login |

Rise: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 03. 14. 15:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: 2017/18, ajánló, kampány, video,

A középiskolás drámás sorozat kapcsán, főleg, mivel az első évad egy musical színpadra állításáról szól, sokan a Glee-t emlegették, azonban a készítője nem Ryan Murphy, hanem Jason Katims, és épp ezért én inkább a Friday Night Lights-ot hoznám fel párhuzamként. Nem azért, mert amerikai focis szál is van benne, hanem mert…, nos, elég megnézni a nyitó képsorokat és a stílust.

De persze akkor is nyugodtan gondolhat az ember az FNL-re, ha a kiemelt karakterekhez hasonlókat akar találni magának, szinte mindegyik ottani figurának megvan a megfelelője, még némelyik dinamika is hasonlít. De ez csak egy érdekesség inkább, maga a sorozat nálam csak a stílusban volt némiképp ismerős, nyilván a sztorik sem a Friday Night Lights történeteire fognak hajazni.

Persze nyilván énekelni is fognak a sorozatban, főleg, ha mutatják a próbákat (a pilotban pedig, ugye, meghallgatások vannak), ráadásul más alkalmak is lesznek arra, hogy daloljanak, de tippre azért a Rise meg fog maradni afféle idealista és naiv történetként, nem megy át a felhők fölött járó musicaszerűségbe.

A plakát alatt, a tovább mögött először egy, a szereplőkkel készített videóklip a Macklemore-féle Glorious-hoz, majd négy részlet.

1 hozzászólás Ne habozz!

LaCRossE - 2018. 03. 14. 16:48

A FNL már régóta a kívánság listámon van, szóval én ezt a hasonlatot csak üdvözölni tudom.
Nézem is meg, amint hazaértem, már le van khm… szedve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz