login |

Délelőtti videó 3.: Carter

2018. 03. 11. 12:15 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Jerry O’Connell Kanadába menekült, mivel ott adtak neki egy sorozatot? A Carter az AXN-re készül és egy komikus nyomozós sorozat egy színészről, aki nyomozót alakít egy sikersorozatban, de csúnyán összeomlik Hollywood-ban. A nyilvános leégése után visszatér szülővárosába, ahol összefog a helyi nyomozó barátjával, és a színészi tapasztalatát bevetve segít neki megoldani bűneseteket.

Eléggé kisvárosi lett a hangulat, ahogy a tovább mögötti traileren is látszik. A további szerepekben Sydney Poitier, Kristian Bruun, Sherry Miller és John Bourgeois.

Carter Trailer from Amaze Film & TV on Vimeo.

Tartalék:

3 hozzászólás Ne habozz!

Aldo - 2018. 03. 11. 17:41

A leírás egy régi Leslie Nielsen-filmre emlékeztet. Ott volt hasonló felállás. Egy fiatal színész munka nélkül marad, összeáll egy veterán magánnyomozóval, majd valami erdei kisvárosban nyomoznak.
A kis városi sorozatokkal általában nem szoktak nagyon mellélőne és talál Jerry O’Connellnek is végre összejön egy sorozat, ami megéli a 2. évadot.

Zsolt - 2018. 03. 11. 18:17

Engem megvettek.

magi - 2018. 03. 11. 19:35

Nekem bejön :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz