login |

Hírpéntek – Travelers 3. évad?

2018. 03. 02. 09:05 - Írta: winnie

23 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Fordulat: Washington kémei 3. évad, Dinószakik 2. évad + Holnapi magyar premier: Csak színház és más semmi 3. évad
 • Premier: Little Dog S1, Atlanta S2, Gotham S4 (folyt.), Morgan Family Strong S1, American Ninja Warrior: Ninja vs Ninja S1, Showtime At The Apollo S1, Music City S1, The Cruise Voyage To Alaska S4 + Finálé: Breathe S1 + 2 A.P. Bio-epizód is lement
 • Teljes évados premier: B: The Beginning S1 (Netflix), Voltron Legendary Defender S5 (Netflix), Flint Town S1 (Netflix), Girls Incarcerated S1 (Netflix)
 • Új standup különkiadás: Natalia Valdebenito: El Especial (Netflix), Malena Pichot: Estupidez Compleja (Netflix)
 • + ahogy látom, hetiben kerül fel a magyar Netflix-re az iZombie S4
 • + hetiben felkerül a magyar Amazon-ra a The Looming Tower
 • Magyar premier – HBO GO: 03.19 A biznisz (El Negocio) 4. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 03.29 Kacsamesék (Duck Tales) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Z Nation S3, Powder S1, Big Dreams, Small Space S1, Mary Portas Secret Shopper S1, How Safe Is Your House? S1, Love Your Garden S1, Saimdang, Memoir of Colors S1, Einsatzgruppen: The Nazi Death Squad S1, Timeline S1
 • Új a magyar Amazon-on: Psych S1-S8, Wishenpoof S2
 • A Beyond szinkronhangjai.
 • Pilotszerep/1: Jim Belushi – Salvage (ABC), Alyson Hannigan – Man of The House (ABC), Luke Arnold – For Love (ABC),
 • Az RTL Klub új sorozatának, A Tanár-nak a kiemelt szereplői Nagy Ervin mellett Anger Zsolt, Ubrankovics Júlia, Elek Ferenc, Simon Kornél, Ötvös András.
 • Most kezdődött el Sam Esmail Amazon-on sorozatának, a Homecoming-nak a forgatása, és mivel ennek is minden részét a készítő rendezi, én arra következtetek, hogy elég kicsi az esélye annak, hogy 2018-ban Mr. Robot-ot látunk. Vagy pedig Esmail alig fog belefolyni az írási folyamatba.
 • Murray Gold nem tér vissza a 11. évadra a Doctor Who zeneszerzőjeként.
 • Kristin Chenoweth lesz a Trial & Error 2. évadjának új főszereplője, a gyanúsított, akit gyilkosság vádja alól kell tisztáznia a főszereplőnek.
 • Indiai feldolgozást kap a The Office és a The Night Of – utóbbi a Criminal Justice feldolgozása.
 • Sunil Nayar lesz a CBS-es Main Justice című pilot showrunnerje, ha berendelik sorozatnak.
 • Omar Epps-et beperelte a Shooter egyik szereplője, Donzaleigh Abernathy, mondván 2016-os közös jelentük során eltörte a karját egy harcjelenetben, mert a szkripttől túl erőszakosan ragadta meg.
 • Pilotrendezés: Gail Mancuso – So Close (NBC), Christine Gernon – The Greatest American Hero (ABC), Julie Anne Robinson – cím nélküli Aseem Batra-komédia (NBC)
 • Elvileg a Showcase és a Netflix berendelte a Travelers 3. évadját, csak valamiért nem kötik az orrunkra. Viszont a kanadai forgatás kezdési időpontja már ismert, hiszen azt előre be kell jelenteni.
 • Az NBC berendelte az America’s Got Talent 13. évadját. Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum és Mel B visszatér a zsűribe, mint ahogy Tyra Banks is műsorvezetőként.
 • Vendégszerep: Denis Leary – Animal Kingdom (visszatérő), Dana Delany – Bull, Lorenza Izzo – Casual (visszatérő), Steven Weber, Andrew Leeds – Get Shorty (visszatérők),
 • Interjú: Dan Futterman (a The Looming Tower készítője), Tom Welling (Pierce – Lucifer), Joel Kinnaman (Kovacs – Altered Carbon), Andrew Chambliss és Ian Goldberg (a Fear The Walking Dead új showrunnerjei), Volker Bruch (Gereon – Babylon Berlin),
 • Pilotberendelés: Man of The House – ABC, többkamerás komédia, készítő: Vijal Patel és Frank Pines, executive producer: Kerry Washington, két frissen elvált lánytestvérről, akik összeköltöznek és együtt kezdik el nevelni gyerekeiket. A gond csak az, hogy a háztartásban így egyetlen férfi marad, a legidősebb fiú, akinek női közegben kell rájönni arra, milyen férfinak lenni.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – Freeform, készítő: Lindsey Rosin, executive producer: Fine Brothers, egy élettel teli nyugdíjas otthonról. A sorozat a kiemelt, öreg karakterek életének történetét mesélné el visszaemlékezésekkel. Az első évad a 60-as években játszódna, vagyis főhősei huszonévesek lennének, pont annyi idősek, mint jelenlegi unokáik.
 • A Tomorrow Studios megvásárolta Stephenie Meyer könyvének, a The Chemist-nek (itthon: A vegyészitt a magyar tartalma) a tévésorozatos adaptációs jogait. A történet főhőse egy nő, aki egy titkos amerikai kormányügynökség egyik legsötétebb titka, még neve sincs, és amikor feleslegessé válik, figyelmeztetés nélkül érte jönne, azonban egykori felettese kiutat kínál neki. A nő csak akkor tüntetheti el magáról a célkeresztet, ha elvégez egy utolsó feladatot egykori munkáltatói számára. Más kérdés, hogy az infó, amit megszerez, csak még nagyobb veszélybe sodorja.
 • MVTeen címmel készül Jerry Rice és John Salley műsorvezetésével sportverseny-vetélkedő tinédzserekkel, akik mindenféle sportban profi sportolók oldalán mérik össze tudásukat, hogy kiderüljön, ki a legtehetségesebb.
 • A Jersey Shore: Family Vacation 04.05-én érkezik az MTV-re.
 • A Fox News Channel berendelte az OBJECTified 2. évadját.
 • Pilotszerep/2: Emayatzy Corinealdi, Noel Fisher, Michael Patrick Thornton – Red Line (CBS), Sheaun McKinney, Marcel Spears – Welcome To The Neighborhood (CBS), Ben Aldridge – Skinny Dip (CW), Athena Karkanis, Parveen Kaur – Manifest (NBC), Josh Helman – The End Of The World As We Know It (CW), Samantha Logan – Spencer (CW)

23 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2018. 03. 02. 09:19
kiskiraly - 2018. 03. 02. 09:38

A Norvég Filmintézet beszállt három hazai sorozatba

Atlantic Crossing
8 részes mini Márta norvég trónörökösnéről szól, aki a második világháborúban a német megszállás után USA-ban menekül, hogy amerikai segítséget kérjen.

Wisting
10 részes krimiben a egy rendőrnyomozó egy sorozatgyilkos ügyet próbálja megoldani, miközben a saját karierrjét is kockára teszi.

Beforeigners
8 részes sorozat, ami sci-fi re hajaz. Pár legyengült ember megjelenik Osloban, és kiderül, hogy valójában a mi időnkbe menekültek.

http://www.cineuropa.org/nw.aspx?t=newsdetail&l=en&did=348770

kiskiraly - 2018. 03. 02. 09:41

(látom, a Wistingról már volt szó korábban)

mSO - 2018. 03. 02. 10:52

Travelers – örülök nagyon! Az előző évad vége kicsit kuszára sikerült, sok választ adtak, de sok kérdés is maradt.
Kacsamesék – végre! Vajon magyarul lesz a dal?

shiwnouk - 2018. 03. 02. 11:16

Van bármiféle információ arra vonatkozóan, hogy mikor fog folytatódni a B99, illetve hogy hány részes az évad?

előre is nagyon köszi!

andy1213 - 2018. 03. 02. 11:24

A Travelersnek én is nagyon örülök, nekem a második évad is nagyon tetszett.

winnie - 2018. 03. 02. 11:26

“Van bármiféle információ arra vonatkozóan, hogy mikor fog folytatódni a B99, illetve hogy hány részes az évad?”

infóért mindig ide kell fordulni: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/13/2018-as-sorozatos-premiernaptar/ – az ismert premierdátumok (vagy folytatás dátumok) benne vannak. ha nincs benne, akkor még nem ismert.

az, hogy hány részes, konkrétan nem lehet tudni, mert általában csak a nem 22 részes berendelésekről van infó, szóval minden bizonnyal 22.

Stuffy - 2018. 03. 02. 11:27

Kíváncsi vagyok a Jersey Shore-ra.

Winnie: belekukkintasz majd?:D

kiskiraly - 2018. 03. 02. 12:38

A Viasat3-as Luxusfeleségek 2. évadát más cég fogja legyártani (Show & Game helyett Scripted Productions)

winnie - 2018. 03. 02. 12:39

Stuffy: nem, ilyesmit (mármint dokureality-t) nem nézek.

dochollywood - 2018. 03. 02. 12:44

Sweetbitter első előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=xcD5uRVO2SE

DarkEagle - 2018. 03. 02. 12:47

Hát ennek a Doctor Who hírnek rohadtul nem örülök.
Nem tudom, ki pótolhatná Murray Goldot. :/ Ha csak rágondolok a DW zenéire kiráz a hideg.

turosz - 2018. 03. 02. 12:52

Itt semmit, de a neten sem sokat találtam magyarul róla, így a talán premierek közé raknám a Filmbox Family-n ma induló Az indiai orvos-t, a sima Fimboxon “ma” menő Banks nyomozó s02 biztosan premier, viszont ez már a 4. hete megy.

winnie - 2018. 03. 02. 13:14

ehh, mostanság a filmbox nem küld nekünk valamiért közleményeket, én meg mindig elfelejtem nézni a tévéműsort…

köszi, csekkolom. (bár ahogy nézem, az indiai orvos már fenn volt a streaming oldalukon, viszont lehet, hogy tévében még nem ment.)

turosz - 2018. 03. 02. 13:41

A streamingen én is láttam, de tv-s sugárzásról nem találtam semmit.
Én azért időnként próbáltam jelezni a magyar sorozatpremieres “topikban” az éppen gyanús filmboxos kezdéseket, mondjuk úgy, hogy mérsékelt reakciókat kiváltva :)
Egyébként én is csak onnan tudok ilyeneket, mert szülői kérésre én programozgatom ezekre a felvevőt :)

winnie - 2018. 03. 02. 13:59

jaja, láttam, én folyamatosan bővítem a naptárat azokkal, amiket beírtok, a callboysnak még emlékeztetőt is kreáltam:)

turosz - 2018. 03. 02. 14:13

Igen, némi csalással :) A Callboysba egyébként én is belenéztem, ha tudom, hogy ilyen “jó” akkor inkább örökre hallgatok :)) Persze, ha csak a nekem tetsző premierek kerülnének fel, igen hiányos lista lenne…

gromit - 2018. 03. 02. 15:34

“A Callboysba egyébként én is belenéztem, ha tudom, hogy ilyen “jó” akkor inkább örökre hallgatok”

Csak egy adalék ahhoz, hogy “az európai komédiák nem utaznak nagyon jól határon túlra” (egy norvég sorozat kapcsán jött elő a téma pár napja)

Pedig amúgy a Callboys nemzetközileg is nyert vmi komédiás díjat, szóval biztos van benne valami

(De én is hamar konstatáltam, hogy ez nem az én sorozatom. Bár épphogy belenéztem, szóval fene tudja. Volt már olyan, ami elsőre nem, de második próbára meg bejött)

turosz - 2018. 03. 02. 15:58

Kivéve ha angolok, bár abban ők sem biztosak, hogy európaiak-e :)
Érdekes felvetés, mert a kelet-európai vagy éppen balkáni filmeken gyakran szakadok a röhögéstől, de tölük komédia sorozat nem igen jön. De a skandinávok és a latin vonal is sok jó vígjátékokat gyárt, hogy ez most sorozatban nem jön össze, vagy egyszerűen nem ér ide szinkronosan – nyelvtudás híján meg én nem érem el őket – nem tudom.
Callboys-nál én is láttam a nemzetközi Emmy jelölést, ezért is néztem bele, de azok a karakterek… De egyetértek a második próbás felvetéssel, épp kialvatlan-másnapos állapotban nézve nem biztos, hogy reális képet ad egy pilot :)

Lemoni - 2018. 03. 02. 18:38

Remélem, Luke Arnold pilotozása nem azt jelenti, hogy kaszálták a Glitch-et……

csb - 2018. 03. 03. 13:55

Beragadt a kommentem a Survivor-kibeszélőben.

winnie - 2018. 03. 03. 14:08

a kommentablak alatt ott van, hogy feliratot ne kérjünk – hiszem, hogy a feliratos oldalakon hamarabb tudnak segíteni, ott érdemes megpróbálni inkább, bár nem tudom, hogy manapság van-e felirat, mert régen volt, de mintha az elmúlt években nem nagyon láttam volna. ami persze nem jelent semmit, mert ettől még lehet.

csb - 2018. 03. 03. 14:15

Tudom, hogy ott van, de mivel nem találtam sehol feliratot, abban bíztam, itt valaki tud segíteni nekem. Már érdeklődtem közben feliratos oldalon is, csak itt több emberhez jutna el a kérésem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz