login |

Magyar jelenlét: Ballers

2018. 01. 17. 16:39 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: magyar jelenlét, video,

Fucking Budapest! Le vagyunk maradva, mint a borravaló. Egyrészt a Ballers évadkritikájával (ugyanaz a helyzet, mint tavaly, az idénykezdéskor lett vége a sorozatnak, és a premierírások között nem ment ki), másrészt ezzel a magyar említéssel a 3×10-ből, amit WillTraveler küldött nekünk. Videó a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2018. 01. 18. 14:05

Mit tudtok mondani a sorozatról, megéri nézni? Az első 3-4 epizódot láttam, de nagyon unalmas volt. Pedig The Rockot nagyon bírom, a téma érdekes lenne, a luxus környezet jól néz ki és a csajok is jók.:) A későbbi részek jobbak?

dongatto - 2018. 01. 18. 17:56

Èn nagyon szeretem a Ballerst. Mondjuk èn az amerikai focit is szeretem de aki nemszereti annak is ajànlom mert ugyebàr offszezonban jàtszòdik a sztori. Emellett nagyon vicces szerintem. Rock munkatàrsa egy àllat ő a legviccesebb, szanaszèt veri az irodàjàt mikor kirùgjàk a melòbol meg ilyenek. Csak ajànlani tudom ;)

winnie - 2018. 01. 19. 06:26

Tomi: aki ideír, azt fogja írni, hogy érdemes, de aki ide ír, az már az elején is jónak találta a sorozatot, szóval nem fogsz más választ kapni szerint. de én adok: ha elengedted, akkor szerintem nem éri meg, de írtunk elég sok kritikát, azoknál több tucat komment van, szóval ha végig futod azokat, akkor talán okosabb leszel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz