login |

Hírkedd – Wayward Pines-kasza! Porridge-kasza!

2018. 02. 27. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Mr. Selfridge 4. évad
 • Premier: iZombie S4 (vendégblogger?), Shakespeare And Hathaway Private Investigators S1, UnREAL S3, Good Girls S1, Living Biblically S1, Final Space S1, Caught S1, The Voice S14 (vendégblogger?), Jill & Jessa: Counting On S7, American Greed S12, Masterchef UK S14, Classic Mary Berry S1, Murder Mystery and My Family S1, Mobil 1 The Grid S2, David Attenborough’s Natural Curiosities S4, The Job Interview S2 + Finálé: Love & Hip Hop S8, Chain of Command S1, Murder is Forever S1 + már a Chicago Med új része is kint van?
 • + megvolt Netflix-en a Derren Brown: The Push premierje
 • Új standup különkiadás: Marlon Wayans: Woke-ish
 • Magyar premier – HBO GO: 03.14 A pénz hálójában (Bad Bank) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 03.05 Tini titánok, harcra fel! (Teen Titans Go!) 4. évad (folytatás)
 • A SWAT szinkronhangjai.
 • Pilotszerep/1: Joseph Morgan – Gone Baby Gone (FOX), Michael Chiklis – Murder (CBS), Charity Wakefield – Salvage (ABC), Tyler James Williams – Whiskey Cavalier (ABC), Yvette Nicole Brown – Most Likely To (ABC), Callie Hernandez – Mixtape (FOX),
 • 04.05-én megjelenik két Doctor Who-könyv (borítóképek): a Rose-t Russell T. Davies, a The Day Of The Doctor-t Steven Moffat írta. Nyilván az epizódjaiknak a sztorija lesz.
 • A Legends of Tomorrow évadzárójára vissza fogják hozni John Constantine és Jonah Hex karakterét is.
 • Armando Ianucci megerősítette, hogy nem lesz ötödik szezonja a The Thick of It-nek.
 • Az HBO és John Oliver megnyerte a szenes Murray Energy által ellenük indított becsületsértési pert a Last Week Tonight nyári szegmense kapcsán.
 • Ugyebár a 9-1-1 totálisan extrém (bal)esetei, vészhelyzetei mind valóságalapúak, itt meg lehet nézni a hozzájuk tartozó YouTube-videókat.
 • Elkészült a Humans (illetve, ugye a svéd Akta Manniskor) orosz feldolgozása.
 • Pilotrendezés: Uta Briesewitz – Salvage (ABC), Rosemary Rodriguez – Cagney & Lacey (CBS), Victoria Mahoney – Red Line (CBS),
 • A BBC elkaszálta a Porridge-et.
 • A FOX elkaszálta a Wayward Pines-t. De ez még nem hivatalos, viszont két tévés lap is kapott forrástól megerősítést, igaz az egyik “valószínűtlenként” jelöli meg a folytatást a kaszáról szóló hírében, szóval.
 • A The Walking Dead visszatéréséről beszélnek: Scott M. Gimple, a showrunner (még egy + még egy + még egy) + Andrew Lincoln (Rick) (még egy) + Chandler Riggs (Carl) (még egy + még egy) + Robert Kirkman (a képregény készítője)
 • A Celebrity Big Brother US zárásáról beszélnek: a győztes (itt is) + a második helyezett (itt is) (itt mindketten) + a harmadik + a negyedik (itt is) + az ötödik + Julie Chen, a műsorvezető (itt is)
 • Állandó szerep: Miranda Otto, Richard Coyle – cím nélküli Sabrina The Teenage Witch-sorozat (Netflix), Alex Jennings, Kevin R. McNally, Neil Morrissey, James Fleet – Unforgotten S3,
 • Vendégszerep: Suzy Joachim – Once Upon a Time, Merrill Reese, Mike Quick, Howie Roseman, Don Smolenski – The Goldbergs, Chris Johnson – The Orville (visszatérő), Ray Liotta – The Simpsons,
 • Interjú: Robert Halmi Jr. és Jim Reeve (sorozatproducerek), Taylor Kitsch (David Koresh – Waco), Craig Bartlett (a Hey, Arnold! készítője – magyarul!), Jo Brand (Rose – Damned),
 • Pilotberendelés: How May We Hate You – ABC (már cím nélküli egykamerás komédia), készítő: Justin Noble – a How May We Hate You? című könyv és blog alapján, munkahelyi komédia, ami egy luxus üdülőhely két, vendégekkel foglalkozó alkalmazottjáról, valamint az ő kollégáikról szól, akik a nap több, mint felét egymással és a vendégekkel töltik.
 • Pilotberendelés: Suspicion – NBC, készítő: Jessica Goldberg – Joseph Finder könyve alapján, afféle hitchcock-i thriller arról, hogy meddig képes elmenni egy ember, hogy megmentse azokat, akiket szeret. A főhős elfogad egy kölcsönt milliomos új szomszédjától, ami után megjelenik nála az FBI, és kiderül, hogy döntését egész életében bánni fogja, és szabadságát csak akkor kaphatja vissza, ha informátorként dolgozik nekik. Ezért kénytelen a korrupció és erőszak világába belépni, hogy megvédje családját.
 • A Tomorrow Studios megszerezte Charles Soule megjelenés előtt álló könyvének, a The Oracle Year-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy huszonéves New York-i lakosról, aki 108 konkrét dolgot meglát a jövőből, és ezen előrejelzéseket pénzzé teszi, így a világ leghíresebb embere lesz belőle.
 • The Million Dollar Pong címmel az Atari közreműködésével készül tévés vetélkedő a Pong című videójátékra alapozva.
 • Nine Months címmel adott el dokusorozatot a Facebook Watch-nak Courteney Cox, amiben átlagemberek terhességének a folyamatát fogják bemutatni, természetesen érdekes történetekre koncentrálva. Itt az executive producer jelentkezésre buzdító videója.
 • A WE tv berendelte a Love After Lockup 2. évadját.
 • Pilotszerep/2: Mouzam Makkar – The Fix (ABC), Sam Straley – cím nélküli Tim Doyle-komédia (ABC), J.R. Ramirez – Manifest (ABC), Paul Adelstein, Sarayu Blue – cím nélküli Aseem Batra-komédia (NBC), Ellie Reed, Humphrey Ker – The Greatest American Hero (ABC), Jennifer Aspen – Staties (ABC),

20 hozzászólás Ne habozz!

WillTraveler - 2018. 02. 27. 09:20

Legalább pontot tehetünk a WP mizéria végére. Méltatlanul kezelték :/

Zuzu - 2018. 02. 27. 09:39

John Oliver FTW!

mSO - 2018. 02. 27. 09:42

Remek, hogy Costantine visszatér még!

SzinkronVideók - 2018. 02. 27. 09:51

Új szinkron interjúk (2018.02.13.-2018.02.25.):
Huszárik Kata színésznő:
https://youtu.be/u4v8h4xUbI0

Aprics László szinkronrendező (Szívek szállodája):
https://youtu.be/rBVlJ0D3B6s

Nikodém Zsigmond szinkronrendező (Sírhant művek):
https://youtu.be/YLpLp2a_YCk

Kemendi Balázs szinkronrendező:
https://youtu.be/1YEyMGquMkw

Gémesi Krisztina gyártásvezető:
https://youtu.be/jHgi4salVBI

Kovács Anita produkciós vezető:
https://youtu.be/YH5Oy1illsI

Enzo - 2018. 02. 27. 10:40

Wayward Pines: na végre, ideje volt már, hogy legyen valami bejelentés. Mondjuk az kész, hogy ennyi idő után kapunk egy hírmorzsát, és még az se hivatalos…
A 2.évad elég tré volt, és annyi sokkal jobb sorozat jön évente, hogy kifejezetten örülök egy ilyen középszer kaszájának – nem biztos, hogy berendelés esetén néztem volna tovább.

sdby - 2018. 02. 27. 12:18

A Wayward Pines-ból számomra csak az első évad létezik.

Constantine-nak hála egyre inkább érdekel az Arrowverse :D

A The Day of the Doctor szerintem nagyszerű rész, szívesen olvasnám.

LaCRossE - 2018. 02. 27. 12:48

“már a Chicago Med új része is kint van?”

Jaja, a mostani évadnak már korábban is mindig fent voltak kedden a részei. Okát nem tudom, de Kanadát tippelném.

Popeye - 2018. 02. 27. 13:14

én Jaxet olvastam, hogy fináléra visszatér, de mondjuk nem zárja ki Hexet sem

Dendytv - 2018. 02. 27. 13:29

Ezeket mindig tüzetesen átbújom de semmi :( az Into The Badlands érdekelne főként :) Tudni már valamit a S3 premierről ? Vagy bár mit is ? (ami cikk volt eddig itt róla mindent olvastam)

winnie - 2018. 02. 27. 13:49

mire gondolsz? anno hírekben írtuk, hogy kik jönnek új szereplőnek a sorozatba, pár hónapja volt poszt 3. évados promóképekkel, a premiernaptárban benne van a premier dátuma, illetve magyarban a magyar premieré is – már csak előzetes nincs hozzá:)

YNWA - 2018. 02. 27. 13:50

nagyon sajnálom a Wayward Pinest, a tökéletes guilty pleasure volt nekem.. nem volt jó, de imádtam mégis :) kíváncsi lettem volna hogyan folytatják

Kissur - 2018. 02. 27. 13:56

Holnap finálézik a Strike Back. Írhatok róla, vagy valaki naprakész és lesz írás róla?

kiskiraly - 2018. 02. 27. 14:09

Megindult a harc egy Fox érdekeltségért:

A Comcast 32 milliárd dollárt ajánlott a Fox-hoz tartozó Sky-ért. Korábban a Fox szeretett volna 100%-os tulajdonos lenni a Sky-ban.

http://www.c21media.net/comcast-bids-31bn-for-sky/

winnie - 2018. 02. 27. 14:10

Kissur: nem tudok róla, hogy készülne tőlünk írás, szóval szerintem jöhet.

Balumedve - 2018. 02. 27. 14:23

winnie:
A Wayward Pinest már vagy 3-4 hónapja kaszált sorozatként jelölik a sorozatkövetős oldalakon. Mi történt, hogy pont most raktad ki, főleg, ha nem is hivatalos?

winnie - 2018. 02. 27. 14:42

Balumedve: sok sorozatkövető oldalon lehet kamu információ, feltételezem, ezért is írnak náluk kommentekben sokan fals infókat, amiket máshol olvasva készpénznek vesznek. ráadásul azokon a helyeken, ahol csak infószinten van jelen az egyszavas státusz (vagy premierdátum), általában forrást sem tüntetnek fel, így nem ellenőrizhető a dolog. nem ismerek sorozatkövetős oldalakat, nem tudom, hogy mindegyik külön helyről szedi-e az infóit, vagy egymásra épülnek, és ha az egyikben ilyesmit jelölnek, akkor automatikusan átveszik-e, de mivel nem volt eddig infó a kaszáról ezért feltételezem, hogy az egyik benyomott egy kamu(?)infót, és a többi követte. én meg kamu infókkal próbálok nem foglalkozni:) (nyilván mindig előfordulhat, hogy egy kaszahír elkerüli a figyelmünket (és minden kommentelő, meg nagyobb tévés oldal figyelmét, amiket követek), a kisebb sorozatoknál elő is fordult, hogy hónapokkal később botlok bele valamibe, de ez országos amerikai széria, így ha lett volna róla hihető infó, akkor azt nehéz lett volna kikerülni. de még akkor is benne van, hogy benézünk valamit, szóval, ha van forrás, akkor én fejet hajtok.

szóval maradok a lenyomozható infóknál:) a legutóbbi hivatalos hír augusztusi volt a sorozatról, ami bizonytalant státuszt emlegetett. rémlett, hogy volt valami később, és most rákerestem, és tényleg írta a spoilertv (ami ugye alapból nem forrás, csak átvesz dolgokat), hogy _minden bizonnyal_ kasza a sorozat, mert a fox levette a WP-t a honlapjáról. de megnéztem, és nem a sorozatot vette le, hanem csak az elérést hozzá, az oldal még megvan: https://www.fox.com/wayward-pines/ – bár csupasz. a lényeg, hogy ha erre alapoztak a követő oldalak, ez számomra csak találgatás, nem éreztem, hogy megéri ezzel foglalkozni.

ellenben most, a belsős, több forrásból származó infókkal már inkább.

Balumedve - 2018. 02. 27. 16:25

Az oldal, amelyikre én gondolok nem engedi bárkinek, hogy átírják a státuszokat, mert működik egy hozzájárulási pontrendszer. Ha sokat szerkesztesz/hozzáadsz az oldalon, akkor tudsz ilyeneket átírni, a staff pedig folyamatosan szűri a vandálokat.

Amúgy, én sem veszem készpénznek az efféle információkat, de mikor ekkora csönd van egy sorozat körül, mint a WP esetében, hajlamos vagyok elhinni. Az egyetlen sorozat, amiről biztosan tudom, hogy többször is tévedtek, az a Luther, de annak még a készítői se tudják néha, hogy mit akarnak.

winnie - 2018. 02. 27. 17:13

Balumedve: persze, nem is azt mondom, hogy kamu beírás lett volna (azt meg pláne nem, hogy tévedhetetlen lennék, hisz igencsak távol állna az igazságtól:), inkább csak azt, hogy sok ilyen oldal van, és ha egy valaki infóval vagy változtatással rukkol elő, akkor az a többire is átterjed, így az lesz az illúzió, mintha több oldal is biztosra venné a dolgot, pedig csak az egyik fő oldal jelzésére alapoznak.

zolkó - 2018. 02. 27. 20:18

A Wayward Pinest a hihetetlenül ergya 2×01 után kaszáltam, de valljuk már be, az első évad sem volt a csúcsok csúcsa, amiről még évek múlva is szó esik.

Necridus - 2018. 02. 28. 17:21

iZombie-t viszem! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz