login |

For The People: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 14. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

Volt pár határidőm tegnap, így nem tudtak kirakni a két országos újoncról az ilyenkor szokásos posztomat, most ezt pótolnám. Nyilván van, aki már túl is van a piloton, már megírtam a kritikát (eléggé bejött), holnap ki is rakom, de előbb álljon itt pár link és kép a sorozathoz, ami csak a pilot alapján egy színtiszta jogi sorozat, tárgyalótermi jelenetekkel és egymásnak feszülő fiatal védőkkel és ügyészekkel.

A hangsúly a fiatal jelzőn van, konkrétan kezdőkről van szó, három védőügyvédet és három vádlót követhetünk, akik olykor talán összeállva, máskor egyenként, de tippre elég gyakran egymás ellen fog harcolni a bíróságon, így kölcsönözve a sorozatnak némi kiszámíthatatlanságot, már ami az esetek végkimenetelét illeti, hiszen itt nincsenek jók és rosszak, csak pár jogász, és hol az egyik, hol a másik fog jobban érvelni.

A plakát alatt (amin Grey’s és Murder szerepel sorozatcímként), a tovább mögött, mivel az előzeteseket már mind kiraktuk, csak négy részlet nézhető meg.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz