login |

Hírcsütörtök – Crashing 3. évad! High Maintenance 3. évad!

2018. 02. 22. 09:04 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Homicide City S1, Dreaming The Impossible Unbuilt Britain S1, Britains Most Evil Killers S1, Hard Quiz S3 + Finálé: The Amazing Race S30 (dupla!), Match Game S3 (téli),
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.17 Star Wars: Lázadók (Star Wars Rebels) 4. évad
 • Magyar premier – HBO: 03.30 Bizalom (Trust) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: El Ministerio Del Tiempo S1-S3 (nem tudom, mikor került fel, mert még mindig használhatatlan az újdonságok listázása, de eddig mintha nem láttam volna itthon)
 • Alex Garland, az Ex Machina és az Annihilation írója azt mondta, hogy van egy FX-es projektje, ami 8 részben (már meg is írta) egy technológia-alapú scifi lenne, és a mában játszódna.
 • A Nielsen mostanság a Netflix-et is mérni szokta, de gőzünk sincs, hogy ezek az adatok mennyire állnak közel a valós értékekhez. Az Altered Carbon-ról ezt írták (és most angol leszek, mert próbálnék értelmezni): “In its first three days, it totaled 1.2M viewers on average, reaching 2.5M in its first seven days. The audience also shrunk pretty dramatically from the premiere to the finale, starting off with a seven-day average of 5.9M viewers. By Episode 10, that had dwindled to barely 1M”
  Szóval? 3 nap 1,2M nézős átlag, 7 nap 2,5M-s, de a kezdeti 5,9M-s nézettség a fináléra 1M-sra esett. Ebből a mondatból még hiányzik pár szó, hogy értelme legyen, bár a lényeg azért lejön.
 • A The Walking Dead új részeiben találkozhatunk az első teljesen meztelen zombival.
 • A Survivor: Ghost Island játékosait tájékoztatták az évadkezdés előtt a Final Four-os tűzgyújtós csavarról.
 • Julie Plec executive producerként is csatlakozott a Roswell CW-s rebootjának pilotjához, és maradni is fog a sorozat mellett, ha azt berendelik.
 • Pilotrendezés: Michael Dinner – L.A. Confidential (CBS), Andy Ackerman – Fam (CBS) és Pandas in New York (CBS), James Burrows – Here Comes The Neighborhood (CBS),
 • Pilotberendelés: Roswell – CW (valójában még cím nélküli), készítő: Carina Adly MacKenzie – Melinda Metz Roswell High-regényei alapján (amikből a 15 évvel ezelőtti tévésorozat is készült), illetve azok újragondolása annak kapcsán, hogy manapság milyen az élet egy Mexikóval határos államban. A főhős egy illegális bevándorló lánya, aki vonakodva hazatér szülővárosába, a turistacsapdának számító Roswell-be, ahol rájön, hogy gyerekkori szerelem (aki most rendőr) valójában földönkívüli, aki nem evilági képességeit egész életében rejtegette. A lány megőrzi a titkát, és együtt elkezdenek nyomozni a férfi származása után, azonban egy erőszakos támadás, valamint egy régóta tartó kormányzati összeesküvés arra utal, hogy komolyan idegen jelenlét is van a Földön, és a félelemre alapozó politika, valamint a gyűlölet a férfi leleplezésével, valamint egyre mélyülő szerelmük tönkretételével fenyeget.
 • Az Unbreakable Kimmy Schmidt 4. évadja 05.30-án kezd a Netflix-en, de csak az első hat rész jön ki. A szezon folytatására az év második felében kerül sor.
 • Az HBO berendelte a Crashing 3. évadját.
 • Az HBO berendelte a High Maintenance 3. évadját.
 • Natalie Zea, a múlt heti The Detour-epizód rendezője beszél a tapasztalatairól.
 • Aline Brosh McKenna, a Crazy Ex-Girlfriend showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is és itt is.
 • Pilotszerep: Phillippa Soo – The Code (CBS), David Zayas, Annie Ilonzeh – Staties (ABC), Gage Golightly – The End Of The World As We Know It (CW), Tyler Ritter – Playing Dead (CW), Joe Morton – God Friended Me (CBS), Sabrina Carpenter – So Close (NBC), Julia Kelly – Get Christie Love (ABC),
 • Vendégszerep: Felisha Terrell – Shooter (visszatérő), Reg E. Cathey – Luke Cage, Roger Cross – The X-Files, Zachary Knighton – LA To Vegas, Dawn Olivieri – SEAL Team,
 • Állandó szerep: Xavier De Guzman – Take Two (ABC), Ray Fisher – True Detective S3,
 • Interjú: Greg Nicotero (a The Walking Dead házi rendezője), Dan Fogelman és Milo Ventimiglia (a This Is Us készítője, valamint Jack), Retta (a Good Girls egyik főszereplője), Vincent Rodriguez III (Josh – Crazy Ex-Girlfriend),
 • Két hétig kódolatlanul nézhetők a Paramount és Prime csatornák minden MinDig TV néző számára 02.19. és 03.04. között.
 • Pilotberendelés: In The Dark – CW, készítő: Corinne Kingsbury, egy közel sem tökéletes és tiszteletlen nőről, aki egyetlen szemtanúja lesz drogdíler barátja megölésének – a gond csak az, hogy vak. Amikor a rendőrség ügyet sem vet a sztorijára, kutyájával a gyilkos nyomába veti magát, miközben színes szerelmi életével és randizásaival is törődik, és szívből utálja munkáját, az őt túlságosan is óvó szülei tulajdonában lévő vakvezető kutya iskolában.
 • Pilotszkript: Halfway There – csatorna nélkül, egy függőségéből kilábalófélbe lévő alkoholistáról, aki józan életet próbál kialakítani maga körül, azonban amikor volt szerelme és némi családi dráma (alkoholista anyjával) kezdi el kísérteni, akkor minden összeomlik körülötte. Szereplők: Matthew Lillard, Blythe Danner, Sarah Shahi. Rendező: Rick Rosenthal.
 • A HGTV berendelte a Restored by the Fords 2. évadját és a Home Town 3. évadját.
 • A Netflix új, nemszkriptelt sorozatot rendelt be Marie Kondo-tól 8 részre. Benne a rendrakó guru olyan embereknek mutatja be a KonMarie Method-ot, akik életük válaszútja előtt állnak, és igencsak szükségük van valami pozitív szikrára.
 • A BBC új táncos reality formátumot fejleszt. A Drop The Beat szombat esténként jelentkezne, verseny lenne és edgy-bbre tervezik, hogy fiatalokat is leültessen a képernyő elé.

26 hozzászólás Ne habozz!

Noctix - 2018. 02. 22. 09:07

Roswell komolyan érdekelne, de Julie Plec miatt nem sok jóra számítok… Bízom benne, hogy nem nekem lesz igazam.

Anonymus - 2018. 02. 22. 09:23

Teljesen pucér zombi lesz a Walking Dead-ben??? :O
Mostmár teljes lesz az életem.

winnie - 2018. 02. 22. 09:35

Noctix: nem ő a készítő, csak rendez, plusz a pilot utáni részekhez lesz majd inkább köze, szóval a koncepciót és az első részt még annyira nem érinti a részvétele:)

kiskiraly - 2018. 02. 22. 09:44

Örök Tél
Premier: 02.25. 21:00

Vasárnap este 9 óra. Nos, nem egy kiemelt időpont.

Hádész - 2018. 02. 22. 09:48

“szemtanúja lesz drogdíler barátja megölésének – a gond csak az, hogy vak”
Akkor nem fültanúja lesz inkább? :D

Flanker - 2018. 02. 22. 09:58

Vasárnap este 9 óra. Nos, nem egy kiemelt időpont.

A MEMO is ekkor ment anno. Sajnos

dochollywood - 2018. 02. 22. 09:58

Heather Graham első rendezése (Half Magic) hétvégén debütál digitális platformokon.
Színészeit közkedvelt sorozatokból “nyúlta le”:

Angela Kinsey (The Office)
Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine)
Luke Arnold (Black Sails)
Jason Lewis (Midnight, Texas)
Chris D’Elia (Whitney)

előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=MgdFb7zQB_4

Fury - 2018. 02. 22. 10:15

Akkor valószínűleg nem lesz Altered Carbon S2?

winnie - 2018. 02. 22. 10:26

fury: nem biztató, de ez csak egy külsős dolog, és szerintem elég nagy volt a nemzetközi visszhangja, nagyobb, mint az amerikai, ami nem fordul elő gyakran, és épp ezért én meg vagyok győződve arról, hogy nem lesz gond, megkapja a második szezont. (ami necces lehet, az a produkció, ami totál más sztori miatt sokkal több előkészületet igényelne, és akkor ugyanaz lehetne, mint a sense8-tel, hogy a nagy kihagyás miatt, hype ide vagy oda, sokan nem tértek vissza, illetve nem érezték a sorozatot azonnal nézősnek. és a szolgáltatóknak nagyon fontosak a gyors nézők és a nézést befejezők, nekik nem érdekük elsősorban konzervet csinálni, amire idővel sokan rálelnek, és azt sem veszik jó néven annyira, ha valaki a nézés elkezdése után rövid időn belül (1-2 hét?) nem nagyon tudja le az évadot, mert őket kezelik potenciális kaszálóknak. (utóbbit egy amazonos készítő mondta, plusz a napokban a one day az a time készítője kért mindenkit a twitteren, hogy produkáljanak nézettséget a berendeléshez.)

zolij - 2018. 02. 22. 10:39

Nem tudom, szerintem az Altered Carbon túl tömény ahhoz, hogy egyben lecsússzon, nekem eltartott kb. egy hétig mire végeztem vele. Ettől függetlenül teljesen jól szórakoztam rajta és egyből jöhetne a 2. évad.

Annatar - 2018. 02. 22. 10:58

Lehet, hogy már betáraztátok külön hírbe (ha nem, akkor megérdemli), de az Amazon bejelentette, hogy sorozatot készít Iain M. Banks első Kultúra-regényéből (Consider Phlebas – Emlékezz Phlebasra). Gondolom, ez azt is jelenti, hogy ha sikeres lesz, akkor a többi regényt is feldolgozhatják, egy könyv/egy évad szerkezetben. Kb. az évtized híre :)

Enzo - 2018. 02. 22. 11:06

“A The Walking Dead új részeiben találkozhatunk az első teljesen meztelen zombival.” -> ööööömmm, oké…

A Survivor: Ghost Island játékosait tájékoztatták az évadkezdés előtt a Final Four-os tűzgyújtós csavarról. -> ne már, hogy megint ez az idióta “csavar” lesz…

A Roswell-es pontban meg “A lény megőrzi a titkát” az inkább “lány” akart lenni, nem? :D

winnie - 2018. 02. 22. 11:11

Enzo: mondták anno, hogy visszahozzák. a nagy kérdés az lesz, hogy az őszi évadban lesz-e.

LaCRossE - 2018. 02. 22. 11:46

Hát, a Roswell így a történet leírása alapján nem igazán jön be.

winnie - 2018. 02. 22. 11:55

én azon csodálkozom, hogy miért adtak meg egy ilyen kisregényt egy izgalmas sor helyett:)

heidfeld - 2018. 02. 22. 12:24

Felisha Terrell – Shooter? Már eddig is kifejezetten kellemes sorozat volt, így még jobban várom.
El Chapo-t pótolok, és határozottan tetszik. 1×03-ban láttam a legdrámaibb jelenetet, sorozatos történelmemben..
Ezzel már 7 Netflix-sorozat tetszik, de hagy kérdezzek valamit, Winnie. Miért nem csinálnak normális szinkront, a nem angol nyelvű sorozataikhoz?
Láttam 1 Babylon Berlin részt, ukrán alámondással/6 hang/, de sokkal jobb volt, ettől.
Egyszerűbb lenne csak angol felirat, mert ez rossz fényt vesz a cégre.

Tomi - 2018. 02. 22. 12:41

Miért számít, az hogy minél hamarabb megnézzenek egy évadot? A stream lényege, hogy ott a könyvtár és bármikor bármit meg lehet nézni. Nem az lenne a lényeg, hogy minél több komoly tartalom legyen, ami előfizetésre ösztönöz? Én ha leszedek egy évadot bármiből, hetekig tart mire megnézem és biztos sokan vannak még így vele. Ha tudtok a stream működéséről többet, akkor írhatnátok egy cikket, hogy bemutassátok a szempontrendszereit.

winnie - 2018. 02. 22. 12:49

” Miért nem csinálnak normális szinkront, a nem angol nyelvű sorozataikhoz?”

miért? nem csinálnak?:) szerintem ez a normális szinkron (náluk), a szakmában dolgozók csinálják a szakmában dolgozókkal. nyilván nem mindenkinek fog tetszeni, mert a szinkron megítélése végképp szubjektív, mások is írták, hogy nem elégedettek, szóval elhiszem, hogy nem túl színvonalas, de náluk nincs is olyan fokon a szakma, mint nálunk. mondjuk esetemben a 3%, a dark és az ingobernable is szinkronnal ment le, és nem zavart. mert megelégedtem azzal, hogy van, nem kerestem többet benne, ergó annyira nem vagyok igényes:)

winnie - 2018. 02. 22. 12:54

Tomi: én is csak tanulom a műfajt, hallgatok mindenféle podcastet a készítőkkel (akiknek rohadtul nincs rálátásuk az egészre egyébként…), csipegetem az infókat, de még sehol nem vagyok, viszont épp ezért írtam meg ezt a két infót, amivel most találkoztam.

ők is tudják, hogy sokan nyugodt tempóban nézik a sorozatokat, de lehet, hogy arányosság van a gyors és a nyugodt nézők között, miszerint ahol több a gyors néző, ott több lesz a nyugodtan néző is, és ahol kevesebb a gyors, ott az éves nézettség is kisebb lesz. és ha így van, akkor már a darálókból lehet népszerűséget becsülni. az biztos, hogy számít, hogy valaki lassan, de biztosan néz valamit, vagy lassan, majd nem néz vissza valamire, de az is lehet, hogy technikai okai vannak a dolognak, miszerint nem tudják kivárni, hogy egy sorozat hosszabb távon fog-e prosperálni, hiszen a színészek és az írók szerződése lejár valamikor, és egy bizonyos ponton döntést kell hozni a sorozat sorsát illetően.

szerintem - 2018. 02. 22. 13:06

@winnie
idemasolom tegnaprol, amit valaszoltal, az egyszeruseg kedveert
“nem a derren brown-féle push-ra gondolsz? az afféle metalista special lesz.”

nem tudom, hogy o kicsoda. azt olvastam, hogy pszichologiai temaju lesz es a lenyege, hogy undercover szineszek fognak olyan szituaciokat letrehozni, amiben az ember raveheto meg akar a gyilkossagra is.
mondom, lehet, hogy z-kategorias lesz, mint mondjuk egy dr phil szembesites, de akar jol is elsulhet, mint annak idejen a solitary.

LaCRossE - 2018. 02. 22. 13:40

“én azon csodálkozom, hogy miért adtak meg egy ilyen kisregényt egy izgalmas sor helyett:)”

Ez is igaz. Általában nem szokott problémám lenni a szöveg értelmezésével, de itt pislogtam egy picit.

winnie - 2018. 02. 22. 14:14

szerintem : igen. a saját youtube oldalán fent vannak a specialjei, van lottós, apokalioszises – én szeretem a műfajt, de sokan elég szkeptikusan állnak hozzá, ha van 40 perced, a legérdekesebb címűt csekkold, hogy tudd, mire számíts. és utána vagy nem is fog érdekelni a Push, vagy még ma ledarálod a többit – a holnapi hírblokkban találkozunk:)

https://www.youtube.com/watch?v=zv-3EfC17Rc
https://www.youtube.com/watch?v=mNzvpFcJXU4
https://www.youtube.com/watch?v=YkLZDY9ilg4
https://www.youtube.com/watch?v=ygrSZ_XpO3o
https://www.youtube.com/watch?v=SyIilWb9SW0
https://www.youtube.com/watch?v=vd5RgrZDTYI

és így tovább: https://www.youtube.com/user/OfficialDerren/

A. - 2018. 02. 22. 14:26

Annatar: wow. Nem tudom, örüljek-e neki, ha valami, akkor ez a mission impossible kategória.

Desmond Wallace - 2018. 02. 22. 15:13

“Vasárnap este 9 óra. Nos, nem egy kiemelt időpont.”

A 21:00 azért elég kiemelt időpont.
16-os karikával nem is mehetne hamarabb.

kiskiraly - 2018. 02. 22. 20:13

Meghalt Tahi Tóth László.
(Ő inkább tévés színész volt, mintsem mozis ezért írtam)

gromit - 2018. 02. 22. 23:21

:(
(és klasszikus szinkronhang, pl Jeremy Brett/Sherlock Holmes)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz