login |

Délelőtti videó 3.: Craith / Hidden

2018. 01. 14. 12:24 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video, ,

A semmiből láttam meg pénteken ezt az új, walesi sorozatot, ami ki tudja, akár a Hinterland (Y Gwyll) utódja is lehet az S4C csatornán, főleg, hogy a remek kriminek az egyik készítője (Ed Talfan), valamint az egyik írója (Mark Andrew) jegyzi ezt a szériát. Eszméletlen szép lesz ez is, a különbség, hogy a Craith Észak-Walesben játszódik, Snowdonia-ban.

A 8 részes történetben egy nyomozónő visszatér szülővárosába, hogy apja gondját viselje, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy holttestre bukkannak a közelben (egy fiatal nőt egy folyóban), minek hatására hősünk élete egy csapásra megváltozik örökre. A társával nyomozni is kezd az ügyben, és arra jön rá, hogy a halott csak egy a sok környékbeli eltűnt közül.

Előzetes a tovább mögött. És ebből is készül kétnyelvű változat, ami majd később jön a BBC-re Hidden címmel. Szereplők: Sian Reese-Williams, Sion Alun Davies.

5 hozzászólás Ne habozz!

Tiffauges - 2018. 01. 14. 19:10

Köszi a tippet, a Hinterland nagy kedvenc!

Lemoni - 2018. 01. 14. 21:13

Többszöri halasztás után végre már elkezdtem a Hinterlandet, nagyon szeretem, meg aztán nekem gyakorlatilag bármi jöhet, ami Wales.

bvr - 2018. 01. 15. 00:22

Bele fogok persze kezdeni mert szeretem a hangulatos tájakon játszódó krimiket, viszont számomra a Hinterland azért nem akkora hívószó sajnos… Most nyáron néztem kezdtem bele, nem volt rossz, de annyira jó sem, a második évad felénél abbahagytam, mármint nem kaszáltam hanem nem néztem tovább, aztán el is feledkeztem róla. Majd azért még talán egyszer folytatom.

fv - 2018. 06. 30. 15:55

Hm. Azt hiszem, rá kell jönnöm, hogy egy igazi műveletlen tahó vagyok. Eddig fogalmam sem volt róla, hogy a walesieknek van saját nyelvük!

Candy - 2018. 06. 30. 23:03

Jó kis pilot volt.No igen,ez a walesi nyelv eléggé szokatlan.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz