login |

Délelőtti videó 1.: American Crime Story

2018. 01. 17. 10:22 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: video,

Tegnap benéztem, és “ma” indul ténylegesen az American Crime Story második évadja. Hogy ne csak egy dátum bakink legyen az FX még az utolsó napon ki is adott hozzá egy R-besorolású, tehát abszolút felnőtteknek szánt előzetest is a tovább mögé. Na, ez (mármint a véres megközelítés) már eladja a The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story-t… valakinek?

Tartaléknak:

10 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2018. 01. 17. 11:09

Az első évad érdekes volt. Ez viszont számomra teljesen érdektelen. Egyszerűen nem látom, hogy mi miatt kellene néznem. Nyilván nem lesz ez egy pontos jellemrajz az elkövetőről, mert 8 nappal a gyilkosság után öngyilkos lett. Indíték nem ismert, minden mást tudunk.

winnie - 2018. 01. 17. 11:13

igazából én pont fordítva érzem. mármint nem azt mondom, hogy érdekel, de az oj végképp nem érdekelt, mert azt az ügyet nagyjából ismertem. és mégis milyen jó volt. és nem azért, mert ismertem, hanem mert úgy lett feldolgozva, ahogy, és mert rengeteg részletet adott.

ezt az ügyet nem ismerem igazán, de tippre nem is a elkövetőre fog koncentrálni, hanem másra, és az alapul szolgáló könyv elég részletes, tehát elvileg bőven tudnak mit mesélni. (nyilván nem tudom, hogy miről fog szólni, szóval ez csak elmélet.)

plusz ennek kapcsán mondták, hogy visszafele fogják mesélni a sztorit?

JKJ - 2018. 01. 17. 11:30

winnie: Meglátjuk. Lehet, hogy az év sorozatélménye lesz :-)

Számomra az előzetes tette érdektelenné. Lehet, hogy maga a történet érdekesebb lenne, ha nem lenne gyilkosság a vége. Szinte biztosan nem érdemelte meg, hogy megöljék. Lehet, hogy kifejezetten jó fej volt. Biztos, hogy át akarom élni az elvesztését?

Lehet, hogy öregszem :-)

Pibanto - 2018. 01. 17. 12:24

Lehet azon kevesek közé tartozom, akik számára ez is várós (mint az első évad volt). Nekem mondjuk a színészek miatt is várós, hiszen Penélope Cruz istennő, de Edgar Ramirezre is kíváncsi vagyok, mert nagyot játszott a Carlosban.

Scrooge - 2018. 01. 17. 12:52

várós amióta bejelentették. Darren Criss zseniális színész, szóval duplán várós. Illetve kiváncsi vagyok, hogy a sorozatgyilkos szálával mennyit fognak foglalkozni.

Deny - 2018. 01. 17. 12:57

Én is várom, de ezt a “dzsí-áni”-zást embert próbáló feladat lesz elviselni. :D Kicsit vicces, hogy a promóban is szó esik a nevének helyes kiejtéséről. Persze tudom, hogy angolul így ejtik a “Gio/Gia”-val kezdődő olasz neveket, de ez mindig bántotta a fülem.

wellwellwell - 2018. 01. 17. 13:30

omg, ki érdemli meg, hogy megöljék?!
várós, naná! penelope cruz már az előzetesben zseniális!

JKJ - 2018. 01. 17. 14:45

wellwellwell! omg? Komolyan?

A legtöbb történetben a gonosz szerplő például “megérdemli”. Erről szól a legtöbb film.

m.m. - 2018. 02. 09. 17:00

Noha még csak négy részt láttam a 2. szériából szerintem nagyon jól sikerült ez is.
Számomra azért is jelentett többet , mert ismertem Versace életét és két évvel ezelőtt abban a szállodában szálltunk meg , amely mellett a Versace ház áll. Menyem ragaszkodott egy vacsorához a Versace házban, ami gyönyörű belülről és most szálloda- étteremként működik. A borsos vacsora során belekerültünk a film díszleteibe. A portás pedig megmutatta, hol feküdt Gianni a lépcsőn….hátborzongató.
Ahogy kibomlik Cunanan vélt személyisége, egyre félelmetesebb a hangulat, amikor szinen van. Elképesztően jól játszik …rettegek és undorodom tőle…a negyedik rész egyszerűen rémes volt…utoljára Jamie Dornantól féltem ennyire….
A többi színész is kiváló….
Számomra az a megdöbbentő, hogy annak ellenére, hogy itt is tudjuk a történetet…mégsem kivülről szemléljük azt a világot, hanem nagyon is belekerülünk…és átéljük a gyilkosságok borzalmát…

Snoopyzit30 - 2018. 02. 19. 21:41

30 percet bírtam megnézni az első részből. Nálam ez most nagyon nem talált be. Talán majd a 3. évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz