login |

Hírhétfő

2018. 02. 19. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Kártyavár 4. évad, John Oliver-show az elmúlt hét híreiből 5. évad, Ben 10 2. évad (folytatás)
 • Premier: Hold The Sunset S1, When Calls the Heart S5, Bizaardvark S2 (folytatás), Last Week Tonight With John Oliver S5, Unsung S12, Meet The Peetes S1, Uncensored S1, Life and Death Row The Mass Execution S1, Britain at Low Tide S2, Crimes That Shook Australia S3, The Mind of a Chef S6 + Finálé: Broen S4, Bahamas Life S1, Island Life S11 + megvolt az Eric Andre Does Paris és a Soft Focus with Jena Friedman az Adult Swim-en
 • Magyar premier – HBO GO: 02.21 Mesés elnökünk (Our Cartoon President) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 03.08 Hátborzongató (Freakish) 1. évad
 • A Man Seeking Woman szinkronhangjai.
 • Joel Kinnaman elindult (és most már talán meg is érkezett) Budapestre, miképp azt az Instagram-posztja is jelzi. Az okokról már írtunk.
 • A The Walking Dead showrunnerje nagyon bízik abban, hogy meg tudják tartani a 9. évadra is Lauran Cohan-t (Maggie).
 • Turnéra indul a Crazy Ex-Girlfriend szereplőgárdája. Nyolc várost érintenek, itt a plakát. És a többi részlet.
 • A Kiri 4,9M-s (élőben 2,1M) nézettségével minden idők legnézettebb sorozata lett az angol Channel 4-on, megelőzve ezzel a Humans-t.
 • A Titans 5. epizódjának címe Doom Patrol lesz (bizonyíték), ami az jelenti, hogy…
 • The Innocents lesz a címe a Netflix ősszel berendelt , akkor még cím nélküli természetfölötti tinis thrillerjének, a főszereplői pedig Guy Pearce, Sorcha Groundsell és Percelle Ascott. A berendelés 8 részre módosult, és már konkrét története is van a projektnek: egy tinédzser szerelmi történt lesz, melyben egy fiú és egy lány megszökik családjaiktól, hogy együtt élhessenek, s ez egy különleges utazás kezdete is lesz egyben, ami révén felfedezik önmagukat, s ez ki is siklatja ártatlan álmaikat. A szüleik által elhallgatott titkok pedig szerelmüket is próbára teszik, az általuk birtokolt különleges képesség pedig olyan erőket szabadít fel, melynek célja az, hogy örökre elválassza őket egymástól.
 • A RuPaul’s Drag Race: All Stars készítői beperelték a reality-ről spoilereket közlő névtelen illetőt, aki RealityTVLeaks-ként videókat és képeket közölt eddig le nem adott epizódokból.
 • Pilotrendezés: Michael Showalter – In The Dark (CW), John Dahl – For Love (ABC), Julie Plec – cím nélküli Roswell-reboot (CW),
 • A FOX berendelte a So You Think You Can Dance 15 . évadját.
 • Az Apple berendelte a Carpool Karaoke: The Series 2. évadját.
 • Az HBO 03.25-én mutatja be bérgyilkosos komédiáját, a Barry-t.
 • Laeta Kalogridis, az Altered Carbon készítője beszél az évadzáróról és a 2. évados tervekről.
 • A Star Trek: Discovery fináléjáról beszél: a két showrunner, Aaron Harberts és Gretchen J. Berg (itt is), és Alex Kurtzman, az egyik készítő (itt is).
 • Pilotszerep: Jeanine Mason – cím nélküli Roswell-reboot (CW), Aunjanue Ellis – Chiefs (CBS), Freddie Prinze Jr., David Fynn – I Mom So Hard (CBS), Zach Gilford, Duane Martin – cím nélküli Bad Boys-spinoff (NBC), Mary McCormack, Michael Cudlitz – cím nélküli Tim Doyle-komédia (ABC), Madeleine Stowe – Mixtape (FOX),
 • Állandó szerep: Mary J. Blige, Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley – Umbrella Academy (Netflix), Clark Peters – Love Is___ (OWN),
 • Vendégszerep: Gerald McRaney, Maggie Lawson, Zachary Knighton, Joel McHale – Santa Clarita Diet, Sheryl Lee Ralph – Claws (visszatérő), Casey Wilson – Ball Street-pilot,
 • Interjú: Chris Conner (Poe – Altered Carbon), Kristin Lehman (Miriam Bancroft – Altered Carbon), Dichen Lachman (Reileen – Altered Carbon), Laeta Kalogridis (az Altered Carbon készítője),
 • Hétfőtől új műsorrenddel jelentkezik az RTL Klub: 19:05-re bekerül a Fókusz, így minden csúszik fél órát. 19:35 – A Fal (80 perc, KLZSCSSSSSS!), 20:55 – Barátok közt, 21:35 – Éjjel-Nappal Budapest. Ergó az esti sorozatok 22:50-kor jönnek csak.
 • Pilotberendelés: cím nélküli egykamerás komédia – NBC, készítő: Aseem Batra – Orli Auslander könyve, az I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything, alapján egy nő kendőzetlen meglátásai annak mellékhatásairól, ha az ember megpróbálja elérni a céljait.
 • Pilotberendelés: Grand Hotel – ABC, készítő: Brian Tanen, executive producer: Eva Longoria – az azonnos című spanyol sorozat alapján, szappanos dráma egy Miami Beach-i szállodáról, a középpontjában a tulajdonos családdal, illetve a személyzettel, valamint a robbanásra kész titkokkal, melyeket a tökéletesnek tűnő külsőségek rejtenek.
 • A Witchery Pictures egy, a 90-es évek Dublin-jában játszódó musicales romantikus komédiát tervez a Snow Patrol zenéjének (eredeti dalok is!) felhasználásával, a The Commitments című film jegyében. Készítő: Aoife Crehan.
 • A Facebook Watch berendelte a Make Up or Break Up 2. évadját, ami 02.15-én fog kezdődni. Ebben egy szexológus, közösségi hálós arc fog kritikus helyzetben lévő párokon segíteni.
 • Az E! Model Squad címmel indít új dokureality-t topmodellek életéről, amit 02.12-én egy előepizóddal vezettek fel a Fashion Week alkalmából. Szereplők: Daniela Braga, Olivia Culpo, Hannah Ferguson, Ping Hue, Nadine Leopold, Caroline Lowe, Ashley Moore, Shanina Shaik, Devon Windsor.
 • A Facebook Watch-os Tom Brady vs Time dokusorozat hatodik epizódját a Super Bowl után forgatták volna, a remélt győzelem utózöngéiről, de ez egyelőre várat magára.

11 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 02. 19. 09:18

Az élőholtak kora (Age of the Living Dead) magyar hangjai:

Adam – Hamvas Dániel
Max – Szalay Csongor
Victor – Fekete Zoltán
Gerry – Mészáros Máté
Marcus – Horváth Illés
Andrew titkosügynök – Dolmány Attila
katonai bemondó – Tokaji Csaba
Phillip – Turi Bálint
Adam anyja – Laurinyecz Réka
Főcímbemondó – Korbuly Péter
További magyar hangok: Imre István, Moser Károly

DarkEagle - 2018. 02. 19. 09:30

“Julie Plec – cím nélküli Roswell-reboot (CW)”

Atya Úr Isten! Most már biztos, hogy nem fog érdekelne ez a reboot sem. Mondjuk a CW-től nem is vártam mást. Ha más nem ad ennek a nőnek munkát akkor muszáj nekik. :D

winnie - 2018. 02. 19. 09:33

plecnek tavaly adtak egy sokmilliós munkát, a warnerrel kötött készítői szerződést. ha nem így lenne, akkor már más, talán pont a netflix, le is csapott volna rá. manapság elég nagy a húzónevek iránti kereslet.

Silver-sama - 2018. 02. 19. 10:31

Tényleg jót tesz az a hatalmas Fal-műsoridő? (Én nem nézem, azt sem tudom, miről szól.)

dochollywood - 2018. 02. 19. 10:34

Ha minden igaz napokon belül kikerül netre a Novitiate című film, ami egy hatvanas évekbeli zárda mindennapjaiba enged bepillantást.
Különösen a fiatal apácanövendékek lelki, vallási megingásairól, hétköznapi vágyairól, szenvedélyeiről (vagy éppen azok elfojtásáról) szól a film.

A junkie-szemmel nézve a szereplők névsora felettébb impozáns :

Dianna Agron (Glee)
Margaret Qualley (The Leftovers)
Melissa Leo (Treme, Wayward Pines)
Morgan Saylor (Homeland)
Chris Zylka (The Leftovers)
Eline Powell (Siren)
Julianne Nicholson (Masters of Sex)

előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=o6QrP53BEug

Brutál - 2018. 02. 19. 11:09

A Híd (Bron/Broen) sorozatzáró epizódja is lement.

Reeka - 2018. 02. 19. 11:51

Arról lesz majd esetleg közelebbi infótok, hogy hol fog forgatni Joel Kinnaman és Mireille Enos?

winnie - 2018. 02. 19. 11:53

Reeka: ha lesz, jelezzük, bármikor előfordulhat, hogy szól valaki, de szerintem inkább stúdióban lesznek.

Thomas - 2018. 02. 19. 17:54

Na, jól kivártak a SYTYCD berendelésével, már komolyan azt hittem, hogy utolérte a kaszás, főleg mióta kiderült, hogy a The Four 2. évada már nyáron jön. De akkor így most már szinte biztos, hogy a World of Dance-t nem fogom folytatni, ha nem változtatnak semmit a formátumon.

És azt nézem még, hogy az American Ninja Warrior még mindig berendelve, WTF? Ezzel meg mire várnak? A wiki szerint március elején már kezdenék felvenni a selejtezőket. És az America’s Got Talent sem? Legalábbis a futoncriticen mindkettő még a fate to be determined szekciónál van. Furcsa… De szerintem ezek már rég készülnek, csak valamiért az NBC nem jelenti be, amíg nem lesz közlemény a nyári műsorrendről, nem?

kiskiraly - 2018. 02. 19. 18:32

Picnic at Hanging Rock minisorozat (világ)premierje majd csak május 6-án lesz a Foxtel Showcase csatornájánál

Lehet, hogy ebből majd filmnézés lesz, mert nem hiszem hogy kivárom addig

https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2018/feb/14/picnic-at-hanging-rock-first-look-full-throttle-reboot-of-an-australian-classic

Yoakedvem - 2018. 02. 19. 20:03

Tv2n is új műsorrend van. 22:05 Drágám, add az életed!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz