login |

Emlékeztető: MacGyver 1. évad + Módusz 2. évad

2018. 03. 11. 17:40 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. 19:00. AXN. MacGyver – 1×01-02 (pilotkritika: winnie – 5/10, human – 4/10 + szinkronos előzetes + szinkronhangok)
Ma. 21:00. FilmBox Extra HD. Modus – 2×01-02

Folytatódik a Modus, de a nap kiemelt premierje nyilván a MacGyver lesz, ami pár napon belül az AXN második klasszikus sorozatrebootja.

A különbség esetemben pedig csak annyi volt, hogy a SWAT-tal ellentétben nekem ez nem annyira jött be. Különösebb bajom nem volt vele, csak a SWAT-tal ellentétben itt nem fogtak meg a karakterek, és az az igazság, hogy a macgyver-i kunsztokban ma már semmi érdekeset nem találtam… De szerintem ez az a típusú sorozat, amit az ember, ha minden további nélkül tud élvezni, ha kedveli a szereplőket, mert tényleg csak a könnyed, beszólogatós fun-ra gyúrnak, és még csavaros átívelés is akad benne.

3 hozzászólás Ne habozz!

krigin - 2018. 03. 11. 19:20

akkor itt vagyok én ellenpólusnak, mert heti szinten követem a MacGyvert, a szereplőket is szeretem meg hozzám is nőttek már, és jó kis szombati/vasárnapi kikapcsolódás minden rész. Remélem lesz 3.évad, mert kicsit üres lenne a hétvégén már nélküle.

winnie - 2018. 03. 11. 19:34

igazából nincs ellenpólusa a középnek, de ezzel inkább erősítes azt, hogy simán lehet fun a sorozat.

Én is akarok kommentelni - 2018. 03. 12. 06:07

Influenza miatt feküdtem 39,5 fok felett egy teljes hetet, és MacGyver darába torkollt ebből két nap.

Kellemes meglepetés volt. Persze elkövettem azt a hibát, hogy RDA-hoz hasonlítottam a srácot (Dana Elcar sincs a sorozatban), így az első pár részt nem szerettem, de utána rájöttem butaságot csináltam.

Pacsit kaptak tőlem amikor a régi Jack Daltont alakító színészt visszahozták ide egy cameo erejéig más szerepben… az új Jacket kedveltem a CSI-ból.. szóval nálam csak idő kellett, és olyan kellemes kikapcsolódást nyújt mint a Librarians.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz