login |

Hírhétfő – Drunk History 6. évad! Harrow 2. évad!

2018. 02. 26. 09:25 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: The Walking Dead 8. évad (folytatás), Ash vs Evil Dead 3. évad, 2 Dope Queens – két csaj a világ ellen 1. évad
 • Premier: Strike S2 (vendégblogger?), Ash vs Evil Dead S3, The Walking Dead S8 (folyt.), Mr. Pickles S3, Top Gear S25, Comic Book Men S7 (folyt.), Talking Dead S7 (folyt.), Fear Factor S2, Island Life S12, Secrets of The Lost S1 + Finálé: Shark Tank S9, Robot Chicken S9, Celebrity Big Brother US S1 (vendégblogger?), The Radical Story of Patty Hearst S1 + folytatódott a tévében az A.P. Bio S1, de már neten fent van pár hete a rész
 • + felkerült a netre a The Oath első 3 része
 • Magyar premier – FilmBox Extra: 03.11 Módusz (Modus) 2. évad
 • Magyar premier – Duna: tavasz Kártyavár (House of Cards) 5. évad
 • Tom Burke szerint a Strike 2019-ben folytatódhat az egyelőre készítés alatt lévő Lethal White című könyv adaptációjával, ami 4 részes lehet.
 • Befejeződött a Das Boot forgatása, a tervek szerint a nemzetközi koprodukcióban készített német sorozat valamikor 2018. végén lesz látható.
 • A University of Minnesota felmérése szerint a darálás nagyobb eséllyel okoz halált. 15 ezer felnőttet kérdeztek meg, és a “nagyon gyakran” darálók között 1,7-szer nagyobb volt a mélyvénás trombózis, a vérrög illetve a tüdőembólia előfordulási valószínűsége.
 • A The Magicians – 3×09 musical epizód lesz. Vagy inkább mégsem, de a szereplők négyet fognak énekelni benne.
 • A The Voice 14. évadjában lesz pár újdonság: 1.) blokk gomb, amivel meg lehet akadályozni egyszer, hogy valaki egy bizonyos mentorhoz menjen (nem fordul meg a széke), 2.) és lesz mentés opció is, amiben egy saját párbajos alanyt lehet megmenteni a kieséstől, de ha ellopják, akkor az énekesnek kell döntenie, kihez megy.
 • Az Amazon Studios megvásárolta Iain M. Banks Culture-könyvsorozata első kötetének, a Consider Phlebas-nak (itthon: Emlékezz Phlebasramagyar nyelvű tartalom itt) az adaptációs jogait, a készítő pedig az a Dennis Kelly lesz, aki a Utopia-t is jegyezte anno. Egy olyan utópisztikus társadalomról, a Kultúráról, melyben humanoidok, idegenek és mesterséges intelligenciák élnek együtt szocialista élőhelyeken, elszórva a Tejútrendszer bolygóin, ahol egy magasan fejlett és progresszív társadalom háborúba keveredik egy mélyen vallásos, a galaxis uralmára törő fajjal. A főhős egy renegát ügynök, akit utóbbiak, az idirek bíznak meg azzal, hogy szerezze meg a Kultúra ‘elméjét’, egy, az embernél ezerszer okosabb mesterséges intelligenciát, ami a kulcs lehet a Kultúra kiirtásához.
 • Koreai feldolgozást kap a Luther, a Mistresses és a Life on Mars.
 • Michelle Wolf lesz a White House Correspondents’ Association Dinner műsorvezetpje 04.28-án.
 • Pilotrendezés: Rachel Lee Goldenberg – Playing Dead (CW), Seth Gordon – Dan The Weatherman (FOX), Jason Winer – Single Parents (ABC),
 • A Comedy Central berendelte a Drunk History 6. évadját.
 • Az ausztrál ABC (premier előtt) berendelte a Harrow 2. évadját.
 • Vendégszerep: Violett Beane – Legends of Tomorrow, Sarah Gadon, Emily Nelson, Brandon Flynn, Michael Graziadei – True Detective (visszatérők), Mia Maestro, Ronny Cox – Nashville (visszatérők), Titus Welliver – Chicago PD,
 • Állandó szerep: Rosanna Arquette, Chelsea Frei – Swipe Right (YouTube Red), Marie-Anne Chazel, Sylvie Testud, Roxane Duran – Germanized / Deutsch-Les Landes (Amazon),
 • Interjú: Sara Gilbert (a Roseanne egyik főszereplője), Shoshannah Stern és Josh Feldman (a This Close készítői és főszereplői), Glenn Mazzara (a The Walking Dead és a Damien korábbi showrunnerje), Bela Bajaria (a Netflix alelnöke),
 • A VIASAT6 Az öt sárkány után bemutatja majd a Yugioh – Zexal-t.
 • Pilotberendelés: cím nélküli többkamerás komédia – CBS, készítő: Tim McAuliffe és Austen Earl, egy fiatal házaspárról, akiknek estéi kényelmessé és rutinszerűvé váltak, azonban ezeket teljesen felborítja az, amikor egy fiatal zenész beköltözik egy kiadó szobájukba, és magával hozza feltörekvő popsztár életének bonyodalmait, olykor még a lesifotósokat is.
 • Pilotberendelés: Skinny Dip – CW, készítő: Russel Friend és Garrett Lerner – Carl Hiaasen könyve (itthon: Meztelen fürdőzésitt a magyar nyelvű tartalma) alapján, egy nő, akit a férje megpróbál megölni egy romantikus hajóúton, összeáll egy megcsömörlött rendőrrel, hogy nyakatekert módon bosszút álljon az őt megcsalód pasin, és közben felderít egy nagyobb összeesküvést is.
 • A Travel Channel Mysterious Islands címmel rendelt be sorozatot Kellee Edwards műsorvezetésével, amiben természetesen a világ legszebb szigeteit fedezik fel az újságíró pilóta és búvár tapasztalatai segítségével.
 • A CBS berendelt 10 résznyit a TKO munkacímű akadálypályás realityversenyből, aminek Mark Burnett-től, de az eredeti készítője Steve Hughes és Sean Kelly, akik a Legoland vízi menetei alapján dolgoztak. A lényege, hogy míg az egyik versenyző teljesíti a pályát, a többiek lövik mindenfélével, hogy ne járjon sikerrel. A végén a két legjobb megütközik.
 • A CBS elkaszálta a Candy Crush-t.

26 hozzászólás Ne habozz!

Stuffy - 2018. 02. 26. 09:51

Érdekes hogy Már jövőre jön a 4evad rész ki hogy nevezi A könyvnek se híre se hamva….

winnie - 2018. 02. 26. 09:53

szerintem arra céloz, hogy még idejében megjelenhet a könyv, hogy jövőre jöjjön az új szezon, de persze nem követem, így passz.

WillTraveler - 2018. 02. 26. 09:54

Scream sorozat rebootról van valami hír? Márciusi premier rémlett, de eddig semmilyen promo anyagot nem láttam, sehol semmilyen említés sincs, trackseriesről is eltűnt a premier dátum. Eltolták volna suttyomban?

Stuffy - 2018. 02. 26. 09:55

az meglehet, én nézem néha-néha a híreket, jkr írja/mondja,hogy halad vele. Idén megjelenik csak a kérdés mikor,talán ősszel. Azt mondta,hogy a további kötetek közt nem lesz ekkora kihagyás. A gonosz pálya ugye 2015-ös.

Exigi - 2018. 02. 26. 10:05

winnie, az Ash vs. Evil Dead 3. évad premierje csak véletlenül került a magyar premierek közé, vagy tényleg a kintivel egy időben jön itthon is? Mert nézegettem tv műsort, de sehol nem találtam, hogy így lenne.
Más, “A University of Minnesota felmérése szerint a darálás nagyobb eséllyel okoz halált. 15 ezer felnőttet kérdeztek meg, és a “nagyon gyakran” darálók között 1,7-szer nagyobb volt a mélyvénás trombózis, a vérrög illetve a tüdőembólia előfordulási valószínűsége.” Ez komoly, még jó hogy hetiben nézős típus vagyok:)

winnie - 2018. 02. 26. 10:09

WillTraveler: a március óta nincs frissebb hír, de ahogy közelítünk, adja magát, hogy nem lesz akkor. megvolt a forgatás elvileg. a kérdés az, hogy az mtv le akarja-e adni, mert nem is tudom, hogy maradt-e még sorozatuk.

Franky - 2018. 02. 26. 10:10

Érdekes ez a Viasat 6 ! Inkább a Yu gi oh GX-et kéne folytatniuk ,(le vannak maradva 2 évaddal) nem újabb és újabb “yu-gi-os sorozatot ” adni ! Akkor Az öt sárkány csak 2 évados? És a Zexal hány évados /részes ?

winnie - 2018. 02. 26. 10:12

Exigi: csekk: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/20/2018-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

ott szerepel mellette, hogy hbo go-s premier. a tévésre később fog sor kerülni. még nem tudni, hogy mikor, de nem az elkövetkező hetekben, ha jól látom.

debali - 2018. 02. 26. 10:19

remek, ismét variál esténként mától az Rtl Klub a kezdésekkel. Van ami hosszabb lesz 5 perccel, ezátal később is kezdődnek műsorok/ sorozatok..

Tipca - 2018. 02. 26. 10:32

Még régebben anno volt egy olyan hír, hogy készítenek/tettek új Dragon Ball szinkront (valami 62 rész rémlik). Akkor nem lehetett tudni, hogy ez pontosan mit takar, Kai vagy Super, esetleg más. Azóta van már erről valami hír? Érdemes reménykedni egy DB Super szinkronban?

laura - 2018. 02. 26. 10:44

A Better Call Saul 4.évadának kezdéséről nem tud esetleg valaki valamit? Én most valami olyat olvastam,hogy lehet hogy nyár végére sem készül el és lehet ősszel lesz leadva ?! Remélem rosszul értelmeztem,mert már nagyon várom hogy jöjjön!! Bár ha tavasszal jönne,akkor meg már valami hírnek kellett volna róla jönnie

winnie - 2018. 02. 26. 10:45

laura: ami eljutott hozzám, az alapján ősz lesz a kezdés. még a forgatásról sem jöttek vendégszereplős hírek, plusz az amc sem tervezi itthon mostanság bemutatni, vagyis, ha világpremiert terveznek, akkor csak az év utolsó harmadában lesz. ahogy most néz ki, a preacher és az into the badlands hamarabb fog folytatódni, mint a better call saul.

Kai - 2018. 02. 26. 10:56

Plusz Kanadában ismét hamarabb lement a mai Lucifer epizód.

Ayrons - 2018. 02. 26. 10:56

Súlyos szívroham miatt kórházba került Kevin Smith. De sikerült stabilizálni az állapotát.

LaCRossE - 2018. 02. 26. 10:59

Mi az oka annak, hogy a Shark Tank ilyen hamar véget ért? Már nem nézem egy ideje, de ha jól rémlik, mindig május körül ért véget.

winnie - 2018. 02. 26. 11:02

dupla részekkel ment vasárnap.

cherockee - 2018. 02. 26. 11:15

“A University of Minnesota felmérése szerint a darálás nagyobb eséllyel okoz halált. 15 ezer felnőttet kérdeztek meg, és a “nagyon gyakran” darálók között 1,7-szer nagyobb volt a mélyvénás trombózis, a vérrög illetve a tüdőembólia előfordulási valószínűsége.”

Kiváncsi lennék a kutatásra, mert egy adathalmaz egy dolog, annak értelmezése egy másik. Ha olyanokat jelent a “nagyon gyakran darálók”, akik amúgy is egész nap TV előtt ülnek (lásd még couch potato), akkor körükben NEM csoda, hogy bármilyen keringési probléma sűrűbben jelentkezik. Ez nem 1 sorozattól van, hanem heti 100 óra üléstől és szemét evéstől és mozgáshiánytól. De tényleg, ha valakinek van ideje, nézze meg a kutatást.

Shawn - 2018. 02. 26. 11:19

A mistresses Szlovák adaptációt is kapott:
https://www.youtube.com/watch?v=EIVEml-xo2g

liberatore - 2018. 02. 26. 13:50

Off: Seven secondsrol lesz iras a heten?

DarkEagle - 2018. 02. 26. 14:57

@Tipca: Az nem 62 rész volt amit említettek hanem 62 felvétel vagy hogy nevezik a szinkron stúdióban a felvételi anyagokat. Volt is róla korrigálás a Podcastesektől, hogy rosszul lett mondva. Egyébként kétlem, hogy a Dragon Ball Super mostanában tévére kerülne szinkronosan. A DB GT is évekbe telt mire felkerült a képernyőre és azóta már Animax sincs és jelenleg nincs más animés csatorna itthon. Viasat 6 vagy melyik adja a DBZ-t, sőt most kezdték már sokadszorra el az elejétől szóval bő 1 évig még ők sem adnak más DB sorozatot. Amúgy ha csináltak is valami DB szinkront akkor tippre valamelyik mozi lehetne az.

DarkEagle - 2018. 02. 26. 15:03

“A University of Minnesota felmérése szerint a darálás nagyobb eséllyel okoz halált. 15 ezer felnőttet kérdeztek meg, és a “nagyon gyakran” darálók között 1,7-szer nagyobb volt a mélyvénás trombózis, a vérrög illetve a tüdőembólia előfordulási valószínűsége.”

Fogalmam sincs, hogyan mérik ezeket a dolgokat de jó nagy BS-nek hangzik. Ugyan ilyet olvastam már más formátumnál is. Lehet én tudom rosszul de az, hogy ledarálunk valamit, nem feltétlen jelenti azt, hogy fel sem állunk a gép elől. Én pl elég sokszor daráltam több évados sorozatot is pár nap leforgása alatt, és nyilván tartottam közte szünetet de nem túl sokat. Szerintem az ilyen vérröghöz meg trombózishoz hasonló dolgoknak semmi köze ahhoz hogy ki mennyit ül gép előtt mert akkor a fél Ázsia kihalt volna már fél napokat simán lehúznak az irodában gép előtt ülve. Szóval szerintem ez csak hatásvadászat kicsit, de nem vagyok orvos.

Amúgy a CW mégis mennyi Pilotot akar még berendelni? Lassan két kéz is kevés lesz a megszámolásukhoz. :D

winnie - 2018. 02. 26. 15:12

Off: Seven secondsrol lesz iras a heten?

mára akarok, de ez az előző 3 napra is elmondható volt:) de igen. lesz a héten. szerintem ma.

winnie - 2018. 02. 26. 15:12

“Amúgy a CW mégis mennyi Pilotot akar még berendelni? Lassan két kéz is kevés lesz a megszámolásukhoz. :D”

írtam már hírben, hogy 9 lesz, de mivel megnyitják a vasárnapjukat, így 2-4 plusz sorozathellyel számolhatnak.

heidfeld - 2018. 02. 26. 15:28

Das Boot nagyon várós.

DarkEagle - 2018. 02. 26. 16:41

Ja tényleg a vasárnapi dolgot el is felejtettem. Bár én erősen kétlem, hogy fenn marad sokáig. Múltkor se maradt túl sokáig ha jól rémlik.

kiskiraly - 2018. 02. 26. 18:10

Real Humans svéd sorozat ezúttal orosz remake-je:
https://www.youtube.com/watch?v=3tbtaMRMXBo

A címben az év csalóka, a premier idén várható.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz