login |

The Walking Dead, csapó 9

2018. 01. 17. 22:15 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek,

This is an enormously important day for the entire The Walking Dead television universe.
/Charlie Collier, az AMC főnöke/

Oké, az nyilván nem meglepetés, hogy az AMC berendelte a The Walking Dead 9. évadját. Még így, óriási csökkenés után is sokszorosa a nézettsége egy random AMC-sorozaténak. De persze elég nagy hülyeség lenne, ha a csatorna elmismásolná a dolgot, mondjuk úgy, ahogy a minap az egyik producer tette. És nem is tették. Mert… (dobpergés) új showrunnert kap a sorozat.

Ez azért beszédes, nem?

Papírforma ide vagy oda, sokaknak feltűnt, hogy idén nem évad előtt vagy közvetlenül szezonkezdés után történt meg a folytatás berendelése, és többen már akkor is pedzegették a dolgot, hogy valami lehet a háttérben. Nos, az volt, hogy Scott M. Gimple helyére Angela Kang érkezik sorozatfőnöknek. Kang veterán TWD-s, nem kívülről jött, a 2. évadban stábíróként indult, majd fokozatosan lépkedett előre a ranglétrán co-executive producer státuszig. És nem mellesleg az IMDb szerint ő írta eddig a legtöbb TWD-részt.

És, hogy mi lesz Scott M. Gimple-lel? Nyilván kommunikáció szempontjából egy bukott showrunner nem nézne ki jól, így ő felfele bukott és egy számára alkotott pozícióban, Chief Content Officer-ként felügyeli majd a The Walking Dead-et, a Fear The Walking Dead-et, valamint a brand eljövendő kiterjesztéseit különféle platformokon.

Persze adja magát a kérdés, hogy fog-e ez bármiféle változást hozni, kirántja-e a sorozat sokak szerint kátyúba ragadt szekerét egy ilyen csere? Nos, az csak szűk egy év múlva fog kiderülni. (Gondolom, így, hogy később kezdődik a produkció, azért tartani fogják az októbert.)

9 hozzászólás Ne habozz!

seven - 2018. 01. 18. 00:35

“Persze adja magát a kérdés, hogy fog-e ez bármiféle változást hozni, kirántja-e a sorozat sokak szerint kátyúba ragadt szekerét egy ilyen csere?”

” És nem mellesleg az IMDb szerint ő írta eddig a legtöbb TWD-részt.”

szóval én nem számítok külünösebben nagy változásra minőségben, a TWD gyengepontja mindig is a forgatókönyv volt (azok a párbeszédek, jaj), jobban örültem volna valaki teljesen frissnek

Mate815 - 2018. 01. 18. 08:08

Még elő is léptették ezt az idiótát? Had gratuláljak ehhez. Sikerült elbasznia a legjobb történet szálat.

winnie - 2018. 01. 18. 10:38

egy névleges pozíciót kapott, ami eddig nem is lėtezett, szóval elég sok hatalmat bukott.

bandido - 2018. 01. 18. 11:50

A mostani évadból az első két részt láttam, de az annyira szar volt, hogy nem is folytattam tovább. De igazából semmi nem is késztet arra, hogy folytassam sajnos.

Running - 2018. 01. 18. 15:51

Egy történetnélküli unalmas fos az egész évadok óta, ez nem fog változni, mert ez kell a fogyasztónak. Majd szebb csomagolásban eladják a szart, oszt megint zabálni fogja a jónép.

Duddits - 2018. 01. 18. 17:43

Az legnagyobb baja a sorozatnak, hogy iróból lehet showrunner, maszk mesterből meg rendező…

winnie - 2018. 01. 19. 05:47

Running: ebben csak két dolog sántít. egy: ha tudod, hogy milyen, akkor fogyasztod. amivel nincs gond, csak akkor kvázi magadról írsz. kettő: pont, hogy nem ez kell a fogyasztónak, hiszen látni, hogy mekkorát csökkent a nézettsége. de ettől eltekintve, attól, hogy neked unalmas, nagyon, nagyon sokan vannak, akik szerint nagyon izgalmas és érdekes a sorozat. szerintem engedd el, mint az a több, mint 50%-nyi néző, aki elengedte tavaly óta.

winnie - 2018. 01. 19. 05:48

“Az legnagyobb baja a sorozatnak, hogy iróból lehet showrunner, maszk mesterből meg rendező…”

a showrunnerök írókból szoktak lenni, ez nem hiszem, hogy baj lenne, mint ahogy az sem gáz, hogy valaki előre tud lépni és nem reked meg. gond akkor van, ha egy viszonylag tapasztalatlan rendezőből rögtön házi rendező és executive produceri ranggal bíró figura lesz.

Lucil - 2018. 07. 26. 22:22

A legnagyobb baja a sorozatnak, hogy nincs
Távlati célja a fő hősnek próbáljak vezetőként felépíteni a karaktert de közben emberileg full lehúzzák közben az ellenséget (negn) megertettnia nezzokkel. Abol kiindulva ahogy Negant felepitik es az őt játszó színesből azt sem tartom kizártnak ha Ricket alkotó színészt kiírják őt hozzák előtérbe. A sorozat drámai részei nem rosszak de történet nélkül unalmassa valik ezért is pártoltak sokan el.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz