login |

5 hozzászólás Ne habozz!

boomer - 2018. 01. 04. 13:38

Biztos beüt, mert elég erősen reklámozzák. Ezek poszterek is elég hangulatosak.

Tegnap megnéztem a teljes évadot. Az első 3-4 rész után tényleg zseniálisnak tűnt, de a végére totál elveszítette az egyediségét. Nem mondom, hogy nem érte meg megnézni (pláne, hogy buszon néztem), de sokkal érdekesebb végkifejlettre számítottam. Ott nekem már-már szirupos lett. (ezt nem fejtem ki, mert nem írtam még soha hozzátok, és nem tudom, hogy lehet-e spoilerezni, de aki látta, valószínűleg tudja mire gondolok)
Amúgy az első évad az egész képregényt feldolgozza, és habár a lehetőség adott, nem hiszem, hogy túl jól sűlne a folytatás.

szendroib - 2018. 01. 04. 16:02

Én is hasonlóan éreztem, nagyon erősen indít, aztán középszerűen végződik, de azért jó volt.

MÁS: a Netflix eléggé belehúzott, az utóbbi 1-2 hétben rengeteg érdekes dolgo felkerült, nagyobbat nőtt a megnézendő listám, mint előtte fél év alatt :D.

markvido - 2018. 01. 04. 19:15

Nekem nagyon nem jött át, 3 rész után sem keltette fel az érdeklődésem egyáltalán. Pedig kifejezetten szerettem volna szeretni, mert elég régóta keresek már egy jó 22-30 perces comedyt:(

winnie - 2018. 01. 04. 19:32

markvido: a komédiákban az a jó, hogy két óra alatt 6-ot is be tudod próbálni az ember, 6 pilotot is letol. írtunk pár nagyon jó újoncról mostanában, de vannak remek régiek is. nekem tavalyról az atypical, a no activity és a downward dog voltak talán a kedvenceim, na meg az american vandal. de ha nem nézed a kritikákat, akkor a mostani jaws szavazáson is lehetnek olyan címek, amiknek a pilotjait be lehet próbálni.

markvido - 2018. 01. 06. 11:22

winnie:

persze, úgy értettem hogy keresem szorgalmasan, próbálkozom pilotokkal, csak aránylag kevés tud megragadni. Lehet hogy kicsit magasan van a léc, de annyi a jó sorozat, hogy kénytelen vagyok szigorúan szűrni így ha nem élvezem igazán, nem is erőltetem.
A tippeket köszi, követem egyébként a jaws posztokat és a szimpatikus darabok már watchlisten is vannak. Az említett címek közül az Atypical nagyon bejött, marad is nézős, a többire pedig ránézek mindenképp!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz