login |

A gyilkos csend?

2018. 01. 05. 13:13 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kampány,

Hülyülök itt, de hiába volt az OJ Simpson ügyét bemutató első American Crime Story-évad hatalmas siker (ti is imádtátok), szerintem a Gianni Versace meggyilkolásával foglalkozó folytatás már nem lesz akkora durranás. És nem csak azért, mert mások a készítők.

De simán tévedhetek, és lehet, hogy csak én nem érzem. A lényeg, hogy a trailer mellé itt a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story plakátja is, ha már lassan befut az évad.

7 hozzászólás Ne habozz!

Tr7 - 2018. 01. 05. 13:33

Szerintem sem lesz akkora siker mint amilyen az első évad volt. Pontosan azért mert a kettő nem ugyanaz. Új történet, új szinészek,új készítők.
Az első évad azért is sikerülhetett ennyi jól, mert egy viszonylag mindenki által ismert story-t dolgoztak fel. OJS egy olyan személyiség akiről mindenkinek megvolt a véleménye. Volt aki szerette, volt aki utálta de nem hiszem, hogy lett volna olyan néző aki közömbös lett volna az ő karakretét illetően. Ezzel szemben engem Versace nem izgat és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Talán ha kicsit jobban megismerem a történetét akkor valami megváltozik de kevés esélyt látok erre.
A másik dolog pedig, hogy Sarah Paulson karaktere nagyon sokat hozzá tett az évadhoz. Én személy szerint miatta szerettem meg igazán az első évadot. Nagyon szurkoltam neki az első résztől a végéig.
Félek, hogy idén a crime része a történetnek háttérbe fog szorulni és csak a Glee-s srác agymenéseivel lesz tele az évad.
Remélem tévedek.

winnie - 2018. 01. 05. 13:42

“Ezzel szemben engem Versace nem izgat és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.”

igen, bár valójában engem az S1-nél sem a műfaj, sem simpson nem izgatott, és nem is igazán arról volt szó, hogy nagyon beindult a sorozat, hogy sokat vártak volna tőle, hanem egyszerűen felfedezték az emberek, hogy mennyire jó. ki tudja, talán ez is érdekes lesz.

mark - 2018. 01. 05. 13:57

“Az első évad azért is sikerülhetett ennyi jól, mert egy viszonylag mindenki által ismert story-t dolgoztak fel. OJ egy olyan személyiség akiről mindenkinek megvolt a véleménye. Volt aki szerette, volt aki utálta de nem hiszem, hogy lett volna olyan néző aki közömbös lett volna az ő karakterét illetően.”

Furcsa, nálam ez egyáltalán nem így volt és mégis imádtam az első évadot. A sztori alapja nekem is megvolt, de tényleg csak a kiindulási helyzetet ismertem, így kvázi a sorozat folyása ismertette meg velem a komplett sztorit. Számomra ez adta az évad esszenciáját, hogy a “szembenálló felek” csatározásait követhettem végig, illetve a “mellékvágányok” futása is külön érdekes volt számomra (pl. esküdtek). Ezek által pedig igazán nem volt véleményem OJ-ről, az évad alatt alakult ez ki bennem, tehát ezt is a sorozatnak köszönhetem, ha lehet így mondani.

CyClotroniC - 2018. 01. 05. 14:07

Rendezés és alakítások terén nem nagyon tartok a folytatástól, az mondjuk eléggé lutri, hogy az új írók mit tudnak majd kihozni a sztoriból, mert azért rengeteg múlt azon is az S1 sikerénél.

O.J. és a Versace eset nálam kb ugyanabba a “keveset tudok róluk, de semmi részleteset” kategóriába esik.

Silver-sama - 2018. 01. 05. 14:57

Még mindig de messze van >_<

Szerintem kár amiatt eleve leamortizálni, hogy nem ugyanazok a készítők stb. Az 1.évad előtt tudhattuk, hogy az az összetétel "mekkora durranás" lesz? Lehet, hogy ez még nagyobbat fog ütni. Én bizakodó vagyok.

LuPuS - 2018. 01. 05. 15:00

Nálam fordítva van engem OJS nem érdekelt igazán… GV és annak körülménye annál inkább, mivel a halála körül még mindig sok a rejtély, megválaszolatlan kérdés, akkor ő miért is lett AC ötödik áldozata…..

plussz itt a divat kissé előrébb lesz tolva…
anno a halála utánismerte meg fél magyaroszág tévesen a nevét, amit még most sem tudnak sokan helyesen ejteni…. ezek után mindenki a hamis V pólókban nyomult,persze Én nem

m.m. - 2018. 02. 09. 16:01

Noha még csak négy részt láttam a 2. szériából szerintem nagyon jól sikerült ez is.
Számomra azért is jelentett többet , mert ismertem Versace életét és két évvel ezelőtt abban a szállodában szálltunk meg , amely mellett a Versace ház áll. Menyem ragaszkodott egy vacsorához a Versace házban, ami gyönyörű belülről és most szálloda- étteremként működik. A borsos vacsora során belekerültünk a film díszleteibe. A portás pedig megmutatta, hol feküdt Gianni a lépcsőn….hátborzongató.
Ahogy kibomlik Cunanan vélt személyisége, egyre félelmetesebb a hangulat, amikor szinen van. Elképesztően jól játszik …rettegek és undorodom tőle…a negyedik rész egyszerűen rémes volt…utoljára Jamie Dornantól féltem ennyire….
A többi színész is kiváló….
Számomra az a megdöbbentő, hogy annak ellenére, hogy itt is tudjuk a történetet…mégsem kivülről szemléljük azt a világot, hanem nagyon is belekerülünk…és átéljük a gyilkosságok borzalmát…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz