login |

Délelőtti videó 3.: Bad Banks

2018. 03. 14. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Európa is létezik, video,

Nem nagyon írtunk eddig a Bad Banks-ről, nem is tudom, hogy odakint mikor jött vagy fog jönni, de ha abból indulok ki, hogy mától elérhető a teljes szezon itthon az HBO GO-n A pénz hálójában címen, akkor szerintem máshol is bemutatkozott.

Egy 6 részes, német pénzügyi thrillerről van szó, amiből a sztori alapján nekem nem jön le, hogy mi akar lenni. Egy fiatal bankárról szól, akinek álmai állását kínálják fel, amiért pasiját és gyerekét is ott kellene hagyni. Azonban korábbi főnöke elkezdi őt zsarolni és manipulálni, így két tűz közé kerül.

Egy teaser és egy bővebb előzetes a tovább mögött. Készítő: Oliver Kienle, rendező: Christian Schwochow, szereplők: Désirée Nosbusch, Tobias Moretti, Barry Atsma és Jean-Marc Barr.

2 hozzászólás Ne habozz!

gromit - 2018. 03. 14. 12:31

Wow. Olvastam, h K-Európában az HBO szerezte meg a jogokat, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar ide is ér.

A premierje a Berlini filmfesztiválon volt, rögtön utána felkerült az egész a netre a ZDF saját videótékájába, március elején tévében is levetítették
(előbb az Artén, aztán a ZDF-en is), persze ez mind németül (illetve az arte lehet h csinált francia szinkront is, mert arrafelé az a szokás)

1 db elejtett említés már volt róla kommentben :) (az első részt jelöltem hét epizódjának, de a többit még nem láttam)

vtamas - 2018. 07. 11. 13:48

Egész jó. 7/10 nálam a sorozat, de még nem néztem végig.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz