login |

Snittek a Westworld 2.0-ból

2018. 03. 05. 20:10 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: kandi,

Az EW a Westworld-ös számában pár exkluzív jelenetképet is megjelentetett a Westworld 2. évadjához. Vagy a Westworld 2.0-hoz? Sajnos egyik sem a Shogun World-ben készült. Képek a címlap alatt, a tovább mögött. Lehet találgatni, hogy milyen körülmények között készültek.

16 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2018. 03. 05. 20:21

This is gonna’ be shitshow!

terminadmin - 2018. 03. 06. 06:59

Nemtom, valahogy annyira nem várom ezt most… :/

JKJ - 2018. 03. 06. 07:27

terminadmin! Utólag visszanézve, én úgy látom, hogy se füle, se farka nem volt az első évadnak. Valami nagy probléma lehet azzal a társadalommal, ahol egy ilen park ILYEN formában elkészülhet. Ezzel nem is lenne gond, de semmi sem utal erre az első évadból és utólag már könnyű hozzá igazítani a történethez. Csak nem jó TV.

winnie - 2018. 03. 06. 07:33

rég rossz, ha valaki azt gondolja, hogy a “társadalom”, mint massza agyával képes gondolkodni:) nem kell ahhoz semmilyen társadalom, csak egy megvalósító, hogy elkészülhessen akár ILYEN formában is. elég egy ötlet, és utána kiderül, hogy van-e kereslet. egyébként meg a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy ilyen nóvum érdekelheti az embereket, és ha bejön nekik, akkor életképes maradhat az üzlet. sokkal abszurdabb és elvetemültebb dolgokra is van kereslet, egy ilyen virtuális vidámpark léte teljesen érthető. ha tudna valaki hasonlót csinálni, ma is megcsinálná.

JKJ - 2018. 03. 06. 07:43

Winnie. Nem arra gondoltam, hogy a park temaja rossz. Sot. Az kifejezetten jo otlet. A kivitelezes rossz. Technikailag. Kb mintha egy atomeromube csak ugy be lehetne setalni es megsimogatni a hasadoanygot, mikozben az ott dolgozoknal az egyetlen kovetekmeny a minel alacsonybb IQ lenne.

Valaki - 2018. 03. 06. 07:47

Söt, ma is léteznek hasonlók, csak nem robotokkal. Elég, ha belegondolsz, hány harmadikvilágbeli országban van szex/drogturizmus, vagy orgyolkos “szafarik” pénzeseknek. Persze ezek “illegálisak”, de van az a pénz, amiért a helyi kormányok fèlrenéznek. Lehet, hogy a Delos is tejel :)

winnie - 2018. 03. 06. 07:48

jó, de még ez is magyarázható azzal, hogy valaki gyors profitot akar, és nem akar mindent megtervezni, és fittyet hány dolgokra. vagy abban bízik, hogy idővel kialakul. és emellett védettséget élvez, hogy ha valami zűr van, akkor tudja, hogy azt el lehet tussolni. korrupció, kapzsiság, stb, ez magyarázható, nem?

chros69 - 2018. 03. 06. 08:34

@Valaki: nem kell ahhoz olyan messzire menni, csak nezz korul kelet europaban, koztuk Mo-n is :)

Ace - 2018. 03. 06. 08:56

Szuper! Nagyon várom. Remélem Ed Harris meg Luke Hemsworth karkatere rendet vág közöttük :) (bár erre kicsi az esély)

A park léte teljessen érthető a nézzük csak meg mi folyik a virtuális térben erőszakos játékok és pornó nagyon könnyen elérhető nem sok hiányzik hogy ezt valaki vagy valakik átültessék a fizikai térbe ha megvan a technológia. ennyi
Bugyuta emberek meg mindíg is voltak és lesznek is ez hozzá tartozik az emberi tényezőhöz hibákat követnek el.

Ace - 2018. 03. 06. 08:57

Szuper! Nagyon várom. Remélem Ed Harris meg Luke Hemsworth karkatere rendet vág közöttük :) (bár erre kicsi az esély)

A park léte teljessen érthető a nézzük csak meg mi folyik a virtuális térben erőszakos játékok és a “felnőt filmek” nagyon könnyen elérhető nem sok hiányzik hogy ezt valaki vagy valakik átültessék a fizikai térbe ha megvan a technológia. ennyi
Bugyuta emberek meg mindíg is voltak és lesznek is ez hozzá tartozik az emberi tényezőhöz hibákat követnek el.

Neoprimitiv - 2018. 03. 06. 10:04

JKJ: ez butaság, a park problémái éppen abból adódnak, hogy eddig nem volt kockázat. Mostanáig (legalább is tudtunkkal) nem volt igazán komoly veszély a parkban, nem kellett atomerőműként gondolni rá, éppen ellenkezőleg. Teljesen biztonságos, a másik fél se támadni, se megsebezni nem tud, nem tesz panaszt ha megvered vagy megerőszakolod, minden a korlátozott képességeik szerint működik. A park nem ebben a formában jött létre, a mostani állapota (a robotok fejlettségi szintje és a történetszálak) sok évnyi fejlesztés eredménye.

Lehet, hogy a fejlesztőknek nem tanítottak dialektikus materializmust és kimaradt, hogy a mennyiségi változások minőségi változásba csaphatnak át. Mindig csak egy apró dolgot fejlesztettek, azt le is tesztelték és apránként mindegyik biztonságos volt.

Dendytv - 2018. 03. 06. 11:01

Nekem az első évad is teli találat volt ! Ezt is nagyon várom :)

mókus - 2018. 03. 06. 11:04

igazából az a baj ezzel a sorozattal, hogy mérhetetlenül unalmas. túl van nyújtva, elhúzva. se füle se farka. fele ennyi idő alatt is el lehetett volna mesélni az első évadot. túltolták

winnie - 2018. 03. 06. 11:07

mókus: a jelek szerint nagyon, nagyon sokan nem így gondolják (mind unalom, mind túlnyújtás kapcsán), de ez van, nem jöhet be mindenkinek – szerintem én is kaszálom. az viszont biztos, hogy a készítők minden jelenetért tudnak kezeskedni, mindet fontosnak érezték, még a kimaradtakat is, amiket nem tudtak beleszuszakolni. általában inkább a a bajuk, hogy a rendelkezésükre álló részekbe nem tudnak beletolni mindent, amit akarnak, így fordulhatott elő, hogy jó pár karakter nem szerepelhetett annyit, mint amennyi tervbe volt véve.

heidfeld - 2018. 03. 06. 14:47

Minden sorozatnál érdekes kérdés, hogy mi fér bele, a rendelkezésre álló epizódokba.
Természetesen nem ismerhetjük a kimaradó dolgokat, de nekem máig fura, ha egy sorozat pár része kb 42 perc, pár meg közelíti a 60 percet. Nyilván nem lehet másodpercre azonos részeket készíteni, vagy nem férne bele a plusz percekbe a dolgok teljes kifejtése. Anyagi okok is lehetnek, vagy a színészek nem állnak annyi ideig rendelkezésre, nem kiemelt szereplők esetében.
Egyébként várom az új évadot, de már most hiányérzetem van. Kedvencem karakterem felbukkanására talán 10% esélyt látok.
És itt csak a HBO-n múlik, mennyit akar kisajtolni a sorozat sikeréből. Több világ van, akár 2-3 sorozat is lehet a jövőben.

AkosAkos - 2018. 03. 06. 17:31

Szerintem biztos, hogy nem lesz Shogun World, az csak egy jelenet volt a tavalyi szezonzáróban, de annyi baj legyen.
Sokkal jobban bánt, hogy Hopkins sem lesz valószínűleg, pedig a sorozat fénypontja volt minden jelenete.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz