login |

Délelőtti videó 4/2.: X-akták 11. évad

2018. 01. 05. 12:20 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Ajajj, kihal az emberiség! Hogy lesz így 12. évad? Kint szerdán (azaz csütörtök hajnalban) indult el a The X-Files új szezonja, itthon pedig mai premier lesz a 11. évad a COOL-on. A tovább mögött 3 normál szinkronos előzetes nézhető meg az új részekhez, egy hosszabb és két rövidebb.

Persze kritika is jön róla a JAws kifutása után, bár nyilván átívelős a rész, így azért megkérdezem, hogy valaki írna-e a nyitányról helyettem, lévén kevésbé vagyok képben a mitológiával (így hirtelen nem tudom, hogy a stábban van-e olyan, aki ne kaszálta volna). A 2-3. részről, ha van mit, akkor már biztosan írok, hiszen azok epizodikusak lesznek. Ráadásul Glen Morgan és Darin Morgan.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mordekai - 2018. 01. 05. 13:15

Majd írjátok meg, melyik volt a vicces és a szexi-Scully epizód, mert én már a teljes dara után is simán el tudom engedni ezt a f*st.

Edete - 2018. 01. 05. 14:37

Én szintén csak az epizodikus részeket nézem, a mitológiát valamikor a 7. évad környékén teljesen elengedtem. Egy idő után nagyon erőltetetté vált sajnos. Viszont az epizodikus részek közül a 10. évadban is voltak jók. Ráadásul Morganék visszatértek, szóval bízom az újabb minőségi részekben.

torjack - 2018. 01. 05. 18:20

Pedig a mitológiai részek milyen jók voltak régen…Aztán valahogy a 6. évadtól megcsúszott az egész.

Ez a szerdai premier meg…a rész végi “poén” egy szappanoperában elmegy, de a régi X-aktákhoz egész egyszerűen méltatlan.

Remélhetőleg legalább a heti ügyeket összerakta Carter papa.

Dave - 2018. 01. 05. 19:23

Rémes volt a nyitány.

atheles - 2018. 01. 05. 20:15

Az évadnyitó az egyik legrosszabb X-akták rész volt, amit valaha láttam. És a vége teljesen kiborított. Értem, Gillian Anderson miért hagyná már a francba az egészet. Egyet is értek.

*** SPOILER ***
.
.
.
.
.

impregnation with science = medical rape

Biztos, hogy ezt meg akarták húzni a készítők???

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz