login |

Pilot: Stargate Origins – írta Lantaar

2018. 02. 18. 16:10 - Írta: vendegblogger

41 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Ez mi a férfi nemi… fuck it… ez mi a fasz volt? Tegyétek le a kezeteket, természetesen költői a kérdés, a választ én is tudom: corporate greed!

Nem tagadom, hogy a Stargate-franchise az egyik legnagyobb kedvencem. A Scrubs mellett ez az a sorozat, amit bármikor képes vagyok megnézni és kivétel nélkül képes jobb kedvre deríteni. Sőt jelenleg is az éves SG-darám közepén járok (a 8. évad utolsó 5 része az egyik legjobb évad- és sorozatlezáró történetegyüttes, amit valaha láttam).

Mégis szkeptikus voltam, amikor bejelentették, hogy felélesztik a franchise-t a Stargate Command platformra afféle digitális sorozatként, még szkeptikusabb lettem, amikor megláttam az előzeteseket és úgy érzem, az elkészült végtermék egyelőre igazolja ezt a hozzáállásom. Mert ez tényleg egy végtermék.

Azt már rég elfogadtam, hogy a sorozathoz, illetve az az által felépített mitológiához nem lesz köze az 1928-ban játszódó Origins-nek, kizárólag az eredeti mozifilmhez. Ezt nem nehéz megtenni, ha egy multiverzumot tartalmazó franchise-ról van szó. De amit itt műveltek, az eddig a legrosszindulatúbb elképzeléseimet is felül-, vagyis alulmúlja. Pedig isten látja lelkem, olvastam eleget az elmúlt években kiadott, elvileg hivatalos folytatásnak számító képregényekből is, amik azért eléggé mélyre rakták a mércét minőség terén.

Láttunk már bőven jó és rossz sorozatos, vagy filmes felélesztéseket, rebootokat az elmúlt évek alatt. Egy valami jellemző volt az összes jóra: a készítők imádták és tisztelték az eredetit, ami arra hajtotta őket, hogy az eredetihez hű alkotást (mind szellemiségében és minőségében) hozzanak létre. Itt viszont az eddigi 3 részről (kb. 30 perc nettó játékidő) üvöltött, hogy a stúdiót nem érdekelte a minőség, csak az, hogy minél hamarabb, minél kevesebb ráfordítással felkeltsék az érdeklődést ez egyik IP-jük iránt.

Ennek érdekében megbíztak pár amatőrt, akiket bezavartak egy lepukkant raktárba, hogy leforgassanak egy (összeadva) film hosszúságú websorozatot, ránézésre akkora büdzséből, amiből még egy első évados SG-1 bottle epizódot sem tudtak volna elkészíteni. A díszletek ócskák és műanyagok, a színészek amatőrök és a CGI olyan gagyi, hogy mellette még a Once Upon a Time effektjei is úgy néznek ki, mintha az ILM mesterművei lennének.

Arról nem is beszélve, hogy a történet is gyengébb lábakon áll, mint egy végstádiumú ALS-beteg! Olyan mértékű retcont akarnak lenyomni a nézők, rajongók torkán, amilyen tömést még libák etetésénél sem láttam, amikor vidéken éltem. Mindezt úgy, hogy valamennyire mégis merítenek a sorozatok mitológiájából, például azzal, hogy a DHD a nácik birtokában van.

Ó, azok a nácik! A világtörténelem egyik legjobban megfilmesíthető gonoszait képtelenek valódi, fajsúlyos fenyegetésként ábrázolni, helyette, úgy viselkednek, mint egy rossz karikatúra. Arról nem is beszélve, hogy látszólag Catherine Langfordon kívül mindenki más egy együgyű idióta, akiket végletekig klisés tulajdonságokra alapozva építettek fel, amíg el nem érték a kellemes, egydimenziós vastagságukat.

Egyszerűen nem értem, hogy ez hogy a francba készülhetett el! Láttam már tanulók által készített rajongói filmeket, amik nemhogy jobban néztek ki kisebb költségvetésből, de sikerült értelmesebb, koherensebb történetet írniuk hozzá.

Nyilván nem lehet végleges konklúziókat levonni 3 rész után, de az eddigiek alapján minden érdeklődő jobban jár, ha inkább az ideiglenesen ingyen elérhetővé tett eredeti filmet nézi meg YouTube-on, mert egyelőre ez csak egy amatőr megcsúfolása mindennek, ami Stargate… kivéve az Infinity-t, mert arról ugye jobb, ha nem beszélünk.

De legalább végre elmondhatjuk hogy nem a Universe a leggyengébb élőszereplős fejezete a franchise-nak…

41 hozzászólás Ne habozz!

Moncsi - 2018. 02. 18. 16:46

Óóóó:(

monti - 2018. 02. 18. 17:08

simán börtön járna a készitőknek ezért a hulladékhalmazért,..

Anachel - 2018. 02. 18. 17:13

Ez is egy vélemény, igen. Kikezdhetetlen SG rajongónak tartom magam ám én nem így látom. Ez az első igazi próbálkozás a franchise felélesztésére. Reméljük begerjeszt olyan motorokat is amelyek elérik a Te mércédet is :)

Mate4182 - 2018. 02. 18. 17:15

,,CGI olyan gagyi, hogy mellette még a Once Upon a Time effektjei is úgy néznek ki, mintha az ILM mesterművei lennének.”

,,a történet is gyengébb lábakon áll, mint egy végstádiumú ALS-beteg”

:D :D :D baromi jo hasonlatok

Nem tudom hogy ez az elso irasod az oldalon vagy rendszeresen publikalo vendegblogger vagy, de szivesen olvasnam az irasaidat ezentul mert baromi elvezetes volt.

A postbol raadasul az is kiderult hogy annak a vegigolvasasa valoszinuleg tobb oromet okoz mint a sorozat amirol irtal :D
Regen nagyon szerettem az eredeti sorozatot, es az Atlantissal is szemezek mar egy ideje, de akkor jo tudni hogy ERRE nem kell pazarolnom a draga (idezojelesen:D) idomet

mmonitor - 2018. 02. 18. 17:24

Szerintem egy kicsit túlértékelted, ennyire azért nem volt jó.

heidfeld - 2018. 02. 18. 17:25

Elején teljesen ledöbbentem, mennyien húzgálják a kaput. Aztán jött a fekete leves..
10-20 német még jó lett volna, elhinni komolyabb szándékaikat, Díszletek, trükkök kb. 70%-ban gagyik voltak. Színészeket még nem értékelném, de talán a náci parancsnok okés.
Viszont örömteli, hogy milyen sokan nézték meg. De tényleg komolyabban kellene vennie az MGM-nek a Stargate-rajongókat. Pár, profibb szakember, kicsit több pénz, sokat segített volna.

sapasang - 2018. 02. 18. 17:28

sajnos egyet kell értsek, kiábrándító…

a_n_d_r_e_w - 2018. 02. 18. 17:36

Nana, a Universet nem bantani, az egyik legjobb volt, az Atlantist mindenkepp ubereli, de jopar SG evadot is. Ha mar egyeni izleseket allitunk be globalis igazsagkent…

Na de ez az ize akkor ezekszerint azt hozta, amit vartam tole, koszi az irast

Platschu - 2018. 02. 18. 17:39

Ha jól tudom, akkor 10 év után mostanra járt le a SyFy jogai a tévé sorozatokra, tehát az MGM ezért próbálkozik a franchise felélesztésével. Még nem láttam a Stargate : Originst, de a pénzhiány miatt várható volt ez a reakció. Így sem értem, hogy ha készen állnak a kapu vizuális- és hangeffektjei, akkor miért nem azokat használták?!

Szaby59 - 2018. 02. 18. 17:40

Nem ért meglepetés, erre a gagyiságra lehetett számítani a trailerekből is. Már csak azt tudnám, hogy minek ez ?

Agent Coulson - 2018. 02. 18. 17:44

Ez még a Universe-nél is rosszabb, pedig nem hittem volna hogy látok még annál is gyomorforgatóbb SG prodoktumot. :D

Jab - 2018. 02. 18. 17:46

Sajnos tényleg nem lett túl jó :/

A Stargate Redemption projectel mi lett? Nem sikerült befejezni, abba hagyták?

Dregnarr1 - 2018. 02. 18. 17:57

Remélem, hogy nem lesz nézettségi siker, mert akkor nyomják a rebootot.

stargatelost - 2018. 02. 18. 18:16

Pocsék lett, nem kell ragozni.

A Universe pedig a legjobb széria, és már elegem van, hogy állandóan taposni, meg köpködni kell. Miért? Legalább volt akkor egy normális költségvetésű SG sorozatunk. Azt senki nem mondhatja, hogy nem nézett ki kicseszett jól (díszletek, CGI). Most meg van ez…

És tudjátok, mi a legviccesebb? Hogy ezt elhúzzák áprilisig :D Heti tíz perc, anyám, nevetséges. Nem szeretem az egyben kiadott évados modellt, de itt pont kellene…

Robeast - 2018. 02. 18. 18:17

Spec én szerettem a Universe-et is, hibái ellenére. Szerintem sokaknak azért nem tetszett, mert nagyon más volt, mint az addigiak.
Az Inifinity, meg csak egyszerűen rossz volt. Mint ez.

Én is akarok kommentelni - 2018. 02. 18. 18:34

Szerintem a Universe legnagyobb “hibája” az volt, legalábbis nálam, hogy hozzászoktam két dologhoz ami az SGt illeti (SG-1, illetve Atlantisra gondolok):
– változatos tág terek (bolygók)
– humor

Az Universe erre egy zárt helyen játszódó sorozat lett, épp akkor kezdtek volna el kalandozni, amikor már kaszát kapott. Illetve darkos lett, humorból az alap sorozatban már a cold openig több volt, mint ott egy teljes évadban.
De végignéztem, mert SG, de nem tetszett a fenti két fő ok miatt.

Hegedda - 2018. 02. 18. 18:37

Az eredeti filmben nem tudták, hogy mi is valójában a kör, pláne nem egy 44 Ah akkuról bikázták be a kaput,ez nekem be is tette a kaput.

Platschu - 2018. 02. 18. 18:38

Heti 2 részt ígértek.

Azzal van még gondom, hogy ezt az egészet nem tévésorozatként, hanem tévéfilmként kellett volna kiadniuk. Tehát számos rajongót félrevezettek a websorozattal, mert sokan teljes epizódokat vártak. Így is az egész Stargate : Command weboldal egy vicc, hogy bár mindenki láthatja az első 2-3 epizódocskát, de utána már csak a kiválasztott 6 ország rajongói. Egyszerűbb lett volna akkor kiadni az egészet egy olcsó B-kategóriás tévéfilmként és annak az eladásaiból lemérni a franchise erejét. Mert azért lássuk be, akik akarták, már rég megnézték és megvették a három SG sorozatot, tehát nem azzal fognak új nézőket szerezni, hogy nézhetővé teszik a régi epizódokat mobilon vagy tableten.

De bízom benne, hogy az SG megint feltámad és ez csak egy kisebb botlás volt.

serra - 2018. 02. 18. 18:59

Ez így nem ér Lantaar. Rákatinttottam a youtube-os linkre hogy egy pár percet nosztalgiázzak. Két órával később a teljes film megnézése után már azt tervezem, hogy újranézem az SG-1 és SG-A-t az elejétől. Muszáj neked beleszólni mások életébe? :))

xntbk.9950 - 2018. 02. 18. 19:12

Látom a stargate még mindig baromi megosztó. Én azon kevés emberek közé tartozom akik élvezék. Igaz nekem a universe se tetszett. Az infinity kimaradt soha egy reviewet se olvastam róla itt pihen a daranaptárban elöbb utóbb az is meglesz.

xntbk.9950 - 2018. 02. 18. 19:13

Na jó a t9 átvert. Szóval azon kevesek közé tartozom akik élvezték az Originst. Illetve az Universe is tetszett :)

Georgeo - 2018. 02. 18. 19:27

Monddd Úram Miért ? DE miért Büntetsz minket ezzel? Megbünhödtte már e´ nép
A´ múltat ´s jövendőt!

Platschu - 2018. 02. 18. 19:41

Bevizsgáltam végre. Annyira volt nem rossz, mint ahogy lefestettétek. A kapueffekteken és hangokon még túltenném magam, mert legalább próbálták a mozifilmet követni.

SPOILER

Amin viszont nem tudok túl emelkedni az idétlen poénok és színészi játék. A főnáci letapizza a főszereplőt, majd a másik náci női bugyit vesz fel miután előtte tisztességtelen ajánlatot tett neki? Aztán meg Catherine veszi rá a hapsiját ugyan ezzel a módszerrel a kalandra.

A Goa’uld pedig szép és jó, de minek?! Ha ez új spinoff, ahogy beharangozták, akkor el kellett volna szakadni ettől a vonaltól.

nade - 2018. 02. 18. 19:41

SG1: tökéletes scifi/akció/humor/politika arány, sehol máshol nem látott tech fejlődési ív (ezt a cuccot itt találták/kapták, itt fejlesztették, erről a bolygóról szerzik a fémeket stb)
SGA: SG1 fiatalabb “humorosabb” stbbb változata. máig nem néztem végig
SGU: “másoljuk le a battlestar galaktikát”, 2. évadra nézhető is lett
SGO: “másoljuk le a star treket! Legyen SG a név hogy a rajongókat bevonzzuk, de legyen előzmény hogy eltörölhessünk mindent amit szerettek! A jól megírt erős női karaktereket (Carter, Weir, stb) cseréljük egy indiana jones klónra!”

sehrezad - 2018. 02. 19. 18:39

Nekem az eddigi sorozatkaszák közül az SGU-é fájt a legjobban… Nem olyan, mint az eredeti Stargate, de attól baromi jó, Robert Carlyle pedig nagy kedvenc.

Ez a mostani viszont…huhh. Nem tudom, mikor láttam ilyen gyenge terméket utoljára.

Zombiebie - 2018. 02. 19. 19:56

Az MGM-et nem szeretné véletlenül megvenni a Disney? Ebből a mélyrepülésből csak ők tudnák kihozni a Csillagkaput.

zagloba - 2018. 02. 19. 21:05

Az írás egy kicsit túltolta szerintem.
Értem én, ha valakinek nem tetszik valami, de ezek az ál-vicceskedő, de valójában (erőltetetten) semmitmondó beszólások…mint ez:”CGI olyan gagyi, hogy mellette még a Once Upon a Time effektjei is úgy néznek ki, mintha az ILM mesterművei lennének.”

Nem tudom ugyan, hogy éppen mire akar utalni, mert a féregjárat nyitásával semmi baj, ha pedig az utazásra céloz a szerző, akkor gondolom feltűnt a stáblistán Emmerich neve. Márpedig arról elég sokat lehet hallani, hogy szeretne újra mozifilmet forgatni a témában, és igen, ez az effekt szerepelt az 1994-es eredeti mozifilmben is. Probléma megoldva.

A karakterekben van, ami karikaturisztikus, kétségtelen. De azért ne felejtsük el, hogy itt 3×10 percről beszélünk, ami azt jelenti, hogy mindenkinek volt kb. nettó 5 perce. Ebből én még nem vonnék le végső következtetéseket.
Azt sem írták/mondták a készítők, hogy ez a széria darkos lesz, szóval feleleges számon kérni, hogy nem elég fenyegetőek a nácik. Könnyedebb hangvételű sorozatot akartak készíteni, és ennyi.
Így kell nekiállni, nem pedig úgy, hogy ez lesz az új SGU.

A történetről én inkább a végén nyilatkoznék, annál is inkább, mert a trailer alapján azért még lesz itt ez-az.

Nem tudom, mostanában sokszor találkozom azzal a jelenséggel, hogy valamit túlgondolnak a rajongók (pl. The Last Jedi, új Star Trek stb.), mindenen agyalnak, mindenen kiakadnak, ha épp nem úgy történik, ahogy azt elképzelték. Persze, sok minden szóvá tehető az említettek és az Origins esetében is.

SG:O. Semmi drámaian új. De jó látni, hogy végre van valami a Csillagkapu univerzumában, úgyhogy én csak hátradőlök, és nézem. Hagyom, hogy tetsszen.
Nem akarom túlagyalni.

Természetesen lesznek akiknek nem teszik, ezzel nyilván nincs is semmi baj. De azért nem kell úgy tenni, mintha ez lenne itt egy sorozatos pöcegödör alja. Szerintem.

Aki szereti a Csillagkaput az szerintem nyugodtan nézze meg. Kellemes szórakozás.

Platschu - 2018. 02. 19. 23:28

Belsős pletykák szerint az MGM észhez tért a rajongói aktivitást látva és fel akarja támasztani a franchiset. Egyelőre még nem jelentettek be semmit, de bízzunk benne, hogy akkor ez végre egy normális hosszúságú spinoff lesz.

zadorgabor - 2018. 02. 20. 03:24

Amikor múlt héten szombaton láttam az Origins első három részét, utána nekem azonnal az SG-1 Wormhole X treme! címü része jutott az eszembe, amikor Peter DeLuise aki a rendezőt alkítja, azt mondja Nick Marlowenak, vagyis Danning ezredesnek, hogy a Wormhole X treme! csak egy vicc. Pontosan ugynez a szó jellemzi a Stargate Originst is. Azt gondolom, hogy én vagyok az egyik legnagyobb Stargate rajongó, imádom a mind a két sorozatot, a Universet azonban már nem annyira, de azt is többször láttam. Azonban az Origins mindent alulmúlt. Másnap miután megnéztem a három részt, olvastam a Twitteren egy írást, miszerint az MGM ezzel caak egy felmérést szeretne csinálni, hogy megtudja, hogy az embereket mennyire érdekeli még a franchise, és egy esetleges újabb sorozat.

Yooha - 2018. 02. 20. 05:08

1928-ban nácik?

winnie - 2018. 02. 20. 07:15

zagloba: emmerich neve csak a szerződés miatt van rajta, mert oda kell tenni, hogy megkapja a pénzt ebből. amikor x éve nekifutottak a mozifilmnek, akkor haladt egy ideig a fejlesztés, de dean devlin azóta elmondta, hogy szétesett és kicsit el is temette a projektet. ettől még lehet idővel újabb nekifutás, de az nem sokat segít, hogy emmerich és devlin is zakózott legutóbbi filmjeivel, így kevésbé bíznak már bennük.

az, hogy milyen volt a sorozat, arról pedig nem csak a poszt szól, hanem a kommentek is, melyek egy része szerint a poszt túl elnéző – szóval nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlható a rajongóknak, legalábbis a többi rajongó véleményét elnézve.

viszont a túlagyalós (és tsai) kommentet sosem értettem – főleg, hogy ez mindig akkor jön elő ultimate kifogásként, amikor valakinek nem tetszik valami, és ellenérvet fogalmazunk meg. “én csak hátradőltem, kikapcsoltam az agyam és élveztem a transformers 5-öt / a szabadság ötven árnyalatát” – miért, van, aki nem?:) mert ebből tényleg az jön le, hogy van, aki feltételezi, hogy nem így viselkedik mindenki. én kábé minden sorozatnál hátradőlök és hagyom, hogy tetsszen neki, és nem akarom túlagyalni. és éppen ezért is fontos infó, ha egy sorozat még így sem jön be egy rajongónak. és ilyenkor ennek hangot érdemes adni, és leírni azt, hogy mi ennek az oka, mert az “ez szar volt” kommenttel nem megyünk sokra. szóval, ha valaki indokol, attól még nem agyal túl, csak kifejt.

sfefe - 2018. 02. 23. 21:14

Ez vmi parodia akar lenni?
Csak mert ez uber gagyi… Meg az SGU-nal is rosszabb.
Bar az unalmas volt vagyis inkabb olyan mint a csaladi kor.:) , de ez vmi vicces akarmi akar lenni vagy a fene tudja ez mi….

Lantaar - 2018. 02. 23. 23:21

Így a 4-5. rész után kezdem egyre jobban azt hinni, hogy ezt a sorozatot olyan emberek készítették, akik az SG-1-ból láttak kb. 3 részt (1969, Maternal instinct és Watergate) valamint az eredeti filmnek kb a 40%-át és ez alapján próbáltak valami “értelmeset” készíteni.
A legbutább módon keveri a film és a sorozat mitológiáját illetve történelmét, fittyet hányva arra, hogy mennyi inkonzisztenciát teremt ezzel.
Catherine ezek szerint már 1938-ban nemhogy tisztában volt a kapu működésével, de még Abydos címével is, pontosabban azzal, hogy a kis képek konstellációkat reprezentálnak. Ez viszont gyakorlatilag teljesen feleslegessé teszi Daniel karakterét, illetve azt, hogy Catherine miért próbálta beszervezni a programba!
Ja és az off-world részek Abydoson játszódnak, mondtam már? Még “jobb”, hogy Kasuf karakterét is visszahozták, csak ezzel egy apró baj van: a karakter így kb. bő harminc évvel öregebb lett, mint ami a sorozatban volt, sőt, öregebb, mint az őt eredetileg alakító színész! Az Origins szerint Kasuf kb. Catherinnel egy idős!
Még idegesítőbb, hogy a főgonosznak előrángattak egy kisebb egyiptomi istennőt, Serketet, aki egyes hagyományok szerint Ra gyermeke volt, nem pedig a szeretője, ami megint annyiból problémás, nekem, mint a sorozat rajongójának, hogy a franchise korábbi részeiben meglehetősen hitelesen ábrázolták az egyiptomi isteni kapcsolatokat, értem ez alatt, hogy nem boronálták össze egyik “istent” sem a gyerekével (emlékeztek még a Seth-ben amikor Daniel elképedve nézi a hologrammot az egyiptomi istenek családfájával? Good times!)!
Oh, ha már gyerekekről beszélünk! Serket gyereket szült Ra-nak, egy harsesist, ami szintén a sorozat mitológiájából lett átemelve, csak valamiért itt harcecisnek írják. Ettől függetlenül ugyanúgy birtokolja a szülei genetikus memóriáját, tudását, mint a sorozatban.
És akkor még ilyenekről nem is beszéltem, mint az Abydos-iak gyógyító varázspálcájáról, ami szarkofág szinten képes sebeket gyógyítani (wtf?) vagy Serket testőréről, akivel nem hogy hihetetlen lassú és látványtalan harci jelenetet sikerült leforgatniuk (ráadásul egy teljesen értelmetlen fegyverrel, egy kopesh végű staff weaponnel, wtf2), hogy a végén pont annyi ideig képtelen legyen újra aktiválni a ring platformot amíg a főhősök végeznek az expozíciójukkal!
Egyszerűen nem illik ilyen mértékű slpastick ebbe a világba a korábbi filmek, sorozatok alapján, szimplán idegennek hat!
És arról már inkább ne is beszéljünk, hogy kb. az összes hangeffekt rossz és köze sincs a korábbiakhoz.
Úgy néz ki, hogy megvan a következő sorozat, amit éveken keresztül fel fogunk hozni példaként, hogy hogyan nem szabad egy sorozatot feléleszteni.

El Diablo - 2018. 02. 25. 01:12

Az a feeling nagyon megvolt, amivel nyitod a postot,
„Ez mi a férfi nemi… fuck it… ez mi a fasz volt?”
Teljes mértékben elsiklottam afelett, hogy ez websorozat, letölt, elindít, rendesen 40 perces epizódot vártam. Az első 5 perc után még komolyan felmerült bennem, hogy biztos mindját vált a kép, és kiderül, hogy ezt csak valaki nézte a TV-ben és többet nem jön elő, mintegy analógia, de aztán jött náci meg a stáblista… és a fenti feeling.

energy - 2018. 02. 26. 00:49

nagyon amatőr, rajongóinak néz ki
történet alakítás minden gyenge

Strummer - 2018. 02. 28. 15:12

Megnéztem az eddig megjelent 5 részt de ez eddig szánalmasan gyenge. Az eddigi egyetlen pozitívum az hogy csak 10 részes, ha sikeres is lesz remélem egy másik normálisan megírt spin-offot készítenek és ezt elfelejthetem örökre.

mSO - 2018. 03. 04. 11:27

Hogy épkézláb kapcsolat lehessen a mozifilmmel és a sorozattal, remélem, Catherine a zárórészben majd elveszíti az emlékeit mindezekről – de még inkább remélem, hogy amit kap, az kihat a nézőkre is. Mert ezt jobb a feledés homályában tudni.

rodosto13 - 2018. 03. 05. 16:56

Remélem akik készítették ezt a hobbiprojektet, leülnek egy projektorral szemben, és kipróbálják, milyen jól lehet élvezni a képet, amit az a szemükbe világít. Még érdekesebb, ha háttal ül a projektornak és úgy világít az arcába (6. epizód utolsó pár perce).

rodosto13 - 2018. 03. 05. 17:16

7. epizód: Most elképzelném, ahogy bármely Gua’uld trónja előtt egy CSK1 csapattag kamerázzon – és nem megy. Ez nem csillagkapu, ez egy paródia, de annak sajnos elég rossz.
Viszont mély gondolatokat ültetett el bennem ez az epizód. Ha én ilyet forgatnék, vajon megkérném egy barátomat, hogy rajzoljon, vagy photoshop-oljon 3 random holdat amely egy idegen bolygó körül kering, vagy kiküldöm este John-t, hogy fotózza le a mi holdunkat, és majd azt kirakjuk három példányban, úgysem veszi észre senki (egy kicsit el is forgatjuk őket, nehogy feltűnő legyen).

Tyberius06 - 2018. 03. 09. 21:29

@mSO: hehe megoldják… Az idővonal tiszta az ellentmondások kb elsikálva…

egybe néztem a 10 részt, ez egyesével vagy heti 3 részes adagban baromi időpazarló lett volna.
Röviden: ez egy fanfiction baromi kevés pénzből egy a végére összeálló, de nem túl eredeti és jó történettel. A sorozatban ez kb egy 45 perces részben lement volna, amolyan visszaemlékezés címszó alatt, ha nagyon akarták volna bonyolítani akkor egy dupla rész.

Az első három részről írt kritika kitart a végéig, nagyon amatőr volt végig, amin a 10 percesre darabolás sem segített. Ami fura volt, hogy a kapu nem az eredeti volt, hanem egy “újat” eszkábáltak össze, legalábbis a színe nekem másabb volt. viszont több jelenet is a filmből volt kölcsönözve.

Hiba volt beiktatni ezt a Happy darálásomba, mert most úgy kiégtem és semmi kedvem nézni semmit igazából.

Fonix - 2018. 03. 11. 20:25

Most komolyan ti mire számítottatok?! Amikor előszőr megláttam a trailert csak röhögtem rajta. Wtf? Ugy nézett ki mint egy fanfilm. Vicc az egész. Ez nem stargate hanem egy nagy poén.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz