login |

6 hozzászólás Ne habozz!

DennyKeh - 2018. 03. 01. 15:01

Legjobban várós sorozat idénről. :D

-T - 2018. 03. 01. 15:08

Nagyon kíváncsi vagyok rá. Remélem, hogy jó lesz! :)

DarkEagle - 2018. 03. 01. 16:36

Belenézek de szerintem a CW nem tanul a hibáiból. Ez a sorozat kb egy az egyben ugyan az, mint a No Tomorrow csak ott a világnak akartak véget vetni, meg asszem a csaj is beteg volt de lehet rosszul rémlik. Ebben se látok többet egy 2 órás filmnél. De meglátjuk ha lejárt az első évad. Előbb nem hiszem hogy belekezdek mert nem látom értelmét 1 évados (kaszált) sorozatokra pazarolni az időt.

winnie - 2018. 03. 01. 16:45

hibák ês a no tomorrow egy mondatban? itt valami nem stimmel. bár lenne olyan, mint a no tomorrow. szurkolok, hogy olyan legyen. és simán néznék csak egy évados sorozatokat, kiegyeznék vele, ha minden ötödik lenne két évados, minden tizenkettedik három-négy, tovább úgysem jut a többség, mert minek.

DarkEagle - 2018. 03. 01. 17:03

A hibát most arra értettem, hogy megint elővesznek egy hasonló feelgood kis sorit amit lehet kaszálnak megint 1 évad után. NT-t én is nagyon csíptem épp ezért vagyok mérges, hogy megint előhozakodnak egy ilyennel mert ennyi erővel akkor az is maradhatott volna képernyőn.

Egyébként tekintve hogy te 3-4x több sorit nézel nálam, nekem van 20-30 jelenleg ebből kb a felét nézem úgy, hogy nem vagyok elmaradva, érthető hogy miért örülsz annak ha egy sorozat csak 1-2 évados. De én jobb szeretem ha egy sorozat kifut ameddig a készítő szeretné. Mert rengeteg 1-2 évadosat láttam és nagyon utáltam mikor kaszálták épp ezért nagyon ritkán kezdek bele újoncokba azelőtt hogy berendelnének legalább még 1 évadot belőle. Amibe belekezdek rögtön annál valahogy mindig megérzem, hogy jön folytatása. Oké, van 1-2 kivétel mint a No Tomorrow vagy a Believe vagy Forever de ezek ilyenek ritkán fordulnak elő mert általában jól tippelek.

Amúgy igen, ha ez is jó lesz és nem kaszálják akkor nyilván örülni fogok neki de valahogy nem nézem ki belőle. Elvégre 1 évad alatt simán lenyomják az utóhatását a dolognak és utána mi lesz? Átvált egy szimpla szappanba? Pesszimista a hozzáállásom, na. De ez mégis csak egy CW sori szóval nem véletlen. :D

heidfeld - 2018. 03. 01. 17:53

Adok neki öt rész esélyt. Kicsit pesszimista vagyok, mert egy minden-mindegy világból kell szembesülni a valósággal. És ez rengeteg drámával járhat. Pedig abból már így is túl sok van a CW-n.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz