyőzze” az rtl-t. Ezért az rtl sem pazarolt sokat, amikor így is nézték. Ennek isszuk a levét (most), amikor kaparni kéne a maroknyi nézőért, megjött a tőke a tv2-höz (most mindegy, hogy honnan, miért), elkezdtek jó formátumokhoz fordulni, és a színvonal is emelkedik szerintem, mindkét csatornánál.
Jó példa erre a piramis, amit szintén nem tudunk, hogy hogy is volt a sztori: a tv2 már “kitalálta”, hogy megcsinálja ezt amikor az rtl bejelentette hogy megvette a formátumot, és elkészíti a falat, vagy amikor kiderült, hogy az rtl megvette a falat a tv2 gyorsan kitalálta a piramist. De az a tény, hogy a piramis rég kész van, az rtl-nek meg Milánóba kellett utazni mert még építették a stúdiót, szerintem az előbbi a valószínű, + ugye az rtl eléggé kapkodva dobálta be a Fal első két okosba gyártott részét, és mocskolódni kezdett, ami szintén előbbi verzió javára billenti a mérleget.
Félreértés ne essék eszem ágában nincs védeni a tv2-t, sőt, haragszom is rájuk, de ami a tartalom szempontjából náluk megy, az a tévénézőnek pozitív.

Deny - 2017. 12. 28. 13:15

medve: Ezzel egyetértek. Az RTL az utóbbi időben szépen meggyalázta a jó formátumokat is. Mit csináltak pl. az X-Faktorral? Szánalom. Az egyik kedvenc formátumomból (Hollywood Game Night) is trash műsort csináltak. Bárcsak lennének még olyan jó vetélkedőik, mint amiket most az RTL Goldon ismételnek. A Fal kezdetnek nem rossz, de több kellene. Sosem szerettem a TV2 műsorait, de idén nagy részüket néztem és szuperek voltak, és nem hinném, hogy pusztán azért, mert jó formátumokhoz nyúltak. Nagy részükről azt se tudtam, hogy létezik.

Kata - 2017. 12. 28. 21:41

Valaki tud egy linket ahol jelentkezni lehet a jatekba mint jatekos?????koszi

Dana - 2017. 12. 29. 01:01

Nagyon gagyi. Átkapcsoltam és el is felejtettem visszakapcsolni annyira lekötött.

Magentax - 2017. 12. 29. 08:21

Szerintem sokkal unalmasabb volt, mint a Fal – hogy a játékvezetőről már ne is beszéljek.
Semmi izgalom, lassú, vontatott játékmenet rengeteg érdektelen pofázással, a női versenyző meg végig úgy visított, mint a malac, akit épp leszúrnak.

Egy-két apróságtól eltekinte egy az egyben lenyúlták a Fal menetét. Az RTL-nek és a játék jogtulajdonosának jól be kéne perelni a tv2-őt.

Raisen - 2017. 12. 30. 19:27

hatalmas RTL Fal copy az egész.
ahogy mindig, a tv2 megy az RTL után :(

Maresz - 2018. 01. 01. 21:26

Hol lehet a játékra jelentkezni?

winnie - 2018. 01. 02. 04:13

gondolom a csatornánál. majd, ha meghirdetik a jelentkezést.

Anett - 2018. 01. 02. 19:12

Hol lehet jelentkezni a játékra? Mennyi az esély és mitől függ, hogy játszhatok?

Máté Tibor Tihor Mónik - 2018. 01. 05. 01:03

Üdvözlöm szeretnénk jelentkezni játékosnnak

Horváth teréz - 2018. 01. 05. 08:44

Szeretnék játékosnak jelentkezni

Horváth teréz - 2018. 01. 05. 08:46

Be szeretnék kerülni játékosnak

elektro - 2018. 01. 05. 18:26

Megnéztem az 1×07-t valahogy így képzelném el a játékosokat és játékot. Egy dolog nem derült ki eddig számomra, hogy a piramis ajánlata mire van, mert fényévekkel a megnyerhető összeg alatt van mindig (így pedig logikátlan). Egyedül, ha nulláznák a nyereményt abban az esetben számítana csak?

Bogdán Zoltán - 2018. 01. 05. 20:07

Üdvözlöm! Szeretnék játékosként részt venni a műsorban.

Köszi!

Hegyiné Zsuzsa - 2018. 01. 05. 20:41

Játékosnak szetetnék jelenzkezni.

Hegyiné Zsuzsa - 2018. 01. 05. 20:43

Játékosnak szeretnék jelentkezni.

Hendre Zsolt - 2018. 01. 05. 21:00

Baratommal szeretnenk jelentkezni!!”

ldavid - 2018. 01. 05. 21:29

Műsorvezetőnek szeretnék jelentkezni!!! !

Nebojsa - 2018. 01. 06. 12:41

Kedves jelentkezők, hamarosan értesítjük Önöket, hogy mikor kerülnek adásba. Addig is kövessék oldalainkat.

Geszler Mária,Fábián Attila - 2018. 01. 06. 17:58

Sziasztok!
Szeretnenk jelentkezni a játékra.
Köszönjük.
Szép estét!
Üdv.
Marcsi ,Attila

Bereczki Veronika - 2018. 01. 07. 21:02

Sziasztok!
Szeretnenk jelentkezni a játékra.
Köszönjük.☘☘☘

Bartók zoltán - 2018. 01. 09. 20:26

Jónapot!
Szeretnék,jelentkezni erre a játékra!

Mondics András 2018.01.09 22:04 - 2018. 01. 09. 22:04

Sziasztok.Szeretnénk jelentkezni erre a játékra.!!!Köszönjük.

Kiss Gabriella - 2018. 01. 12. 19:16

Sziasztok szeretnék jelentkezni a jàtékba

Bartus Tamás - 2018. 01. 13. 13:36

Szeretnék jelentkezni játszani.
Üdv Tamás!

Pitnya Brigitta - 2018. 01. 13. 19:54

Szeretnék jelentkezni a jatekba

szilvi - 2018. 01. 14. 16:48

11éves is jelentkezhet?

Horváth margit - 2018. 01. 15. 20:35

Szeretnek jelekezni a piramisba a páromal

Horváth Lajosné - 2018. 01. 16. 11:09

T.Tv2!

Szeretnék jelentkezni az unokámmal a Piramis játékra.
Én nyugdíjas vagyok, az unokám a PTE-ETK-án végzett.
Várom válaszukat.

Nagy-Várdó Erika - 2018. 01. 16. 19:17

Sziasztok!Szeretnék jelentkezni a játékra a párommal!
Köszönöm!

SÁNTHA ZOLTÁNNÉ - 2018. 01. 22. 06:48

Szeretnék jelentkezni a Piramisra!Hogyan lehet?

winnie - 2018. 01. 22. 09:16

Szerintem a csatorna honlapján kéne körülnézni.

ferenczi jolán - 2018. 01. 23. 17:19

Kérem hol is lehet aPiramis játékba jelentkezni,
mert mindent ir róla de kérdőiv kitöltése sehol.
köszi.

ferenczi jolán - 2018. 01. 23. 17:21

nem tudok a Piramisba bejelentkezni ,segitség!

Virág Attiláné - 2018. 02. 02. 20:58

Jelentkezés hol lehet a TV2 piramis játékra?

Greab andrea - 2018. 02. 04. 18:46

Jó napot! A nevem Mezei Benjamin Érik és beszereztem nevezni a szüleimet a piramis nevezetu játékba.

Banya Imréné - 2018. 02. 08. 12:15

Jónapot kívánok szeretnék jelenkezni a Piramis játékra a lányommal!Sajnos ez lenne az egyetlen segitségem ha bejutnék s gyerenék kérem hívjonak be!

Kovácsné Kalmár Terézia - 2018. 02. 13. 17:54

Tisztelt Cím!

Szeretném jelentkeztetni két fiamat a Piramis játékba.
Kovács Tamás és Kovács Gábor

Várom mielőbbi válaszukat a további teendőkről.

Marcikic Erik - 2018. 02. 14. 18:51

Tisztelt és nagylelkű piramis!:D Jelentkezni szeretnénk a játékra én és a haverom. Mind ketten egyetemre járunk és jól jönne a pénz. Ő tetováló szalont nyitna én pedig egy lakásra költeném a nyereményt ahová barátnőmmel költöznénk. köszönöm a lehetőséget! Elérhetőség: merik96@gmail.com

Angéla - 2018. 02. 15. 18:25

Hello! Szeretnék érdeklődni, hogy a “Piramis” nevű játék castingjában milyen kérdéseket tesznek fel? Köszönöm!

Dr.Gizaw Getachew - 2018. 03. 02. 16:30

Tisztelt a piramis játékszervezők!
Szeretnék jelentkezni a piramis játékba a feleségemmel, a befejezetlen lakásunk befejezésre költeni fogunk a nyereményt!

Zséliné Jecsmen Ildikó - 2018. 03. 12. 21:08

Tisztelt szerkesztőség!
Szeretném a lányom és a fiam benevezni a játékra! 19 és 24 évesek!

Bartus júlia - 2018. 03. 14. 14:38

Szép jónapot szeretnénk a pátommal jelentkezni! Köszönjük

Molnár Alexandra - 2018. 03. 15. 15:42

Jó Napot Kîvánok! A játékra szeretnék jelentkezni de nem tudok.

Szabó-Orosz Andrea - 2018. 03. 19. 20:21

Kedves szerkesztő az ikertestvéremmel szeretnék jelentkezni a játékba. Ha sikerülne játékba kerülni és nyernénk is egy kevéske pénzt, azt lakás felújításra szeretnénk költeni. Köszönöm

Török Anikò - 2020. 07. 01. 22:23

Tisztelt piramis!Jelentkezni szeretnénk a játékra én és baràtom. Mind ketten dolgozunk és jól jönne a pénz. Ő Lakasfejutitasra es qwadra költenè. Èn szinten lakasfelujitasra költeném es bővitenèm a vàllalkozasomat persze 4 gyermekemmel es barátnőmmel szebbé tennék a hàzat amit mar regota tervezünk.

Dobler Gábor Péterné - 2020. 07. 24. 19:50

Tisztelt Piramis!
Szeretnék jelentkezni a Piramis játékra bátyám fiával.
Két fiam és 4 unokám van.Szeretném őket anyagilag támogatni , ha sikerül egy kis pénz nyerni.Persze természetesen bátyám fiát is támogatnám.
Köszönöm, ha válaszolnak.
Szép napot/napokat.
Üdv.:Dobler Gábor Péterné

Ràcz Dorna - 2022. 09. 06. 23:01

Szeretnèk Piramis játèkba jelentkezni

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz