login |

Hírszerda – Once Upon a Time-kasza!

2018. 02. 07. 09:20 - Írta: winnie

42 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: NCIS: Los Angeles 9. évad
 • Premier: Paw Patrol S5, Bethenny & Fredrik S1 + Finálé: Inside No. 9 S4, Ellen’s Game of Games S1, Inside The NFL S39, The Profit S5
 • Teljes évados premier: Queer Eye S6 (Netflix)
 • Magyar tévés premier – HBO3: 03.04 Az árnyak (Umbre) 2. évad
 • Magyar premier – HBO: tavasz/nyár Succession 1. évad
 • A Disney hivatalosan is közölte, hogy több Star Wars-sorozatot is fejlesztenek a 2019-ben startoló streaming platformjukra. Egyet nemsokára be is fognak jelenteni.
 • Star Wars-os a hír, de csak érintőlegesen sorozatos, hogy a Game of Thrones készítői, David Benioff és D.B. Weiss mozis Star Wars-filmeket készítenek (a már bejelentett Rian Johnson-féle trilógiától függetlenül). Ez annyiban érdekes, hogy az új HBO-s sorozatukkal, a Confederate-tel (bővebben róla itt) nem nagyon tudnak majd foglalkozni, így ki tudja, hogy abból lesz-e valami.
 • Az Amazon elkezdett fejleszteni egy Conan The Barbarian-sorozatot Robert E. Howard fantasy könyvei alapján. A készítő Ryan Condal, és Miguel Sapochnik executive produceri részvétele arra utal, hogy ő lehet a rendező. Értelemszerűen megpróbálnak hűek maradni az eredeti, irodalmi alapanyagból megismert karakterhez, akit a történet szerint elűznek törzsi otthonából, és aki a rejtélyes és árulásokkal teli civilizált világban keres értelmet az életének, melyben az akadályozza, hogy az emberek agyatlan vadembernek bélyegzik meg.
 • És, ha már Amazon, akkor azért Arnold Schwarzenegger is kap tőlük egy projektet, ha már nem lehet Conan. A szolgáltató berendelte az Outrider pilotszkriptjét, ami egy rejtélyes western lenne Trey Callaway és Mark Montgomery készítésében. Az Oklahoma indián területén játszódó, 1800-as évek végi sztori a törvény egy emberéről szól, akit egy hírhedten brutális bíró azzal bíz meg, hogy letartóztasson egy vadonban rejtőzködő törvényenkívülit. A sötét és veszélyes történet főhőse kap maga mellé egy kíméletlen szövetségi marsallt is, hogy mindenképp sor kerüljön az igazságszolgáltatásra. Idővel az ellenségekből szövetségesek lesznek, és a meglepő fordulatoknak köszönhetően a jófiúk és a rosszfiúk között is elmosódnak a határok. Schwarzenegger a marsall lenne.
 • Scott Speedman (Baz) kiszáll az Animal Kingdom-ból (pár 3. évados részre még visszatérhet) és csatlakozik a Grey’s Anatomy-hoz – (egyelőre) vendégszereplőként.
 • Pilotrendezés: Liz Friedlander – The Rookie (ABC), Brad Silberling – Charmed (CW), Niels Arden Oplev – FBI (CBS), Pam Fryman – History of Them (CBS) + Abby’s (NBC) + Friends-In-Law (NBC) + Most Likely To (ABC),
 • Az ABC elkaszálta a Once Upon a Time-ot.
 • A Suits 7. évadja 03.28-án folytatódik a USA csatornán.
 • Jeff Probst, a Survivor műsorvezetője beszél a Ghost Island játékosairól.
 • A RuPaul’s Drag Race All Stars legutóbbi kiesője nyilatkozik. Itt is.
 • Interjú: Justina Machado és Isabella Gomez (Penelope és Elena – One Day at a Time), Adam Shankman (a Step Up: High Water executive producere), Phoebe Robinson (2 Dope Gueens), Nafessa Williams (Anissa – Black Lightning),
 • Az X-akták tart egy kisebb szünetet a COOL-on a 11×06 után – 02.07-ét követően 02.28-án jön a következő rész, köszönhetően annak, hogy Amerikában lepihen a sorozat az olimpia idejére.
 • Pilotberendelés: Most Likely To – ABC, többkamerás komédia, készítő: Diablo Cody, executive producer: Greg Berlanti, két elég valószerűtlen lakótárs története: egyikük a középiskolában mindent elért, a másik kvázi semmit. 20 évvel később viszont a két nő egy fedél alá kényszerül egyedülálló anyaként.
 • Pilotberendelés: The Greatest American Hero – ABC, egykamerás komédia, készítő: Rachna Fruchbom, a 80-as évekbeli klasszikus sorozat modernizált változata egy valószerűtlen szuperhősről, egy indiai származású, harmincas nőről, aki szereti a karaoket és a tequilát, az életét annak értelmének keresésével tölti, de folyamatosan kudarcot vall, azonban egyszer csak rábíznak egy szuperruhát, hogy megvédje a bolygót. Így végre lesz célja az életének, más kérdés, hogy a világ sorsa elég megbízhatatlan kezekbe került.
 • Pilotszkript: Confessions of a Sociopath – csatorna nélkül (gyártó: Universal Cable Productions), készítő: Carol Barbee és Lisa Edelstein – M.E. Thomas könyve alapján, főszereplő: Lisa Edelstein, dramedy egy nőről, akit szociopataként diagnosztizálnak, és rá kell jönnie arra, hogy élje az életét most, hogy tisztában van önmagával.
 • A Jersey Shore-os Michael “The Situation” Sorrentino elismerte, hogy bűnös az ellene felhozott több millió dolláros adócsalási vádakban, de ennek ellenére szerepelhet a reality felélesztésében.
 • Új spinoffot kap a Street Outlaws a Discovery-n. A február végén induló sorozat címe Street Outlaws: No Prep Kings lesz. Minden részben új városban fognak utcai autóversenyt  szervezni új arcokkal és visszatérőkkel.

42 hozzászólás Ne habozz!

Qedrák - 2018. 02. 07. 09:32

Az egyik felem sajnálja az OUAT-kaszát, mert jó kis sorozat volt. A másik meg azt mondatja vele, hogy vannak pillanatok, amikor el kell engednünk bizonyos dolgokat, és az OUAT már maga mögött hagyta ezt a pillanatot.

Chusi - 2018. 02. 07. 09:43

Nem ért váratlanul az OUAT kasza.
A 6. évad után be kellett volna fejezni, és akkor kapott volna egy végleges lezárást a történet.
Pedig tényleg jó kis sorozat volt, a maga idejében nagyon szerettem!

MrKr - 2018. 02. 07. 09:54

A SW 10-12. részét nem jelentették be. Nyáron bejelentettek egy új trilógiát, amelynek nincs köze az epizodikus Skywalker-sagához, azt Rian Johnson készíti, most pedig bejelentették ezt, de ezek egyike sem a X-XII., jelenleg úgy néz ki, hogy a IX. epizóddal vége a Skywalker sagának.

Mate815 - 2018. 02. 07. 09:55

Schwarzi westernben? Fuck yeah! Legvárósabb sorozat lett! Kit érdekel a Westworld ezek után? :D

Mate4182 - 2018. 02. 07. 10:00

Na most hogy februar masodikan kijott az Altered Carbon, vegre megvan az uj datum ameddig számolom a perceket: marcius 28!

polovcom - 2018. 02. 07. 10:10

Engem mondjuk a Confederate sokkal jobban érdekel, már csak a tematikája es a lehetőségek miatt is. Gyanítom bőven lenne körülötte felhajtás, s a sok “hivatásos” kritikus párhuzamokat vonna a mai Amerika problémái és a sorozat között.
Meglátásom szerint rizikósabb anyag lenne, mint a sokadik SW film, de hát az legalább nem bukik meg: legendás frenchise, óriási lehetőség etc.

Ennek ellenére reménykedem, hogy lesz belőle valami.

Bár annak idején a Revolutionban is nagyon bíztam és elég szépen koppantam :)

pearl - 2018. 02. 07. 10:45

Nagyon sajnálom az OAUT-ot. Kicsit reménykedtem. De itt volt az ideje. Jó kis sorozat volt. Unokámmal (11) néztük együtt. Legkedvesebb sorozata, már nagyon várja a folytatást. A Schwarzenegger sori várós.

Ace - 2018. 02. 07. 11:14

Schwarzenegger-es sori jól hangzik érdeklődve várom.

Adam9456 - 2018. 02. 07. 11:27

A OUAT egyike azon sorozatoknak amiket a kezdetek óta nézek 2011 óta, és egyszer nem hagytam abba, nem hagytam ki egy részt se. Emlékszem a pilot nekem anno annyira nem jött be és utána majdnem kaszáltam is, de mégis folytattam, és szerintem jól tettem.Hiányozni fog, de nem lepett meg a kasza híre, ideje elengedni. Remélem az eredeti szereplők közül mindenki visszatér majd a fináléra.

heidfeld - 2018. 02. 07. 12:01

OUAT-kasza meglepett valakit?
Attól el is tekintve, hogy 7!! kedvenc karakterem rakták süllyesztőbe, illetve a való élet is keresztbe tett./ LILy-t játszó színésznő terhessége/ Fura dolgok záporoztak ránk.
Alvilág. Mulan. Olyan karaktereket erőltettek, akik dög unalmasak, színészeik meg azt sem tudták hitelesen eljátszani, hogy alszanak.. Stb..
Amazonos sorozatok jöhetnek!

cato - 2018. 02. 07. 12:18

Kérdés, hogy az OUAT kaszája rontott, vagy javított a SHIELD esélyein? Előbbi csak egy kicsivel volt utóbbi alatt.

Peter Wiggin - 2018. 02. 07. 12:28

OUAT-kasza: ebből az évadból az első 4-5 rész alapján éppen ideje volt, alig bírtam rávenni magam a nézésére és ha ez kell a SHIELD nem kaszájához, akkor végképp OK, abból az új évad eddig nagyon penge volt.

z - 2018. 02. 07. 12:28

*A hivatalos közleményben filmsorozatot említenek nem pedig trilógiát, szerintem ez elég fontos tényező főleg, hogy simán jelenthet 3 filmnél is többet :)

winnie - 2018. 02. 07. 12:42

igen, bár nem hiszem, hogy annyi évre lecövekelnének az sw mellett, de jogos.

z - 2018. 02. 07. 13:02

Hát ki tudja? Ha eléggé szabad kezet adnak – és az SW alkalmas erre – bőven megtalálhatják a kánaánt maguknak :D

anneshirley83 - 2018. 02. 07. 13:04

Ha az OUAT kaszája a 6. évad végén történt volna, sokkal jobb lenne a szájíz.

winnie - 2018. 02. 07. 13:22

egy kasza után biztos, hogy nem lett volna jó az általános szájíz, de akinek igen, annak a lehetősége megvolt a kaszálásra, gondolom, elég sokan éltek is vele.

ráadásul valamikor úgyis lesz belőle reboot, szóval annak letették így az alapjait.

Silver-sama - 2018. 02. 07. 13:43

Winnie: Miért lenne?

winnie - 2018. 02. 07. 14:07

miért ne lenne? no brainer. pihen egy kicsit, majd hajrá. a jelenlegi abc sorozatok közül kábé ennek az egynek biztosra vehető a rebootja. megy majd a disney platformjára, vagy eredeti szereplőkkel az abc-re, rövid szezonnal. erős brand, rengeteg lehetőséggel.

DarkEagle - 2018. 02. 07. 14:18

Az OUAT kasza egyáltalán nem meglepő. Nagyon bolondok voltak hogy rebootolták mert új nézőt erősen kétlem hogy szereztek, legalábbis mérvadó mennyiséget tuti hogy nem. Régieket meg csak vesztettek. Elvégre most komolyan van itt olyan aki szerint az új szereplők nem szarok? Mármint színészileg. Felnőtt Henry még csak csak, és az Alice-t alakító csajszi is remek, no meg ugye Aranyhaj meg a lánya is jó nagyon de ennyi. Mindenki más kukába való. Henry kisgyerekkén aranyos és tehetség volt és szerethető. Ez a kislány förtelem de még így is fényévekkel jobb mint az anyja. :D

A David Benioff és D.B. Weiss hírnek örülök de alig várom hogy a Disney bejelentse hogy leléptek “Kreatív különbségek” miatt. :D Ez a filmsorozat se tudom mit takar de nyilván min. 3 részre maradnak, már ha maradnak ugye. Viszont szerintem nem kell sokáig várni a filmjeikre. Human ugye a blogján azt írta hogy 2027 vagy mennyit írt. Szerintem ők inkább mellék sztorikat fognak csinálni szóval nagyon valószínű hogy 2021-ben már jöhet az ő filmjük.

Ami viszont nem tetszik, hogy a Disney ennyi sorozatot is tervez. Már így is a bőség zavarában vannak. És legyünk őszinték az új filmek nem a legjobbak. Nekem tetszettek, egyszeri szórakozásnak jók voltak, oké a Zsiványok nagyon jók lettek de ennyi. És hát értem én hogy a Streamingjükre kell a húzó cím de azért nem kéne erőltetni sem. Inkább a minőségre menjenek rá ne a mennyiségre.

kiskiraly - 2018. 02. 07. 14:19
winnie - 2018. 02. 07. 14:39

” új nézőt erősen kétlem hogy szereztek, ”

inkább úgy mondom, hogy biztos, hogy szereztek, mert szó szerint nincs olyan sorozat, ami ne szerezne évadról évadra új nézőt, ez pedig még másik napra is költözött. más kérdés, hogy nyilván sokkal többen leléptek, bár az nem fog kiderül, hogy a napváltás-e az oka vagy a reboot.

“Elvégre most komolyan van itt olyan aki szerint az új szereplők nem szarok?”

én nem nyilatkozom, de ha olvasol kommenteket a szezonról, akkor látni fogod, hogy igen. megint csak: kábé minden sorozatról csak pozitívumokat fogsz olvasni (még a szereplőkről is), ha a megfelelő helyen nézed a kommenteket.

Thomas - 2018. 02. 07. 14:42

Most gondban vagyok, hogy a Schwarzeneggeres sorozat berendelésének szurkoljak-e, ami nyilván eszméletlen lenne, vagy inkább annak, hogy legyen ideje filmezni, hmm:)

winnie - 2018. 02. 07. 14:47

ja, a disney kapcsán, és a minőség vs mennyiség. nem arról van szó, hogy 15 vagy 20, hanem, hogy 2 vagy 3 vagy 4. ez kevés is lehet. plusz az egész teljesen külön kreatív entitásokat (készítőket, stábokat) emészt fel, és amíg lehet jó embereket szerezni, addig nincs mennyiségi gond. mármint arra célzok, hogy nem egy ember vagy egy írószoba csinálja a sorozatokat, hanem mindegyiket külön írják, külön gyártják, ergó, amíg van hely a díszletnek és van pénz meg gyártási kapacitás meg processzorkapacits, addig nem hiszem, hogy a minőség csorbát szenvedne. főleg, ha csak 10-es évadokban gondolkoznak.

és az már a tavalyi filmes produkció alapján is látszott a disney-nél, hogy nagyon meggondolják, hogy mire fordítanak kapacitást. 2017-ben a sony 26, a warner 20, a universal 14 mozifilmet mutatott be – a disney 7-et, és abból is 2 pixar, ami teljesen különálló egység.

a nagy kérdés inkább a lucasfilm szerepe lesz, mert míg kreatív elméket lehet szerezni (bár egyre nehezebb, mert rengeteg a sorozat, és minden jó embert lestoppolnak), de az kizárt, hogy ők elbírjanak 3 film és a jelenleg 2 mellé behozott 3-4 sorozat párhuzamos produkciójával anélkül, hogy ne kelljen bővülniük. lehet, hogy kiszerveznek egyes produkciókat?

Aldo - 2018. 02. 07. 15:20

Schwarzi szerepelt már westerneben Kirk Douglas-szel a 70-es évek végén egy Csupasz pisztoly stílusú hótszar vadnyugati paródiában. A címe most nem ugrik be.

Az Once Uponnal pedig így már a teljes 2011-12-es évad leköszön idén májusban. A Scandalt és a New Girlt ugye már korábban kaszálták.

DarkEagle - 2018. 02. 07. 15:37

Igen tudom, hogy sokan szeretik az új évadot de azok általában elvakultak és akkor se ismernék be hogy rossz az évad ha puskát fognának rájuk. :D Egyszerűen nem volt jó döntés hogy rebootoltak. Ha tavaly befejezik akkor mindenki elégedett lett volna.

Ami a Disneyt meg a SW sorozatokat illeti. Évi egy film van, e mellett jön legalább 3-4 sori is. Ez túl sok. Még akkor is ha más más csapat van rá. És persze lehet jó mind de lehet rossz mind. Nem beszélve az ezeket összefogó egységről a Lucasfilmről. Márpedig ezeknek át kell futni Kennedy nénike kezein. Lényegében ki akarnak építeni egy Marvel szindrómával megáldott SW univerzumot. Mind tévében mind mozivásznon, ami baromira nem jó ötlet szerintem. Én nem szoktam ennyire optimista mint te hogy lehet jó, mert a tapasztalat nem ezt bizonyítja.

És nem az az ellenérvem hogy minden a pénzről szól mert ez baromság. Minden cég azért csinál filmet vagy igazából bármit mert pénzt akar keresni vele. De ez akkor se jó megoldás. Inkább csináljanak egy jó sorozatot mint 3-4 rosszat. Nagyon durván látszik hogy a Disney uralni akar minden területet.

Badrás - 2018. 02. 07. 16:45

Aldo: Kaktusz Jack

Thomas - 2018. 02. 07. 17:34

Tiszta betegek az MTV-sek, a Siesta Key 1×14-nek már a webes verziójában is elkezdték az elhangzó dalok címeit kiírni a képernyőre:( Most komolyan ezzel kell tönkretenni a szép képeket? A többi sorozatnál is ezt csinálják?
Amúgy az évad második fele eddig még jobb is, mint az első, pedig már azért is oda voltam:) Egyre jobban kiforrja magát, egyre élvezetesebb az egész, igazi gulity pleasure cucc:) Most már időnként el is szakadunk Siesta Key-től is, egyre több érdekes helyre eljutunk, ez az 1×14 pedig talán az eddigi legjobb rész volt, olyan hangulatosan fényképezett bulijelenetekkel, amilyet még nem sokat láttam:)

Roxi - 2018. 02. 07. 18:02

OUAT-ot sajnálom. Ugyan hullámzó volt a minősége,de még így is hozott egy megbízható szintet mindig.Így jobb lett volna ha már tavaly nyáron elkaszálják,mert egy év kevés az új sztori teljes kibontakozásához.Most várhatjuk újra a boldog befejezést.

DarkEagle - 2018. 02. 07. 18:29

Nem tudom abbahagyni gyerekek a röhögést. A CW kiküldte a Charmed reboot karakter ismertetőit. Hát ez valami új szintje lehet a béka seggének. :D Ha ez nem lesz instant bukta akkor semmi. Már a cikk címe is magáért beszél. Látszik, hogy hatalmas energiát fektettek bele azok a csodás írók, akiket Winnie nem rég agyondicsért. Sorry, Winnie de erre mondják, hogy irtó gázos. :D

“Charmed Reboot Adds LGBT Twist — Plus: Meet Macy, Mel and Madison”

tvline.com/2018/02/07/charmed-reboot-cast-characters-macy-mel-madison-the-cw/

DarkEagle - 2018. 02. 07. 18:30

Ráadásul még a vezetéknevük sem eredeti. Elcsórták Prue nevét és kialakítottak belőle valami random baromságot. :D

winnie - 2018. 02. 07. 18:59

amíg indulatból írsz hülyeségeket, addig nem lehet semmit komolyan venni tőled. igen, ellenszurkolsz, értem, nagyon ellenszurkolsz, és nem akarom elvenni az örömöt, hogy azt hidd, amit akarsz. de továbbra sem tudom kommentálni a dolgot azon kívül, hogy ennyiből épp úgy lehet zseniálisan jó, élvezetes és hosszú éveken át tartó siker, ahogy be nem rendelt pilot is, mert nem lett jó (más kérdés, hogy a cw tudja, hogy jó (vagyis számukra megfelelő), hiszen olvasta a szkriptet).

ez két opció. nagyjából egy valamit nehéz belőle csinálni, instant buktát, ugyanis, ha lesz új sorozat, amit már jó előre el fognak adni streamre és nemzetközileg (mert ugye az eladások premier előtt történnek), ergó rémisztően nehéz buktát csinálni belőle. a dynasty most megpróbálkozik (a netflixes jelenlét ellenére), bár az nem indul akkora fórral, mint a charmed, és előzetesen senki sem utálkozott miatt.

párhuzamnak a beauty and the beastet tudom felhozni, ami sikertörténetnek tekinthető, amit nem amerika tartott életben, és élt 4 évadot. (és a készítője nem más volt, mint brad kern, a charmed eredeti készítője.

“akiket Winnie nem rég agyondicsért. ”

igen. ez a különbség kettőnk között. mármint azon kívól, hogy elsajátítottad a manapság oly divatos politikus kommunikációt, ami szerint valamit elég hangosan mondani, hogy igaznak tűnjön és elég rezzenéstelen arccal hazudni:) tegyük rendbe: én láttam több részt is tőlük és azt írtam, hogy (visszakerestem és idézem) “én sem ismerem őket” (honnan ismerném őket?, még ha látok is egy zseniális epizódot, akkor sem fogom tudni, hogy ki írta, hiszen 40 perccel előtte láttam a nevét), te pedig semmit sem láttál tőlük, és már pár napja is köpködted őket, hogy milyen rosszak. no komment?

ez így elég emesés.

itt zárjuk le a témát. leírtad, amit akartál. meghagyom mementónak.

winnie - 2018. 02. 07. 19:05

(azt azért hozzáteszem, hogy elolvastam a karakterleírásokat, amik teljesen normális karakterleírások (egy geek! egy sportos! egy lázadó! – random archetípusok a sok ezerből, kábé az eredeti sorozat karakterleírása is haosnló lehetett, ahogy szinte minden piloté, ami 2-3 soros), szóval érthetetlen a hissy fit. nagyon remélem, hogy irl nem ilyen vagy, csak a neten:)

winnie - 2018. 02. 07. 19:22

nem a fentiekhez, de egyébként, bár nagyon nem értek egyet vele, de nagyon érdekes nyájjelenségnek tartom ezt manapság, amikor sokan nem képesek valamivel nem foglalkozni, és például csak azért nem akarják, hogy egy másik generációnak, mondjuk a mostani fiatal lányoknak is legyen egy charmed-juk, mert őket (a 25+, 35+ embereket) az nem érdekli. vagy zavarja. és ezért életbe lép a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás. ami létezik, nincs semmi meglepetés, de ettől még meglepő ez az (jobb szó nem jut eszembe) “irigység”. én például, annak ellenére, hogy az eredeti is hidegen hagyott (pedig még fordítottam is pár részét) és ez sem érdekel nagyon, szurkolok, hogy legyen egy ilyen csajos sorozat. az új generációnak.

LaCRossE - 2018. 02. 07. 19:33

Charmedhez, csak röviden.
Én kíváncsian várom az új sorozatot, mert akármi lehet belőle. És egyébként mai szemmel a régi Charmed rémesen túlmisztifikáltnak tűnik, szinte mondhatnám azt, hogy el sem tudom képzelni, hogy annál jobbat ne tudjanak ma, akár a CW-nél letenni az asztalra. Tévedés ne essék, szerettem az eredetit, elég nagy részét meg is néztem, de számomra nekem már az nem lenne valami meggyőző sorozat most.

Szóval az újnak itt csakis előnyei vannak egyelőre.

DarkEagle - 2018. 02. 07. 20:00

Gondoltam hogy benn ragad a kommentem mert túl hosszú de majd úgyis aktiváljátok, vagy nem. :D

DarkEagle - 2018. 02. 07. 20:03

Egyébként, Winnie, én még SEHOL nem olvastam pozitív véleményt a neten erről a Rebootról pedig hidd el sok weboldalon láttam róla hírt. Persze nyilván nem nyálaztam végig minden kommentet de a számok magukért beszélnek.

winnie - 2018. 02. 07. 20:31

DarkEagle: a hosszúság sosem ok a bentragadásra:)

majd megnézem este, de inkább ne, mert kértem, hogy zárjuk le. azért a végét megláttam, arra írok:

“Egyébként bármit is mondasz a CW nagyon nem jól csinálja mert nagyon sok millió rajongója van még most is a sorozatnak és”

nem mondtam, hogy jól csinálja, de mint írtam annak a sok millió rajongónak már van charmed-ja. ez nem nekik készül elsődlegesen. az persze plusz és nagyon pozitív hozadék, ha a régi rajongókat is sikerül megszerezni, de ők le vannak ejtve olyan szempontból, hogy nem tartoznak a cw célközönségében, szóval ők majd mammognak, meg get off my lawn, de egyébként nekik a cw küld egy bye felicia-t arra, hogy nem fogják nézni. (ez az álomvilágban élés tipikus esete. miért feltételezik magukról, hogy elvárta volna tőlük bárki is, hogy nézzék?:)

általános kérdés: ki az igazi rajongó? aki optimista és várja a sorozatot, mert kíváncsi? vagy az, aki ugyancsak nem tud semmit róla, de leírja és köpködi és kampányol ellene?

winnie - 2018. 02. 07. 20:32

“nem olvastam pozitív véleményt a neten erről”

de most írjam azt, hogy én meg negatív véleményt nem olvastam az itteni kommenteken kívül? írhatnám, de ugye nem olvasok kommenteket máshol, so. de persze, hogy nem olvastűl, mert ez a különbség, hogy vannak a hisztisp*csa irigyek, akik sipítoznak, és vannak azok, akik kíváncsiak, és nekik nincs véleményük, mert nincs miről véleményt alkotni. oké, nyilván van olyan vélemény is, hogy “imádom, tuti nagyon jó lesz, tudom!”, mert ilyen mindig van.

ha arra célzol, hogy nem olvastál olyat, aki várja a projektet, akkor letmegoogleforyou. google, tvine+charmed (mert tvline-t akartam).

1. találat. variety. az elején:

Lenita Nelson says:
January 26, 2018 at 9:59 pm
I was a huge Charmed fan so I’m here for a reboot definitely…I can’t wait to see what they do with it.

és akkor a tvline, ahova menni akartam

Anne says:
January 25, 2018 at 4:57 PM

Much more excited for this new Charmed. Hope it makes it to series and with those people behind it, fingers crossed it doesnt go the trash pile route of the original series once Brad came on

van még kérdés?

Scrooge - 2018. 02. 07. 20:44

nem is értem ezt a hisztit a Charmed körül. Nem replika készül, hanem reboot. nekem a régi kifejezetten “gagyinak” hatott, de ebbe belenézek, mert érdekesnek tűnik. sőt, pont azért is érdekel, mert CW. a Beauty and the Beast-et is imádtam. meg szerintem eleve indokolatlan minden sorozat “hibái” miatt a csatornát szidni.

DarkEagle - 2018. 02. 07. 23:28

Ezt meg csak így itt hagyom mert nem bírom abbahagyni a röhögést. :D Totál elfelejtettem ezt a részt a sorozatban de most már értem. Őket akarják behozni a CW-sek. :D

https://twitter.com/H_Combs/status/961331153046142976

Aldo - 2018. 02. 08. 01:55

Badrás:

Kösz. Ez volt az, Kaktusz Jack. Csak nem jutott eszembe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz