login |

Hírpéntek – One Mississippi-kasza! I Love Dick-kasza!

2018. 01. 19. 09:06 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: iZombie 2. évad, Britannia 1. évad, Túloldal 1. évad + Holnapi magyar premier: A kenderfutár 2. évad, A dal 7. évad
 • Premier: Beyond S2 (dupla – vendégblogger?), Portlandia S8, BET’s Mancave S1, Black Card Revoked S1, Flip or Flop: Nashville S1, The Great Australian Bake Off S4, WWE Mixed Match Challenge S1 + Finálé: Damnation S1 (vendégblogger?), Superstition S1 (vendégblogger?), Sheffield Real Estate S1 + lement a tervezett Supernatural-spinoff, a The Wayward Sisters backdoor pilotja (vendégblogger?) + lement a Lip Sync Battle Michael Jackson-os különkiadása
 • Teljes évados premier: Britannia S1 (Sky), Grace and Frankie S4 (Netflix – vendégblogger?), The Adventures of Puss in Boots: S6 (Netflix), Trolls: The Beat Goes On! S1 (Netflix), Just Add Magic S2 (Amazon – folytatás), Drug Lords S1 (Netflix),
 • Magyar premier – Sony Max: 02.18 Rólunk szól (This is Us) 2. évad
 • Magyar premier – Duna: 03.03 Csak színház és más semmi 3. évad
 • Magyar premier – Minimax: 01.26 Csizmás, a kandúr kalandjai (Adventures of Puss in Boots) 3. évad
 • A CW nagyfőnöke arról beszélt, hogy jövőre bámulatos lenne, ha sikerülne elérni a Supernatural 300. részét, és persze ismét elmondta, hogy amíg a szereplők csinálják, addig jó eséllyel ők is.
 • A CW kreatív változásokat kényszerített ki a Dynasty készítőiből. Ezt jelzi majd Nicolette Sheridan érkezése az 1×16-ban (az eredeti sorozatban csak a 2. évadban érkezett Alexis karaktere), és megpróbálnak jobban ráfeküdni az anya-lánya kapcsolatra.
 • A CW egyik sorozat jövőjéről sem nyilatkozott, de a képregényesek mellett a Jane The Virgin és a Crazy Ex-Girlfriend-ről is azt nyilatkozták, hogy a jövőjük fényesnek tűnik.
 • Korábban már írtuk, hogy a War and Peace (Háború és béke) után a BBC 6 részben elkészíti Victor Hugo Les Miserables-ének (itthon: Nyomorultak) az adaptációját. Ennek is Andrew Davies lesz a készítője. És már szereplők is vannak: Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, valamint Adeel Akhtar és Olivia Colman – szerintem tök jól kitalálható, hogy ki kit fog alakítani, a két fő-főszereplő karaktere pedig a nevek sorrendjéből válhat tisztává. További szereplők: Ellie Bamber, Josh O’Connor és Erin Kellyman.
 • Minden egyéb törekvés ellenére sem lesz második évadja az Amazon által kaszált Good Girls Revolt-nak.
 • Logan Paul-t a YouTube kivágta a Foursome című YouTube Red-sorozatból.
 • A New Girl 7. évadja 04.10-én érkezik a FOX-ra, kedd 21:30-kor.
 • Az Amazon elkaszálta az I Love Dick-et.
 • Az Amazon elkaszálta a One Mississippi-t.
 • A Brockmire 2. évados vendégszereplői: Carrie Preston, Becky Ann Baker, Dreama Walker, Utkarsh Ambudkar + visszatér Katie Finneran és Hemky Madera
 • Interjú: Casey Bloys (az HBO programigazgatója), Kevin Reilly (a TNT főnöke), Jenny Bicks (a Divorce új showrunnerje), Amy Powell (a Paramount TV stúdió feje), Jay Leno (a Jay Leno’s Garage műsorvezetője),
 • Pilotberendelés: Tacoma – truTv, komédia, készítő és főszereplő: Kevin Heffernan és Steve Lemme, a Super Troopers stílusában tűzoltókról szóló sorozat, aminek helyszíne egy tűzoltós laktanya Amerika legnedvesebb városában, így a derék jómunkásemberek sokszor csak unják magukat.
 • Az Anonymous Content és a Paramount TV megvásárolta Gregory David Roberts regényének, a Shantaram-nak (itthon: Sántárámitt a hivatalos tartalma magyarul) és a folytatásának a tévés adaptációs jogait. Az Ausztráliában és Indiában játszódó történet szerelemről, megbocsátásról, bátorságról és megváltásról szól. A hőse egy íróból lett bankrabló, aki megszökik a börtönből és Ausztrália legkeresettebb emberévé válik. Hogy eltűnjön szem elől, Bombay-be utazik, ahol új életre lel, egy gettóban lesz gyógyítója mindenféle kétes alakoknak és bevándorlóknak.
 • Az Apple 10 részre berendelt egy dokusorozatot Home címmel, melyben a világ legextravagánsabb,m legfantáziadúsabb otthonait mutatják majd be. Rendező: Matt Tynauer.
 • A CNN 02.11-én egy hat részes dokusorozatot mutat be The Radical Story of Patty Hearst címmel, amiben bemutatják, hogy lett egy nagyon vagyon örököséből terrorista, mindezt újonnan felfedezett anyagok segítségével is. Az egyik készítő Jeffrey Toobin.
 • A CNBC berendelte a Jay Leno’s Garage 4. évadját.

14 hozzászólás Ne habozz!

gyuli - 2018. 01. 19. 09:32

A Beyond S02 egész évad kijött vagy csak az első 2 rész? mert wikin csak az első 2 van írva a többi hetiben lesz.

winnie - 2018. 01. 19. 09:34

igen, tényleg csupa dupla premier volt.

-T - 2018. 01. 19. 09:35

Lehet, hogy amatőrnek tűnő kérdés, de ezek mindig is érdekeltek.
A Dynasty esetében mit jelent, hogy “kreatív változásokat kényszerített ki” a csatorna?
Ezt ilyenkor úgy kell érteni, hogy a csatorna fejesei beleszólnak a történet alakulásába, változtatnak a már eltervezett cselekményen?

szpojleres mókus - 2018. 01. 19. 09:36

Dragon Ball Super kasza :((

winnie - 2018. 01. 19. 09:38

-T -: konkrétumokba nem, csak általánosságban, hogy mondjuk több ez vagy az kéne, hogy ezt az irányt kéne megnyomni vagy milyen új dologra ráfeküdni. ez az írók érdeke is, mert gondolom a gyengébb nézettség miatt került erre sor, a beleszólásra, így ez a túlélés kulcsa lehet.

-T - 2018. 01. 19. 09:41

winnie: Köszi a választ, így már világos.

Franky - 2018. 01. 19. 09:52

A ‘Túloldal’ szinkronos lesz ? Akkor holnap màr fen lesznek a letöltő oldalakon?

winnie - 2018. 01. 19. 09:58

A ‘Túloldal’ szinkronos lesz ? Akkor holnap màr fen lesznek a letöltő oldalakon?

szinkronosak szoktak lenni ezek a tartalmak, de (még?) nincs fent hozzá a szinkron. viszont az hbo go-s és egyéb magyar streames szinkronos tartalmak zömében nem szoktak felkerülni a letöltőoldalakra. korábban a house of cards sem ment fel évekig, az hbo go mostani szinkronos premierjei sincsenek fent, stb.

de elvileg van 30 napos próbaidő az új előfizetőknek, így megnézhető, ha valakit csak ez érdekel.

Devy - 2018. 01. 19. 10:13

Az Axn Now sorozatok később majd a sima Axn is leadja ugyi?? Pl.a varázslók,taken

winnie - 2018. 01. 19. 10:17

nem hiszem, vagy legalábbis nem volt erről szó.

heidfeld - 2018. 01. 19. 10:22

Kíváncsian várom az új, Amazon sorozatokat, a kaszáltak helyett.

LaCRossE - 2018. 01. 19. 11:58

szpoileres mókus: nekem inkább úgy tűnik, hogy bizonytalan időre szünetelni fog.

kiskiraly - 2018. 01. 20. 21:22
Casey Novak - 2018. 01. 21. 20:30

A Wayward Sisters-ről holnap lövök fel valamit, ha még nincs más vállalkozó rá.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz