login |

Moziba megyünk: Molly’s Game

2018. 03. 06. 18:39 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kampány, mozifilm, video,

Az adja magát, hogy sorozatadaptációkat és sorozatos szereplőkkel teletömött mozifilmeket kiemelünk külön posztba, de olykor megemlékezünk a nevesebb sorozatos írók filmes munkáiról is, mint ahogy azt tettük David Chase vagy Matt Weiner esetében is.

Tavaly a The West Wing-et, a The Newsroom-ot vagy a Sport Nights-ot is jegyző Aaron Sorkin is bemutatkozott rendezőként, és nem okozott csalódást a Molly’s Game-mel – itthon Elit játszma címen látható a film. A plakát alatt a tovább mögött megnézhető a valós elemekre épülő pókeres film előzetes.

(Durva egyébként, hogy Sorkin-nak ez a nyolcadik filmes szkriptje, és eddig egy kivételével (The American President) mindegyik munkája (A Few Good Men, Malice, Charlie Wilson’s War, Social Network, Moneyball, Steve Jobs) nagy kedvencem lett, bár lehet, hogy azt az egyet is csak újra kéne néznem, mert akkor még gőzöm nem volt róla, hogy ki ő.)

És szinkronos trailer is van.

6 hozzászólás Ne habozz!

tumpara - 2018. 03. 06. 19:12

winnie: The American Presidentet nézd meg újra, mert már ott is zseniális volt Sorkin. Év végén mindig megnézem.

winnie - 2018. 03. 06. 19:23

muszáj lesz. más is mondta, de valamiért nekem csak a romantika maradt meg. már, ha volt benne:)

Jack Bauer - 2018. 03. 06. 19:27

Jó kis film. Főleg, hogy tudni kik jártak Mollyhoz.

Never - 2018. 03. 06. 20:07

ejjj nem vagyok magyar szinkron gyulolo de Jessicanak nem al jol Jennifer Gardner magyar hanjga. Ez nagyon nagy butasag volt :(

Flanker - 2018. 03. 06. 20:24

Játsszák még? Mert nem túl sok helyen, kifutóban van.
Meg lehet nézni, de engem annyira nem nyűgözött le. Érdekes volt meg minden, de semmi extra.

Snoopyzit30 - 2018. 05. 31. 13:48

Eredeti nyelven, felirattal néztem. Hát pörögnek benne a párbeszédek meg a narráció se éppen lassú, pedig elég gyorsan olvasok. A film kb. az utolsó 10 percig tudott érdekes maradni (a tárgyalásig), onnantól jó nagy csalódás. Nem ismertem a nő történetét, szóval az meglepetés volt, de a végére nem egy ennyire egyszerű lezárást vártam. Azt hittem, valami nagyobb hadakozás lesz még a bíróságon vagy bármi, de nem. Szóval a vége csalódás.

A film olyan 7/10.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz