login |

Délelőtti videó 6.: Queer Eye

2018. 01. 19. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Hahh, micsoda emlékek! Emlékszem, a Bravo átalakítós, makeover reality-je, a Queer Eye for the Straight Guy az egyik első letöltős valóságshow-m volt, hisz pont akkor (2003-ban) indult, amikor rávetettem magamat a sorozatokra. Alapból most jönne az, hogy “biztos, nagyon kevesen emlékeznek rá”, de nagy meglepetésemre pár évre rá itthon is bemutatásra került talán a VIASAT3-on Melegítő címmel, szóval nyilván ismert.

Az alapkoncepció az volt, hogy öt meleg, különféle szakterületekkel rendelkező férfi ráz gatyába, alakít át egy heteró pasit, és ebben volt is száz rész anno. A sorozatot most a Netflix éleszti fel új főszereplőkkel, és a tovább mögött megnézhető a Queer Eye első előzetese.

Ők fognak munkálkodni – linken az Instagram-juk: Bobby Berk (dizájn), Karamo Brown (kultúra), Antoni Porowski (kaja, bor), Jonathan Van Ness (illem), Tan France (divat). Így elsőre nem tudom, hogy ki emelkedhet ki. A régiek ugyanis elég emlékezetesek voltak, közülük Ted Allen most Food Network-ös rezidens és Carson Kressley is elég sokat tévézett még utána.

1 hozzászólás Ne habozz!

keats - 2018. 01. 20. 22:54

2018 első örömhíre, nagyon szerettem a régit! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz