login |

A 100. Agents of SHIELD-epizód elé

2018. 03. 07. 15:15 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Ha a pénteki rész előtt valaki átvenné az eddigi évadokat, annak itt a tovább mögött egy 7 perces gyorstalpaló, vagy emlékeztető. Sok mindenen esett át a csapat ennyi idő alatt, és nemsokára kiderül, hogy mit sütöttek a rajongóknak a 100. felvonásra.

Van pár extra videónk is, amikben a szereplők és a készítők beszélnek a kedvenc haláljelenetekről, a kedvenc kütyükről, a kedvenc idézeteikről, a kedvenc romantikus és harci jeleneteikről, és kedvenc vizuális effektjeikről.

6 hozzászólás Ne habozz!

schray - 2018. 03. 07. 17:05

Hihetetlen, hogy mennyit fejlődött és változott ez a sorozat az évek alatt. Jó volt visszanézni! :)

ata - 2018. 03. 07. 17:19

Kár azért az első 7 részért, de tényleg, hihetetlen, hogy mennyit fejlődött évről-évre. Nagyon sajnálnám, ha ez az évad lenne az utolsó.

Narg - 2018. 03. 07. 18:46

Tudom, hogy szinte semmi esély nincs rá, de még 100 részt :)

Necridus - 2018. 03. 07. 20:26

Én képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire gyenge a nézettsége. Ez a sorozat zseniális, olyan szinten lenyűgöző tud lenni, hogy nem értem, a képregényesek hada miért nem ezt nézi éjjel-nappal…
Megérdemelne még ennyit!

Gábor - 2018. 03. 07. 23:16

Az első évadban még azt éreztem, hogy kicsit SG-1 profilban gondolkodnak (1 csapat, részenként 1 eset, minimális kapcsolódások), de aztán mégis kinőtte magát, nem is akárhogy! Szerintem igazán szerethető sorozat lett belőle és úgy látszik, a készítők is hasonlóan éreznek. Remélem, hogy nem kap kaszát!

Certsys - 2018. 03. 12. 21:05

Minden ember előbb útobb részesül szenvedésben, hisz szenvedés nélkül nincs üdvőség. de nem mindegy , hogy éljük meg, észreveszüke benne Isten látogatásának jelét, szeretetét ? Láttam körölöttem levő embereket akiket a szenvedés felemelt és lattam olyanokat akiket letiport . A magam részéről, szenvedéseim idején éreztem Istent legközelebb hozzám, az Ő kegyelméből sok csodát átéltem és általuk erősödtem. Szenvedéseim idején , nem panaszkodtam , de mindig a megfeszitett Krisztus elé vittem és Ő SOHA NEM HAGYOTT MAGAMRA . Egy nagy megprobáltatasom idején az Irgalmas Jézus képe előtt Így imádkoztam :I Irgalmas Jézusom Kisértések gyötörnek, esteledik lelkem, testem alig vánszorog, szívem fájdalmát eléd viszem elcsendesedek és csak nézlek én . Szó nem haggya el ajkamat-ajkadat tekintettünk összeolvad szemedben szomorú-édes fájdalom o mily gyönyörü vagy Jézusom. Tekintettemmel simogatom arcodat s érzem ahogy eláraszt a kegyelem, nézésedben minnél jobban elmélyülök szívemben egyre olvad a fájdalom . Pillantásod új erőt ad , elűzi a bánatom szó nélküli bíztatás ez, o köszönöm. Lehajolok ,újra vállamra veszem keresztem hiszen tudom, segítesz vinem Jézusom . Ámen .

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz