login |

Hírvasárnap – Young Sheldon 2. évad!

2018. 01. 07. 09:05 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Jamaica fogadó 1. évad, A Kennedy család: Camelot után, A védelmező 1. évad, Nyomozó elvtárs 1. évad
 • Premier: Falling Water S2 (vendégblogger?), Next of Kin S1, The Voice UK S7, Rachel Dratch’s Late Night Snack S2, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn S4, The Amazing World of Gumball S6, Copycat Killers S5, Child Support S1, Rome Unpacked S1, Waterfront House Hunting S3, Great Art ITV S1, Heavy Rescue 401 S2, Treehouse Masters S9, Say Yes To The Dress S16, Mysteries & Scandals S1, Hugh’s Wild West S1, And They Are Off For Sport Relief S1, Iolo Diving At the Barrier Reef S1, Take Me Out S10, Wedding Day Winners S1, Fast N Loud-Demolition Theater S4, Untold Stories of the ER S13 + Finálé: Ten Days In The Valley S1 (vendégblogger?), Extreme Cake Makers S1, House Hunters Renovation S12
 • Teljes évados premier: Hard Sun S1 (BBC)
 • Új a magyar Netflix-en: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency S2
 • Magyar tévés premier – HBO: 01.15 Lőpor (Gunpowder) 1. évad
 • Magyar premier – HBO: 02.12 Itt és most (Here and Now) 1. évad
 • Az Endeavour szinkronhangjai.
 • Megvan a Syfy által sorozatnak berendelt George R.R. Martin-féle Nightflyers című scifi (bővebben róla itt) szereplőgárdája: Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith és Brían F. O’Byrne.
 • Az FX berendelte a Sons of Anarchy spinoffjának az újraforgatott pilotját sorozatnak. A Mayans MC (mely a korábbi tervekkel ellentétben mégsem előzmény lesz, hanem folytatás) állandó szereplői: Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo és Carla Baratta lesznek, a pilotot Norberto Barba rendezte.
  A főhőse egy börtönből frissen szabadult, a Mayans-ba tartozó férfiról fog szólni, aki a kaliforniai-mexikói határ környékén csapatja, és arra kényszerül, hogy új, törvényenkívüli személyiséget teremtsen magának. A csavar az, hogy korábban a környék golden boy-a (aranyifjúja?) volt, akiről úgy tartották, hogy megvalósíthatja az amerikai álmot.
 • Nyári premier lesz az FX-en a Ryan Murphy-féle Pose, amit táncos, musicales sorozatként írnak le, és elvileg most történt meg a hivatalos sorozatberendelés, bár már márciusban így adtak róla hírt. A 80-as években játszódó széria különlegessége az lesz, hogy amellett, hogy ennyi transznemű állandó szereplő még nem volt egy sorozatban sem (öt), azzal is rekordot dönt a sorozat, hogy összesen 50 LGBTQ-karakter fog feltűnni az első szezonban. (A sorozatról bővebben itt írtunk.)
 • Az idei Hard Knocks-szezonra 6 NFL-es csapat felel meg a feltételeknek: a 49ers, a Broncos, a Browns, a Chargers, a Ravens és a Redskins – de persze, ha egy csapat önállóan jelentkezik, akkor az is szóba kerülhet.
 • 03.11-én limitált reklámszünettel bővített Family Guy-epizód fog adásba kerülni a FOX-on.
 • Egy amerikai érdekesség: lekerült a Lost a Netflix-ről (lejárt a szerződés), most már a Hulu-n érhető el.
 • A CBS berendelte a Young Sheldon 2. évadját.
 • A Roseanne felélesztésének premierje az ABC-n 03.27-én lesz és dupla részes. Ez kedd 20:00, így a The Middle 20:30-ra csúszik majd.
 • Frankie Shaw, a SMILF készítője beszél az évadzáróról.
 • Interjú: Ferdinand Dohna (a Gomorrah egyik producere), Rachel Lindsay (az előző The Bachelorette főszereplője), Esther Povitsky (a Alone Together készítője és főszereplője),
 • Új sorozat: Bonding – blackpills, rövid formátumú komédia, készítő: Rightor Doyle, sötét tónusú sorozat, lazán saját élmények alapján két középiskolai legjobb barátról, akik már rég találkoztak egymással: az egyik nemrég tárta fel, hogy meleg, a másik titokban New York City egyik top dominátrixa. Szereplők: Zoe Levin, Brendan Scannell, Micah Stock
 • Új sorozat: Harvey Street Kids – Netflix, animációs, készítő: Brendan Hay és Aliki Theofilopoulos, köszönhetően a véget nem érő kidobós csatáknak, a jégkrémes kocsi végtelen ízválasztékának és az univerzum legjobb mászófájának, a Harvey utca lakói számára minden nap szombatnak érződik. És ez a Harvey-lányoknak köszönhetően, a környék önjelölt védelmezőinek, akik mellesleg legjobb barátok is. Mindent megtesznek, hogy az utcájuk a legjobb legyen, ahol nem kell sosem felnőni, és ahol minden délután vad kaland köszönt rájuk.

26 hozzászólás Ne habozz!

Stuffy - 2018. 01. 07. 09:17

A Quantico 3.evada Február 8-an indul egyebkent

zolkó - 2018. 01. 07. 09:20

A Hard Sunból én 6 részt láttam a neten, akkor az egész évadot elérhetővé tették?

winnie - 2018. 01. 07. 09:31

lehet. bevallom, ma nem neztem meg a rilizeket.

OBI - 2018. 01. 07. 09:33

Én csak azt nem értem hogy a Netflix sorozatok meg filmek ugye mind angolul vannak de szoktam látni hogy megjelenik egy sorozat vagy egy film pár napra rá már német szinkron is van hozzája akkor most miért nem lehet magyar szinkron is??Vagy miért nem veszi meg valamelyik soroatot a CBS,CW stb.. Star Wars A Klónok Háborúja utolsó évada Netflixes volt és mégis leadták magyar szinkronnal…

winnie - 2018. 01. 07. 09:53

obi: ajánlom a netflixes feliratos bejegyzés kommentjeit: http://www.sorozatjunkie.hu/2017/03/08/magyar-feliratok-a-netflix-en/

német vagy román felirat (meg még pár, nálunk nem elérhető) nem pár nap múlva van, hanem rögtön, premierkor. azért, mert vannak kiemelt országok, a mi régiónkban ilyen a lengyel és a török, illetve másodfokon a román. azokra jobban koncentrálnak, a többi 160-ra nem annyira. mi egy szinten vagyunk a délszlávokkal vagy laosszal, hogy készülgetnek feliratok (50+ sorozat, 100+ film) és ennyi.

a netflixes sorozatoknak az a lényegük, hogy csak a netflixen láthatóak, egyedül a megmentett vagy folytatott sorozatok voltak tévében, de azok nincsenek is itthon netflixen, pl. killing, longmire, arrested development vagy a clone wars. a gilmore girls pedig dvd-n jelent meg, de az is ebbe a körbe tartozhat. ez változhat idővel, de a netflixnek egyelőre nem érdeke.

MrKrabs - 2018. 01. 07. 10:24

“Egy amerikai érdekesség: lekerült a Lost a Netflix-ről (lejárt a szerződés), most már a Hulu-n érhető el.”

Egy ilyen viszonylag régi sorozat esetében miért lehetetlen, hogy több helyen is elérhető legyen?
Lehet mondani, hogy minden hónapban másnál kell előfizetni, de aki nem darálja a sorozatokat, annak ez nem járható út.
Kezd nagyon ellenszenves lenni amit a streaming szolgáltatók csinálnak. Körülbelül ott járunk, hogy ha nézel négy jó sorozatot, akkor négy előfizetés kellene hozzá. Értem, hogy profitmaximalizálás, de ez így akkor sem jó…

winnie - 2018. 01. 07. 10:41

MrKrabs: nem biztos, hogy lehetetlen, nekem, az egyértelműnek tűnik, hogy egy sorozat egy szolgáltatónál kap streaming szerződést, de szerintem kint is vannak kivételek, mert itthon biztos vannak sorozatok, amiket kettőn is el lehet érni. (nagyjából a tévében is ez a helyzet, hogy van az elsőjátszó csatorna, csak itt léteznek ismétlési, kábeles utósugárzási jogok, de azt is csak egy csatorna birtokolja, és sokat is kell fizetni érte. (persze az előfordul, hogy a sorozatot birtokló csatorna a csatornacsaládon belül több helyen is leadja.)

a lényeg, hogy egy szolgáltatónak az éri meg, ha valamit csak ő birtokol. mert ha a netflixen ott van valami, akkor a hulunak nem biztos, hogy kelleni fog, tekintve a netflix sokkal nagyobb lefedettségét. akkor minek fizessenek érte?, gondolhatják.

“Értem, hogy profitmaximalizálás, de ez így akkor sem jó…”

azzal nem vitatkozok, hogy nekünk nem jó, de az szerintem racionális, hogy mindegyik szolgáltató megpróbálja magát vonzóvá tenni, elkülöníteni a többiektől. ha mind ugyanaz lenne, akkor elég lenne egy is. lehet, hogy ez a jövő, ha lesz egy monopólium, de nagyjából a tévécsatornáknál is ez a helyzet: vannak 300-an, a difi, hogy nem kell mindre külön előfizetni. a streamingnél viszont igen.

de itt jön be a felhasználói gondolkodás, hogy ez a rendszer nem junkie-kra van kitalálva: aki mindent akar látni, az szív, vagy sokat fizet vagy letölt. de a streaming célpontja inkább az átlagember, akit nem érdekel, hogy mi létezik a nagyvilágban, csak akar magának egyetlen szolgáltatót, ahonnan mindig tud valamit nézni, ahol van 5-10-20 választható dolog minden időpillanatban, akinek bőven elég a konzervkönyvtár, a hetiben felkerülő sorozatok és a folyamatosan frissülő választék, aki nem valami konkrétat akar nézni, csak valamit akar nézni.

debali - 2018. 01. 07. 10:46

Lépett az Rtl Klub a gyalázatos nézettségére, és holnaptól kicsit megkeveri a hétköznap estéit: kicsit hosszabb Híradó és Fókusz, utána pedig megcserélik a BK-t és ÉNB-t.

Deny - 2018. 01. 07. 11:05

Stuffy: Ezt honnan veszed, mert nincs semmi hír róla, és ez több szempontból is valószínűtlen. Az ABC csak hétfőn fogja bejelenteni a tavaszi műsorrendet (ha egyáltalán megteszik). Addig amíg fut a HTGAWM csütörtökön, tuti nem indul el a Quantico a TGIT blokkban.

Ren - 2018. 01. 07. 11:10

Számomra érthetetlen, hogy tarthaja a Netflix tőlünk többre a románokat…

winnie - 2018. 01. 07. 11:33

meg egy quanticót eleve nem indítanának el csütörtökön, vagy legalábbis bombameglepetés lenne. van oldal, ahol 02.07-ére teszik, de nincs semmi hivatalos róla, én az abc helyében ülnék rajta, amíg tudok.

winnie - 2018. 01. 07. 11:35

“Számomra érthetetlen, hogy tarthaja a Netflix tőlünk többre a románokat…”

20 milliós piac. mi meg 10 milliósak vagyunk.

az egész szimpla számjáték. a hollandokkal nem tudom, hogy mennyire kiemeltek, de a 10 európai ország (talán ukrajna kivételével), amelyik 20 millió lakos fölött van, kiemelt kezelést kap. lehet, hogy a piac “minősége” alapján a skandinávok, esetleg a portugálok is kiemeltek, ebbe nem ástam bele magam, de nekik mindegy, ott az angol nyelv tudásának szintje elég magas.

tehát: orosz, német, török, francia, angol, olasz, spanyol, lengyel és román – akik lemaradnak, azok a 10 milliós görög, magyar, cseh kontingens, ahova tartoznak a belgák, svédek és a portugálok, akik talán nincsenek hanyagolva.

Deny - 2018. 01. 07. 12:00

winnie: Az nem kizárt amúgy, hogy csütörtökön lesz, mert korábban kiadtak egy képet, amin E. Pompeo, K. Washington és P. Chopra együtt pózoltak, de szerintem csak késő tavasszal lesz, mert előbb ki kell, hogy fusson a Murder, utána pedig valószínűleg átteszik a Scandalt 10-re a GA spinoff miatt. Arról meg már tudjuk, hogy márciusban indul, és a GA vezeti fel (legalábbis a pilotot biztos, mert Chicago Justice-szerű crossover kezdés lesz).

dzsiaj - 2018. 01. 07. 12:57

Falling Waterrel jövök, és Star Trek Discovery-vel is majd.

winnie - 2018. 01. 07. 13:33

köszi!

gromit - 2018. 01. 07. 14:16

Fél Belgium már simán átlöki a holland nyelvterületet is 20 millió lakos fölé. Ahogy olvasom, elvileg már a kezdettől fogva volt nyelvi támogatás (felirat, gyerekműsoron akár szinkron is), de tavaly sem volt teljes a lefedettség (vagyis több tartalom volt elérhető országon belül, mint amihez volt holland felirat), és felhasználók között is próbáltak feliratozókat verbuválni.

(ez pl mért nem jutott eszükbe magyarra is? vagy itt jön képbe, hogy melyik terület/nyelv kiemelt?)

winnie - 2018. 01. 07. 14:23

bárki jelentkezhet a netflixnél fordítani és kap melót, csak nem hirdetik, hogy jelentkezzenek. több ismerősöm is van, aki így akar pénzt keresni, írtak, fordítanak.

Stuffy - 2018. 01. 07. 14:23

Dery : Instagramon láttam,ott írtak dátumot,olvasható volt a 3.évad szinopszisa ,aztán lehet kacsa,de igaznak tűnt. Habár Wikin pedig Január van írva

Enzo - 2018. 01. 07. 15:04

@winnie: The Amazing Race kibeszélőt tegyétek ki oldalsávba plíz, köszi! :)

@dzsiaj: király, hogy írsz a Falling Waterről!

gromit - 2018. 01. 07. 15:10

á, oké, szóval csak nem verték nagydobra, gondolom ezért is került el a hír

jut is eszembe, idén nincs junkie szülinap?

winnie - 2018. 01. 07. 15:27

de, csak szombaton nem nagyon szoktam lenni:)

Deny - 2018. 01. 07. 15:35

Stuffy: Holnap szerintem kiderül :) Az ABC lesz a TCA-n, ahol ha minden igaz bejelentik a premierdátumokat.

zolkien76 - 2018. 01. 07. 15:43

Young Sheldon második évadjára örülök, mivel jelenleg sokkal jobbak a történetei mint a TBBT-nak.

Stuffy - 2018. 01. 07. 16:11

Deny : Köszönöm:) Kíváncsian várom:) Te is nézője vagy,ha szabad kérdezni?

Anonymus - 2018. 01. 07. 18:46

A CW-sorozatok premierdátumait mikor jelentik be?

Quantumleap - 2018. 01. 07. 20:58

A Híd 4.évadról lesz post?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz