login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Kvanar - 2018. 02. 11. 17:12

Az egész magyar verzió egy borzasztó nagy baki.
Még mindig nem értem, kinek jó ez?

Cassus - 2018. 02. 11. 19:57

Kinek jó ez?.. Átlag heti 1 millió embernek….

winnie - 2018. 02. 11. 21:16

kvanar: két dolog lehet. ha nézed, akkor ideje kiszállni, ha nem nézed, akkor nem tudod, hova fejlődött, ha fejlődött. nekem egyelőre mindenesetre jó, de akinek nem tetszik, az is elismerheti, hogy az errdeti változatnál sokkal jobb:) de nem érdemes elvárni, hogy ami nagyon sokaknak tetszik, az mindenkinek bejöjjön, az amerikai legnézettebb sorozatokkal én is így vagyok, ld. ncis, walking dead, big bang theory.

Kvanar - 2018. 02. 11. 21:52

Én azt nem értem, hogy az RTL egy profi csatorna.
Lehet szeretni vagy nem szeretni bizonyos műfajokat, de az Éjjel-nappal Budapest, meg a Barátok Közt (a két szappanoperájuk), vagy az Oltári csajok, ami egy klasszik telenovella, az egy klasszik kereskedelmi tévés cucc, ami így-úgy, de önmagához hű, és működik.

Itt meg adott egy amolyan igazán cseh/szlovák sorozat, hrabali világgal, amit mi magyarok szeretünk, de csak nagyon kevesen tudunk művelni.
Megcsinálják a szlovák sorozatot.
Az RTL megveszi a gyártási licenct, és legyártja a saját verzióját. Teljesen oké, bevett szokás.
De a magyar mi kis falunk gyakorlatilag csak a neveket, arcokat, fordította le, és szinte képről-képre követi a szlovák eredetit.
Semmi extrát nem tettek hozzá, csak a magyar tévénézők által kedvelt arcokkal behelyetesítették a számunkra ismeretlen szlovák színészeket.

Kormos Anett (nem személyeskedésből), de végtelenül gyáva, és több-mint valószínű most már a sokadik vállalhatatlan sorozatírása után, hogy tehetségtelen, aki jól helyezkedik, de egy nővel szemben már fel sem merülhet, ki sem szabad jelenteni, hogy esetleg csak a külseje vagy a kapcsolatai alapján kapott meg egy melót, ezekben a zaklatási botrányokkal terhes időkben, őt inkább hősnek kiáltják ki, és kirakatnőként szerepeltetik, hogy lám-lám, nekünk van egy női írónk.
Semmilyen szinten nem reflektálnak az igazi magyar valóságra, és súlyosan negatív sztereotípiákat erősítenek, úgy, hogy közben egy szemernyi extrát se tesznek hozzá.

Az RTL-nek meg van az lehetősége, ami a TV2-nek, és az MTVA-nak nincs. Képes lenne eredeti, magyar, sajátosan magyar sorozatokkal előrukkolni. Ha volt pénze legyártani ezt, akkor képes legyártani tulajdonképpen bármit. S mivel jól van időzítve, és népszerű az RTL garantált a magas nézőszám, a mi kis, leszűkített médiapiacunkon.

Engem ez zavar, és ezért tartom feleslegesnek.
Életben tartanak egy végtelenül kártékony, és semmirekellő filmgyártó maffiát, és ellehetlenítenek más alkotókat.

Gyávák voltak az alkotók, kihagytak minden ziccert. Pedig a nézőszámukat, főleg a mostani Kojot-ügy fényében inkább növelné a bátorság.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz