login |

És a következő DC-s képregény-sorozat…

2018. 01. 31. 19:26 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, kampány,

…a Metropolis.

Nem kell megijedni, nem a CW folytatja a sort. Mint tudjátok, a DC-nek indul 2019-ben egy digitális, streaming szolgáltatása, és erre bizony kellene az új sorozatok is. És értelemszerűen, ha a DC indítja, akkor a DC-s tematika adott, szóval a platform a képregényesek mennyországa lehet, bár nyilván jóval kisebb büdzséből fognak gazdálkodni.

Eddig azt tudtuk, hogy ide érkezik a Young Justice felélesztése, az Outsiders, az ugyancsak animációs Harley Quinn-sorozat (arról meg itt írtunk), valamint az élőszereplős Teen Titans, a Titans. És most a Metropolis.

A Metropolis 13 részes berendelést kapott, és Lois Lane, valamint Lex Luthor Superman megérkezése előtti életét fogja bemutatni, természetesen magára a csodálatos városra, a Holnap Városára koncentrálva. Lane és Luthor “az ismert tudomány határán helyezkedő jelenségek világában fognak vizsgálódni és feltárják a város sötét és bizarr titkait”.

A készítő John Stephens lesz, a pilotot pedig Danny Cannon rendezi.

14 hozzászólás Ne habozz!

barti - 2018. 01. 31. 19:42

De hisz van már egy superman előzménysorozat: Smallville. És egy másik készül: Kripton

winnie - 2018. 01. 31. 19:53

volt.

de így van. sok előzménysorozat lehet a fő karakterek különféle változataival. sok supermanes képregény is van. film is több akad. de a sorozatoknak is mindnek más a története.

a képregények ezért is maradhattak ilyen sokáig életben, hiszen párhuzamosan futhatnak füzetek, plusz amikor visszaesnek az eladások, akkor mindig jöhet a reboot az új #1-es számmal.

DarkEagle - 2018. 01. 31. 20:04

Na ez a sorozat valóban jó kezekben van. Viszont egyelőre nem tudom van-e értelme. Lois és Lex egyedül nem tudom mennyire lesz elég, ráadásul igen jó castingra van szükség mert a kettejük közt levő kapcsolat és dinamika igen fontos.

Egyébként sokan félreértik de ez nem Superman előzmény. Ez nem olyan mint a Gotham bár ahogy olvastam hasonlóan akarják megoldani a dolgokat. Leszámítva, hogy itt elvileg nem lesz Kent fiú.

Egyébként én olyat is olvastam, hogy ez konkrétan a Man of Steel film előzménye, viszont akkor adja magát a kérdés, hogy miért nem a félbéli Lois és Lex szerepel benne. Vagyis Alex apja, hiszen a BvS-ben levő Lex az Alex és nem az igazi Lex Luthor volt. :D Bár nyilván nem fogják őket megszerezni erre a sorozatra.

Egyelőre nem írom le majd ha láttam az előzetest, döntök. Még képregény ismerőként sem értem hogy lehetne Superman nélkül Metropolis sorozatot csinálni de hát ez nem is az én feladatom. :D Viszont az tény, hogy enyhén szólva is sok a Supermanes dolog, ott vannak a filmek, aztán a Supergirl sorozat, majd a Krypton, most meg ez.

Kilgores - 2018. 01. 31. 20:21

Ha hasonló stílusban jön, mint a Gotham, tehát az eddig ismert Superman mitológiát kifordítja magából és újra hangszereli (és még meg is találja a saját hangját), akkor ez is jó lesz.

Skate - 2018. 01. 31. 21:16

Ezt a Dc/Arrowverse? sorozatot se fogom nézni. Ahogy cw sorozatot se nézek egy éve. Nálam Smallville örök. Rosenbaum karakterét és alakítását nem írhatja semmi sem felül.

Alexejevic - 2018. 01. 31. 22:53

Remélem nem fogják telenyomni ezt az új streaming szolgáltatást B kategóriás anyagokkal. Elég uncsi már, hogy “mindenki tudja, hogy létezik, de nem jelenhet meg… nem lehet denevér, nem használhatjuk 2 helyen, nem tűnhet fel itt, nem mondhatjuk ki a nevét” dologból.
Lesz Krypton, lesz Superman nélküli Metropolis (nyugodtan hívhatjuk Lois Lane sorozatnak.
Kezdem elhinni, hogy anno nem vicc volt a Martha spin-off…:D:D

Kati néni - 2018. 01. 31. 23:04

És ez miről fog szólni? Mert ez így hősök nélkül csak szappanopi lesz. Lois Lane az egyik kedvenc női DC-s figurám. Ebben a valóságban is összehozzák Lexet Loisszal pár kamatyolás erejéig?

winnie - 2018. 01. 31. 23:21

“mindenki tudja, hogy létezik, de nem jelenhet meg… nem lehet denevér, nem használhatjuk 2 helyen, nem tűnhet fel itt, nem mondhatjuk ki a nevét”

én nem nézem a sorozatokat, de ez most hogy?

van két flash, két superman, kimondják a neveket is, batman neve is elhangzott más dc-s sorozatban, stb.

” Lesz Krypton, lesz Superman nélküli Metropolis”

ezt sem értem. szerintem nagyon jó, hogy a sok szuperhősös film és a sok szuperhősös sorozat mellett vannak olyan projektek is, amik nem jelmezes, világmegmentő ürgékről szólnak. lehet, hogy gagyi lesz, de a krypton abszolút eredeti ötlet. mert ötlet, nem csak annyi, hogy fogjunk egy hőst és építsünk köré egy filmet/sorozatot (amivel nincs semmi baj). ez is egy ötleten alapul. ellentétben a titansszel, a harley quinnel vagy az outsidersszel, amik lehet, hogy sokkal jobbak lesznek, de majd kiderül.

bocs, csak meglep, és nem a “szuperhősöket bottal sem” énem beszél most, de végre egy sorozat az univerzumban, ami mással foglalkozik. (oké nem végre, mert volt már és van is ilyen.) kábé olyan, mint a batman képregények és a detective comics mellett a…, ehh, nem jut eszembe, az a spinoff, ami csak a rendőrökkel és a bűnügyi dolgokkal foglalkozott.

winnie - 2018. 01. 31. 23:22

“És ez miről fog szólni? Mert ez így hősök nélkül csak szappanopi lesz.”

leírtam a posztban. nyomozósnak tűnik lois lane-nel és lex luthorral. hősök is lehetnek benne simán.

gondolom, más lesz itt is az univerzum, ahogy a tévésorozatok sem mind egy világban játszódnak, így lesz szabdság.

DarkEagle - 2018. 02. 01. 00:20

Ha tényleg egy kőkemény nyomozós Lois Lane sorozatot kreálnak akkor áldásom rá. Nincs még egy olyan badass nő az egész DC univerzumban mint ő. Mármint átlagos ember, képességek nélkül.

Viszont abban egyet értek, hogy baromira irritáló amit a karakterekkel művelnek. Szóval ebben tévedsz Winnie, ugyanis hiába emlegetik őket easter egg szinten, de sorra veszik ki őket a látószögből a filmek miatt.

Pl a Supergirlből Supermant. Addig szerepelhetett amíg nem jött az Igazság Liga film. Arrowban Deathstroke aka Slade Wilson szintén kukázva mert jön a filmes univerzumba. Flash egyedül azért nem került ki szerintem a képből mert akkor egy komplett szériát kellene megszüntetniük. Bár azzal ahogy eltüntették a múltévben Barryt simán folytathatták volna nélküle a sorozatot. Szóval eléggé fucklogic amit a DC csinál. Értem én hogy zavaró lehet több platformon látni ugyan azt a hőst, na de kérem szépen. Képregény fronton is van egy huzamban 3-4 Superman és a többiek. Szóval ja. És tényleg nem is értem az anyagi logikát sem emögött hiszen pénzt nem vesznek el sehonnan ha mindkét platformon kihasználják az adott karaktereket.

winnie - 2018. 02. 01. 07:46

“Viszont abban egyet értek, hogy baromira irritáló amit a karakterekkel művelnek. Szóval ebben tévedsz Winnie, ugyanis hiába emlegetik őket easter egg szinten, de sorra veszik ki őket a látószögből a filmek miatt.”

ezt nem vitatom, főleg, hogy nem nézem. zavaró meg minden, sokkal jobb lenne, ha… stb. csak arról nincs szó, hogy le lenne tiltva, hogy nem szerepelne, stb. le van minden korlátozva, ez teljesen jogos, nincs szabad kéz, csak arra céloztam, hogy közel sem arról van szó, hogy valami drasztikus dolog lenne.

de én is úgy vélem, hogy az egész tök hülyeség. hülye a néző, vagy mi? aki batmant akar, annak a moziba kell mennie? mégis mit számít az, ha máshol is lenne? főleg az ilyen deathstroke húzások miatt.

más kérdés, hogy ott az mcu, ahol minden közös, és ők emlegetnek, de nem kereszteznek, pedig előírhatnák a színészeknek, hogy egy napra ráérjenek évente, hogy megnyomják valamelyik tévésorozatot.

Csigusz - 2018. 02. 01. 08:35

“Eddig azt tudtuk, hogy ide érkezik a Young Justice felélesztése… valamint az élőszereplős Teen Titans”
Én azt hittem előbbi Netflix-re, és hogy még az idén :( És, hogy utóbbit is látni fogjuk ’18ban. Most tényleg még ennyit kell várni rájuk?

juhaszvik - 2018. 02. 01. 11:03

itt is csak azt tudom mondani, amit más témáknál is, hogy nem az alapkoncepción múlik egy sorozat minősége. lehet károgni amiatt, hogy ez vagy az hogyan illeszkedik be az adott univerzumba, miközben mind a sikeres mind a sikertelen próbálkozásokra van példa, nem is kevés.
azt kell megnézni, hogy ha valami nem lett jó (persze ez relatív), akkor annak mi az oka. szerintem a rossz írói munka (érdektelen sztori) és a gyenge karakterek tudják hazavágni az ember kedvét, nem pedig az, hogy kedvenc képregényes univerzumához most 35%-ban passzol vagy 71-ben.
sőt az igazán sikeres történetek maguk alakítják az univerzumot, és bár én személy szerint nem érzem túl erős platformnak ezt a szolgáltatást ahhoz, hogy tényező legyen, viszont kell nekik egy húzó név, így muszáj lesz odatenniük magukat.

DarkEagle - 2018. 02. 01. 18:31

Na ez az, egyik részleg se csinálja jól. DC-nek van saját tévés részlege de nem használja őket mindig a filmek miatt. A Marvel összevonta őket de nem hozza be a sorozatokba. Pedig mennyivel meg tudnák dobni a nézettséget meg magát az egészet. Bár akkor pl ki kéne magyarázni a Shield mostani évadát is hogy miért ez meg az. Bár az a része így is wtf. Na mindegy.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz