login |

Hírkedd – Happy! 2. évad! Fuller House 4. évad!

2018. 01. 30. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Borgia 2. évad
 • Premier: Hunters Street S2, Two Doors Down S3, Winterwatch S6, Days That Shaped America S1, Travel Guides AUS S2, Food Truth or Scare S3, My Kitchen Rules S9, Married at First Sight AUS S5, Waco: Madman or Messiah S1 + Finálé: Valor S1 (vendégblogger?), The Brave S1 (vendégblogger?), Stove Tots S1, People Magazine Investigates S2
 • Magyar premier – Prime: 02.07 NCIS: Los Angeles (NCIS: Los Angeles) 9. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 02.19 John Oliver-show az elmúlt hét híreiből (The Last Week Tonight with John Oliver) 5. évad
 • Magyar premier – Duna: tavasz Virtuózok 4. évad
 • A Jamaica Inn szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: One of Us S1 (Retribution címen) – elég jóféle, anno írtunk róla (én úgy megfeledkeztem róla, hogy amikor néztem Georgina Campbell sorozatos szerepeit, átfutottam rajta azzal, hogy ezt sem láttam)
 • Új a magyar Amazon-on: Covert Affairs S1 és S3
 • A FOX csatorna egyelőre, míg nem köttetik meg a Disney-üzlet (ami révén ugye elveszti produkciós stúdióját), mindent a szokott ütemben tervez, ugyanannyi pilotot kérnek be 2018/19-re, ugyanúgy szerződésben vannak kiemelt készítőkkel, változás nem lesz. Nyártól, amikor “megérkezik” a Disney, akkor persze változhat ez-az.
 • Katrina Law (Nyssa) vissza fog térni az Arrow-ba.
 • Natalie Portman lesz a Saturday Night Live 02.03-i műsorvezetője. Zenei vendég: Dua Lipa.
 • Pert indítottak az AMC ellen a nyári The Walking Dead-es kaszkadőrhalál kapcsán.
 • Charlie Craig lett a Pretty Little Liars spinoffjának, a The Perfectionists-nek a társ showrunnerje I. Marlene King mellett.
 • India egy digitális platformra elkészíti az angol The Office és a Criminal Justice feldolgozását.
 • A The Alienist 04.19-én érkezik a Netflix-re itthon és globálisan.
 • A Syfy berendelte a Happy! 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Fuller House 4. évadját.
 • Darin Morgan, a The X-Files – 11×04 írója beszél a részről (itt is). Meg itt is.
 • Az American Crime Story 2. évadjának múlt heti részéről beszél Max Greenfield (Ronnie) (itt is) és Darren Criss (Andrew Cunanan).
 • Pilotszerep: Mary Louise Parker, Courtney B. Vance – Compliance (FX), Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen – What We Do In The Shadows (FX),
 • Vendégszerep: Evan Gamble – Fear The Walking Dead (visszatérő), Monique Green – One Day She’ll Darken (visszatérő), Justin Bruening – Grey’s Anatomy (megint), Kenneth Choi, Stephen Rea – Counterpart,
 • Interjú: Ciara Ramirez és Maia Mitchell (Mariana és Callie – The Fosters-spinoff), Luke Evans (John Moore – The Alienist), Kolosi Péter (az RTL Klub programigazgatója), Amy Jackson (Saturn Girl – Supergirl),
 • A fal (The Wall) 1. évadja 02.05-én kezd, illetve, ugye, folytatódik az RTL Klub-on, és természetesen A Piramis ellen fog menni
 • Pilotberendelés: Abby’s – NBC, többkamerás komédia, készítő: Josh Malmuth, executive producer: Mike Schur, egy San Diego-i bárban játszódó történet, melynek törzsvendégei mindenféle egyedi szabályt alkotnak, hogy afféle mini közösség érzetét keltsék maguk között, és azok által elkerüljék azt a frusztráltságot, melyet hasonló létesítmények váltanak ki belőlük.
 • Pilotberendelés: Friends-In-Law – NBC, többkamerás komédia, készítő: Brian Gallivan, két férfiról, akik tökéletes ellentétei egymásnak, és rá kell jönniük, hogy tudják elviselni a másik közelségét, amikor legjobb barátaik összeházasodnak.
 • Sorozatterv: My Eyes (Ayuni) – csatorna nélkül (gyártó: Passage Pictures), izraeli-amerikai koprodukció, készítő: Guy Amir és Hanan Savyon, a közel-keleti konfliktus komplexitását mutatja be egy elszánt apa szemén keresztül, aki eltűnt lányát keresi. Angol és részben héber, valamint arab nyelven.
 • A NatGeo és a Vice Media közös dokusorozatot készít Explorer címmel, ami a latin-amerikai emberek életét érintő aktuális dolgokról fog szólni. Argentínában, Mexikóban, Kolumbiában és Brazíliában fognak forgatni. A 14 részben mögé néznek a mexikói légszennyezésnek, a sao paulo-i hulladékfeldolgozásnak, Buenos Aires folyójának szennyezésének, a tömegközlekedés válságának, az oltásokkal kapcsolatos ellentmondásoknak, az alulfinanszírozott tudományoknak.
 • A PBS mellett a Netflix is bemutatja a Nicky Jam: El Ganador című életrajzi sorozatot, ami a latin-amerikai zenei szupersztár életéről és karrierjéről szól 13 részben, Jessy Terrero rendezésében.
 • Rose McGowan Citizen Rose címmel dokusorozatot kapott az E!-től, melynek 2 órás premierje 01.30-án lesz, amit négy további epizód fog követni tavasszal.

11 hozzászólás Ne habozz!

Hegedda - 2018. 01. 30. 09:16

Happy második évad örvendetes.

heidfeld - 2018. 01. 30. 09:59

Hiába jön Katrina Law, az Arrow még idén benézhet 1 millió alá. Észak Koreai írók, unott főszereplő, talán, egyik legutáltabb karakter erőltetése…
Crossovert kénytelen voltam nézni, de a többiből nem kérek.

Snoopyzit30 - 2018. 01. 30. 10:19

“Pert indítottak az AMC ellen a nyári The Walking Dead-es kaszkadőrhalál kapcsán.”

Meglepődtem volna, ha nem lett volna ez a hír az eset kapcsán.

A pereskedésről jutott eszembe: a minap láttam egy Oscar-jelölt dokumentumfilmet (Food Inc.), amiben bemutatják, hogy egy anya elvesztette 2 éves gyerekét, aki belehalt abba, hogy hamburgerhústól elkapott egy bakteriális fertőzést (ami amúgy mindennapos az USA-ban, mert annyira szennyezett a hús). Megkérdezték az anyától, hogy ennek hatására hogyan változtatta meg az étkezési szokásait a család. Erre azt mondta az anya, hogy ezt nem mondhatja meg, mert beperelné és tönkretenné őket a húspogácsa gyártó multi. És mondta ezt egy olyan nő, aki a gyerek halála óta (kb. 5 éve) azon küzd, hogy elfogadjanak egy olyan törvényt, ami küzdene a jelenség ellen, tehát nagyobb élelmiszer biztonságot tenne lehetővé. Amúgy inkább horrorfilm ez, mint dokumentumfilm. Mindenkinek ajánlom. Nagyon kemény dolgokat mutatnak be.

April - 2018. 01. 30. 10:21

Fuller House 4.evad Yaaaaaaaaaayyy

nagyhegy - 2018. 01. 30. 12:50

Happy örülök neki brácsak lenni időm az első évadra, de hátha mire elkezdik adni…

OFF TOPIC:

mások hogy csinálják gyerek mellett? 2 hónapja született babánk és azóta kb annyira volt időm, hogy a halálos fegyverrel felhozzam magam, de semmi másra és lenne még vagy 8-10 sorozat amit eddig folyamatosan követtem. szóval esélyem sincs ezt beiktatni.odáig eljutottam hogy feltelepítettem egy appot a telomra (TV Time–ha tudtok jobbat szóljatok), azért hogy ne felejtsem el melyik volt az utolsó rész amit láttam. asszem lassan vissza kell adnom a junkie igazolványomat.

winnie - 2018. 01. 30. 13:11

“mások hogy csinálják gyerek mellett?”

már volt hasonló kérdésünk, én is elmélkedtem már posztban róla, majd lehet, hogy előbányászom őket, de ha nem bánod, akkor ma felteszem a kérdést külön bejegyzésben, akár a kommentedet is beidézve, mert kíváncsi vagyok én is a válaszokra, és mert lehet, hogy sokaknak segíthet a dolog.

én egyébként a gyerekek mellett mentem rá olyan sorozatokra, amiket lehet félszemmel is nézni (pl. realityk), miközben a többit halasztgattam, félmegoldás, tudom, de több, mint a semmi.

kiskiraly - 2018. 01. 30. 13:12

A magyar bajnokikat 17:00-kor és 19:30-kor adják ezentúl. Ha esetleg ütközik valamivel akkor 14:30-tól
(már aki nézi az m4 sportot)
https://www.mlsz.hu/hir/allando-idosavot-kap-a-magyar-futball-az-m4-sporton

heidfeld - 2018. 01. 30. 13:50

Jobbak ezek a bajnoki időpontok. Évekig vasárnap, 11-kor kezdtek. Egyszer, reggel 4-kor indultunk Zalaegerszegre.. Aztán este 9-kor is volt meccs. Újpest- Győr, majd haza, reggel 6-tól, 12 órás meló…
Több éve nem voltunk Debrecenben, de ez a 14.30. jó, megyünk is.

nagyhegy - 2018. 01. 30. 14:45

winnie ! köszi örülnék neki!

HB - 2018. 01. 30. 21:19

Öngyilkos lett Mark Salling, a Glee sztárja (1982-2018)

Jessie - 2018. 01. 30. 21:32

A Castle szinkronos fináléja ma van az Rtl-en.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz