login |

Pretty Little Liars-könyvek magyarul is

2018. 02. 15. 17:07 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: könyv,

Na, ezúttal is a könyv jobb, mint a sorozat?

Még 2010-ben írtunk a Pretty Little Liars-könyvekről (akkor még csak 8 volt belőlük), és akkor bizony csak eredeti nyelvűekről lehetett szó, azonban végre magyarul is elkezdtek kijönni a regények, szóval aki ismerős, azonban mégsem ugyanolyan történetekre vágyik az általa kedvelt (vagy utált) karakterekkel, az lecsaphat a Könyvmolyképző kiadó kiadványaira.

Egyelőre a Pretty Little Liars és a Flawless kapható Sara Shepard-től, ha jól látom, Hazug csajok társasága és Hibátlanok címen.

Valahol egyébként vicces, hogy a borítókon látható sorozatkarakterek nem igazán úgy néznek ki, ahogy a könyv szereplői, de az érthető, hogy miért így kínálják a regényeket. Aki kíváncsi a hivatalos tartalmakra, az a tovább mögött elolvashatja azokat.

Könyvmolyképző Kiadó Kft., Vörös pöttyös könyvek sorozat, 2999 forint.

Hazug csajok társasága

Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de titokban megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, ami ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?
Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.

A rejtélyt csak egy módon oldhatod meg: olvasd el a könyveket!

Hibátlanok

Rosewoodban, ahol a legédesebb mosolyok takarják a legsötétebb titkokat, él négy csinos kis hazudozó – Spencer, Aria, Emily és Hanna -, akik nagyon csúf dolgokat tettek…
Spencer lenyúlta a testvére barátját; Aria totál belezúgott az angoltanárába; Emily nagyon szereti az új barátnőjét, Mayát… de nem csak mint barátot; Hanna pedig szó szerint belebetegszik a megszállottságába, hogy tökéletesen nézzen ki. De a legrémesebb titok, amin mindannyian osztoznak, annyira botrányos, hogy teljesen tönkretehetné kényelmes életüket.
És valaki, aki csak A.-nak nevezi magát, éppen ezzel fenyegetőzik.
Először azt hitték, A. Alison, a három éve nyomtalanul eltűnt barátnőjük. Ám később kiderült, hogy Alison halott. De akkor ki lehet A.? Melissa? Spencer szinte betegesen versengő testvére? Vagy Maya, aki egészen a magáénak akarja Emilyt? És mi van Tobyval, a titokzatos sráccal, aki pont azután hagyta el a várost, hogy Alison eltűnt?
Egyvalami bizonyos: A. kezében elég bizonyíték van, hogy tönkretegye őket. És a lányok minden egyes gyűrött levélkével, gonosz netes üzenettel vagy bosszúálló sms-sel közelebb sodródnak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek.

3 hozzászólás Ne habozz!

Dregnarr1 - 2018. 02. 15. 17:55

Furcsa, hogy ezek megjelentek magyarul, de az utolsó évad még mindig nem (afaik).

Annie - 2018. 02. 15. 21:47

Lement az utolsó évad is.

Ancsa - 2019. 05. 29. 10:22

Sziasztok!
A perfect, a 3. rész megjelent már magyarul könyvben??

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz