login |

Újabb sorozat forog Magyarországon

2018. 02. 08. 22:06 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek,

Nem, nem a The Killing folytatása, de azért jó lesz ismét együtt látni Mireille Enos-t és Joel Kinnaman-t, akik a kvázi újoncnak számító Esme Creed-Miles társaságában a tavaly rögtön sorozatnak berendelt Hanna főszereplői lesznek az Amazon Prime-on. Amely sorozat többek között Magyarországon fog forogni – Szlovákia, Spanyolország és Nagy-Britannia “társaságában”.

Azt még nem tudjuk, mennyit lesznek itthon, hogy melyik a “fő” forgatási helyszín, de márciusban kezdődnek a munkálatok. És igen, a széria a 2011-es mozifilm alapján (itthon: Hanna – Gyilkos természet) készül David Farr jegyzi, akárcsak a filmet, a rendezője pedig Sarah Adina Smith lesz.

A történet egy volt kormányügynök gyilkológépnek kiképzett lányáról szólt. Részben high concept thriller lesz, részben pedig coming-of-age dráma, ami egy fiatal lány utazásáról szól, akit egy renegát CIA-ügynök üldöz, s eközben megpróbálja kideríteni az igazságot saját származásáról. Enos lesz az ügynök, Kinnaman pedig a zsoldos apa – a filmben Cate Blanchett és Eric Bana alakította ezeket a karaktereket, a főhős pedig Saoirse Ronan volt.

8 hozzászólás Ne habozz!

szerintem - 2018. 02. 08. 22:14

maris nezos.
barcsak megnezhetnem most a the killinget, mintha meg sosem lattam volna.

Shannen - 2018. 02. 08. 22:41

A filmet anno szerettem, úgyhogy ez alapból érdekelne. Na de hogy ráadásul Enos és Kinnaman újra együtt, hát ez simán év híre kategória. Mondjuk biztos kell az elején majd egy kis idő megszokni a karaktereik közötti tök más dinamikát (a The Killing-hez képest), de mivel mindkettő bőven remek színész, így valószínűleg nem lesz itt gond.

gerdina - 2018. 02. 08. 23:00

Ez a hír nagyon feldobta a napomat, egyetértek, hogy megelőlegezve már év híre. Ritkán nézek csak színész(ek) miatt valamit, de ez itt nem is lehet kérdés.

liberatore - 2018. 02. 09. 03:22

Nem emlékeztem a filmre, ezért ránéztem egy-két múvi siteon, hogy miről van szó és láttam, hogy már értékeltem. Belekukkantottam kicsit a trailerbe és utána leesett, hogy már láttam… Utána már visszajött minden emlék, egész jó film volt. Nem váltotta meg a világot, nyilván ezért nem emlékeztem az egészre, de teljesen korrekt volt.

Így, hogy a Linden-Holder páros is visszatér, azért máris jobban várom.

Snoopyzit30 - 2018. 02. 09. 07:15

@szerintem

+1

Reeka - 2018. 02. 09. 07:34

Azonnal nézném :) Év híre nálam! Kedvenc sorozatos párosom, és bár én nem vagyok egy őrült rajongó típus, de hogy Joelt lássam, tuti megpróbálok majd valamit elkövetni! :)

wellwellwell - 2018. 02. 09. 11:10

Sztem nagyon sz.r film volt. (Persze attol meg ez lehet jo.) Plusz ezek szerint nem lesz altered carbon s2? (Vagy azert osszeegyeztetheto lenne?) Egyelore nem orulok. (Hope hope fingers crossed.)

winnie - 2018. 02. 09. 11:29

az altered carbon kinnaman nélkül folytatódna, ő ott ugye csak testként funkcionál, cserélhető, és a főhősnek van eredeti teste is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz