login |

Pilot: Corporate

2018. 02. 06. 17:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

– I’m trying to watch my figure, I wanna have a hot body because I’m tired developing my personality.
– I’ve been there.

Ez. Meg. Mi. Volt. Bevallom, a Comedy Central saját gyártású komédiáinak a premierjét nem szoktam túlzottan várni, a Corporate pilotjának is tologattam a megnézését (már a 4. résznél jár), így talán még nagyobbat is ütött. Gondolom, akinek rendes 9-5 munkája van, annak pedig még komolyabb lehet az anyag.

A cím alapján gondolom nem meglepő, hogy a Corporate egy multinál játszódik, ahol mindenkinek üres az élete, a szabályok megfojtják az embert, és a felemelkedés csak azt jelenti, hogy kicsit több emberrel lehet kicseszni. A pilotban a fő problémát például egy céges tweet jelenti, ami miatt az internet bojkottálni akarja a cég aktuális menő termékét.

Ami miatt működik a Corporate, az a nagyon elszállt humor. Nem azt mondom, hogy optimisták a poénok, viszont a sötétségbe teljesen el mernek merülni az írók. Semmitől nem hátrálnak meg, miközben kokainként fogyasztják a cukrot és az öngyilkossággal viccelődnek.

I refuse to negotiate with the internet.

Hogy is mondjam, párszor elég gonoszan lehet nevetni közben, miközben azon merengünk, hogy a kapitalizmus mennyire öli meg az egyéniséget és töri össze mindenki álmait.

Nem tudom, még mivel ajánlhatnám a sorozatát, de kevés ilyen erős komédia kezdőrészt láttam mostanában. Mondjuk a főszereplő duó néha kicsit monotonan adta elő a poénokat, ami hiába illik a karakterekre, mégis lehúzta a részt. Na de nagyjából más negatívumot nem is tudnék kiemelni, ezt is úgy kellett vadásznom. 8/10.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 02. 06. 17:04

jó volt és friss, de még az 1×02 nem volt meg, így még nem szoktam meg a stílusát, rá kellene éreznem, de jó volt, viszont ki tudja, hogy mi lesz az 3. rész után a véleményem, hogy folytatom-e.

clegane - 2018. 02. 06. 17:08

ennyiből úgy érzem, ez nekem szól

Snoopyzit30 - 2018. 02. 06. 18:14

Úgy látom, hogy a House-ban Ambert (törtető cafka) játszó színésznő is szerepel benne. Mindenképp bepróbálom, meg a 9-5 munka miatt is (ami a valóságban persze 7.30-20.30).

galocza - 2018. 02. 06. 20:46

még egy komédia, ahol nem kell sokat mosolyogni, s még kevesebbet nevetni.
gyorsan meg kellett néznem 2 epizód better off tedet, hogy lemossam az utóízt.

Azorka - 2018. 02. 07. 09:06

Az elso resz szerintem zsenialis volt. Igazi elborult humor, es engem mar akkor megvettek, amikor bejelentettek a ceg orias obeliszk nevű tabletjet, majd a fonok avval pozol interju kozben. A szulinapos torta binge-ezes csak tovabb emelte a szintet. Amugy ez a szint talan kicsit visszaesett a tovabbi reszekre, de meg igy is az egyik legfrisebb humoru komedia a jelenlegi palettan. Vegre nem egy alarohecselos borzalom mint a TBBT.

FrankLuck - 2018. 02. 09. 06:56

Azért ez mindent vitt (1×03):

– I’m so tired. I wish I could be asleep all the time.
– You just described death.
– Hmm. Yeah, I guess I want to be dead.
– I can’t wait to die.
– It sounds so relaxing.

sebien - 2018. 02. 09. 19:33

nem lett volna ez rossz, csak a sok [beep] teljesen tönkrevágja az egészet. mi értelme van így ennek? ha fuckolni akarnak, akkor fuckoljanak. ha meg nem tehetik, akkor használjanak más nyelvezetet. de ez szánalmas volt.

winnie - 2018. 03. 12. 16:54

sajnos én kaszáltam 3 rész után. jó ez, eredeti, de annyira nem szórakoztat, hogy ne találjak pár jobbat, amivel le vagyok maradva, és nézzem azokat helyette.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz